2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
نه نشدم... فقط یه عکس رنگی دادم که لوله ی چپم بسته شده از بس که همیشه عفونت دارم. اصلا خوب نمیشه

خوب عفونتم باید حتما فکری براش بکنی.....

شاید تو منفی بی تاثیر نباشه.....

هیدروسالپینکس نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه فردا کنسل بشه به دکتر میگم داروهام رو عوض کنه فکر کنم استرومارین خوب باشه با پنتوکسی فیلین

پنتوکسی و سیلدنافیلد یکی هستن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه‌ها کسی راجب استروژل اطلاعات داره لطفا بیاد توضیح بده چرا میگن رو بازو یا ران مالیده بشه 

عزیزم روش جذبش از راه پوسته دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تنبلی تخمدان داری ک بدنت جواب نداده ب دارو ؟

نه ندارم تنبلی نمیدونم برا چی جواب نداد

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
لاله جونمممم حوبین ؟ من ک الان دو دوره روز سیزده پری میرم سونو میزنه ضخامت رحم ۴ و بعدم پریودم همون ...

عزیز قبلا هم اینو پرسیدین
پریود منظم نه به تخمک گ نه به ضخامت ربطی نداره
البته منظورم اینه که به معنی این نیست که هر ماه تخمک گ انجام میشه
ضخامت هم ربطی نداره به نظم پریود
کلا ضخامت در طول دوره زیاد میشه دیگه مال همه همینه چه اونی که ضخامتش وسط سیکل نرماله چه اونی که نرمال نیست

والا لاله جون نمیدونستم اما من کلا سر هر دو بارداریم خوردم...... فقط به جای عسل شیره انگور اضافه کر ...

شاید ماها چون پروژسترون داریم ضررش برامون کمتره
وگرنه ارده سقط اوره

آنا جون من شنیدم ک خوبه و گرمیه ولی ب اندازه کم مصرف بشه..خوده کنجد انگار خوب نیست

ارده همون کنجد هست دیگه آسیاب شده اش هست اما
تو خونه هم میشه درستش کرد

خب نباید قطع میکردی عزیزم باید 48 ساعت بعدش تکرار میکردی !! تا حالا نشنیدم کسی بدون بتای دوم بگه قط ...

اره بخدا اینقد گریه کردم گفتم حالا که ۱۵ شده چرا میگه قطع کنم ؟  کلن ناامیدم کرد

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
اها خب تکرار کردین بعدش فکر کردم بدون تکرار قطع کردین

نه عزیز من قطع کردم اون روز دیگه روز بعد یه ماما تو شهرمون گفت نه دوباره آز بده مطمئن بشی که دوباره دادم. مرکز گفت چون لک دارم نگرفته باید قطع کنی داروهاتو

اره بخدا اینقد گریه کردم گفتم حالا که ۱۵ شده چرا میگه قطع کنم ؟  کلن ناامیدم کرد

دیگه بهش فکر نکن
فکر نکنم تو 3 روز قطع کردن دارو ها اتفاق خاصی افتاده باشه
ان شاء ا... این سری به جای 15 میشه 150 و ما هم اینجا برات جشن میگیریم

دیگه بهش فکر نکن فکر نکنم تو 3 روز قطع کردن دارو ها اتفاق خاصی افتاده باشه ان شاء ا... این سری به ...

فدات بشم ممنون. انشاالله شماهم کوچولوتو سالم بغل کنی عزیز...