2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
دقیقا منم خسته شدم شما داروهات چیه ؟  به من استروفم دادن همون خارجی استرادیول هستش و استروماری ...

اگه فردا کنسل بشه به دکتر میگم داروهام رو عوض کنه فکر کنم استرومارین خوب باشه با پنتوکسی فیلین

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم انشاالله حسابی رفته بالا عزیزم و انتقال میدی دوتا برات میگیره منم روزی 4 تا استروفم و دوتا ...

من یه دونه جنین دارم انقدر داره ناز میکنه

من قبل تخمک کشی روز سیزده بدون دارو اندومترم 8 بود نمیدونم چرا الان انقدر کمع

خدایا شکرت😙
من یه دونه جنین دارم انقدر داره ناز میکنه من قبل تخمک کشی روز سیزده بدون دارو اندومترم 8 بود نمیدون ...

اخی عزیزم انشاالله همین یک دونه برات میگیره 

دقیقا منم قبل انتقال اندومترم اکی بود نمیدونم الان چرا اینجوری شده 

بار چندمه انتقال میدی؟؟؟؟

من بازو میزنم من اولین بار هست میخوام انتقال بدم 

ضخامتتون کمه پری منظمه ؟ چن روز پری هستین ؟ خون پری کمه و سیاه رنگه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

راهی هست بشه فهمید چرا انتقال مثبت نشده؟ 

میخوام تا قبل از انتقال بعدی هرچی آزمایش مربوط به این میشه رو خودم بدم. چون مراکز چیزی نمیگن.

آنا جان من وزنم کمه ممکنه از کمبود وزن باشه؟

من ۴ تا جنین داشتم یعنی نباید یکیش میگرفت؟😔😔😭😭

خدایا شکرت🙏
نه. دفعه ی اول بود انتقال میدادم. فقط مطمئنم برم مرکز ناباروری میگن برو ۳ ماهه دیگه بیا انتقال بعدی ...

من تازه میخواد انتقال بدم 

چون. یکبار سابقه سقط داشتم 

پزشکم تمام ازمایش های ایمونولوژی رو برام نوشت ( ایمنی انعقادی عفونت های باعث سقط سی دی مارکر ها فلوستیرومتری ) اینارو کامل نوشت خیلیم خوب بود انجام دادم فهمیدم چندتا مشکل ایمنی و انعقادی دارم که اگه دارو مصرف نکنم باعث سقط یا منفی شدن میکرو میشه 

سلام آنا جان ...خوبی ....ببخشید هی سوال میپرسم ازت ... من سوپر فکت رو تزریق کردم دکتر گفته ۲ پریود ب ...

عزیزم روز تخمک کشی باید همسرت باشه قراره نمونه اسپرم ازش بگیرن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com