2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
من تازه میخواد انتقال بدم  چون. یکبار سابقه سقط داشتم  پزشکم تمام ازمایش های ایمونولوژی ...

قبل انتقال آسپرین داری و پردنیزولون ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خوب روالشون اینه لطف کنن بعد سه چهار بار منفی و سقط بنویسن...... اگه بخوایی زودتر از این پروس ...

از لیست آزمایشایی که برام فرسنادین اسکرین گدفتم حتما میگم دکتر بنویسه برام. ممنون از راهنماییتون. اگر چیز دیگه هم میدونین بگین. 

توی مدت یکم به خودمم برسم چاق بشم. وزنم خیلی کمه

خدایا شکرت🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه انا جون ارده که ممنوعه که حتی روغن کنجد هم ممنوعه

والا لاله جون نمیدونستم اما من کلا سر هر دو بارداریم خوردم......

فقط به جای عسل شیره انگور اضافه کردم.....

حلوا ارده هم زیاد خوردم.....

حتی خود کنجدم تو ته دیگها استفاده کردیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اها خب تکرار کردین بعدش فکر کردم بدون تکرار قطع کردین

عزیزم قبل تکرار قطع کرده بوده اگه اشتباه نکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی که خدا پسر سالم بهت بده. خداروشکر که در مورد خودت هم کنترل شده و دیگه عود نمیکنه ان شالله. کلا ...

اره عزیزم سخته
اما دیگه اینکه یه دکتر بگه استخوان سر رانت تیز شده از شدت پوکی استخوان و علت اینکه احساس درد میکنی داخل کپسول مفصل لگن !!
یا مثلا یه دکتر تاکید کنه دیسک کمره در حالی که من با استراحت بدتر میشدم !!
اینا دیگه خیلی بده برای دکترایی در حد متخصص !!
والا بازم بگن اعصابه ادم راحت تر کوتاه میاد !!

اچ ال ای بی 27 تست  تخصصی رماتیسم ستون فقراته
برای هر نوع رماتیسمی تست اختصاصی وجود داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
حجمش ک خوبه . ولی الان انگار ی کم حجمش کمتر از قبله . ولی خوبه در کل

پس وقتی حجمش کمتره یعنی ضخامت کمتره....

دکتر نصر رو نوبت گرفتم برای 1 آبان نوبت داد!!!!!!!!!! چقدر دیرررررررررر!!!!! حالا من تا اون موقع چ ...

میتونستی از منشی بخوای اگه کسی نوبتش رو کنسل کرد بهتون خبر بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
از لیست آزمایشایی که برام فرسنادین اسکرین گدفتم حتما میگم دکتر بنویسه برام. ممنون از راهنماییتون. اگ ...

عزیزم هیسترو شدین؟

بد نیست رحمتم یه بررسی بشه.....

خراشم میدن واست......

امروز روز سیزدهمه انتقالم بود بی بی چک گذاشتم منفی شد. 😔😔 برای آرامشم دعا کنین. خیلی داغونم.😭

عزیزم روز 15 ام انتقال آز بده
اگه بی بی قابل اعتماد بود که دکترا نمیگفتن آز بدین

آنا جون من شنیدم ک خوبه و گرمیه ولی ب اندازه کم مصرف بشه..خوده کنجد انگار خوب نیست

شایدم چون من طبعم سرده برام بد نبوده...

دیگه فعلا که شکر خدا چیزی نشده.....

البته من کلا تو هیچی زیاده روی نمیکنم.....