2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047241 بازدید | 684582 پست
سلام ..دوستان عزیزم ..من آذر ماه ای وی اف کردم ..که ناموفق بود ..جنین فریز شده دارم ..الانم رژیم گرف ...

عزیزم بستگی به نوع سیکل و پاسخ بدنت به داروها داره.....

اصلا نمیشه نظر قطعی داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی که جوابمو دادی عزیزم خداکنه منم مامان بشم، راستش خیلی نا امید بودم چون تو این سایت ندیده بودم ...

عزیزم ببین حتی یکی از دوستان بود کلا دو تا جنین براش تشکیل شد و با اون دو تا جنین سه قلو بردار شد.....

دوستان دیگه هم بودن.....

اصلا فکرای بد نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی آنا جونم ؟ تاره آزمایش چربیم رو گرفتم تریگلیسریدم 162 بود ک رنج ۵۰ تا ۲۰۰هستش و کلسترولم ۲۳۴ هس ...

عزیزم خدارو شکر که پایبن اومده......

عزیزم در مورد تاثیر داروها نمیدونم......

کاش از آزمایشگاه میپرسیدی.....

عزیزم خدارو شکر که پایبن اومده...... عزیزم در مورد تاثیر داروها نمیدونم...... کاش از آزمایشگاه میپ ...

حالا من ک برا تنبلی تخمدانم هم پری منظمه و هم موی زاید ندارم و آزمایشامم درسته و چربیمم ک خدا را شکر درست شد . حالا دیگه تنبلیم کمتر شده و یا اینکه ندارم . و اینکه دیگه ب آمپول و قرص تحریک تخمکام جوابگو هستن ؟ اگه جواب آزمایشای ایمنی و انعقادیم اومده بود ک این دفعه میرفتم تو سیکل چون چربی دیگه ندارم ولی جواب اون آزمایشا ی یک ماه دیگه میاد و نمیتونم ک برم و میمونه ب ماه بعدش ک جواب گرفتم ببینم جوابش چی میادش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه عزیرم معمولا به خاطر بارداریه...... چون سه روز بوده پس احتمال زیاد مامان شدی.....

سلام عزيزم 

ممنون وقتي كه ميزاري و پاسخ ميدي ، خدا خودت و عزيزانت رو حفظ كنه .

أنا جان چرا بي بي چك پررنگ تر نميشه ،؟ مگه اين نيست كه بتاروز به روز بايد بالا بره ، سه روزه هاله مونده 

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
عزیزم ببین حتی یکی از دوستان بود کلا دو تا جنین براش تشکیل شد و با اون دو تا جنین سه قلو بردار شد... ...

خوش به حالش انشالله منم نتیجه بگیرم، ماه بعد قراره برم برای شروع مراحل آی وی اف، مرسی 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
عزیزم خوب دزش بر اساس شرایط تجویز میشه..... اوایل پروژسترون پنجاه تجویز میشه حالا بر حسب شرایط تعدا ...

سلام آناجون من یه سوال در مورد همین پروژسترون دارم. من تو بارداری قبلیم که آنوکسا 4000 داشتم، فقط روزی یه شیاف فرتیژست 400 داشتم. دچار لک بینی هم نشدم. الان شنیدم دکتر به مریضاش آمپول پروژسترون و شیاف میده و تا هفته 11 آمپولو قطع میکنه و از هفته 14 پرولوتون 500 هر ده روز میده. یکی از باردارا بعد از قطع آخرین آمپول پروژسترون تو هفته 11 دچار خونریزی شد که دوباره آمپول زد. میگم روال آمپول پروژسترون برای شما تو بارداری الانتون چطور بود؟ از اول پرولوتون داشتین؟ شیاف هم داشتین؟ چون منم قراره آنوکسا 6000 بزنم. نمیدونم برنامه پروژسترونم چطور میشه! آخه اینهمه پروژسترون براچیه؟ مگه شیاف تنها کافی نیست؟!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام عزيزم  ممنون وقتي كه ميزاري و پاسخ ميدي ، خدا خودت و عزيزانت رو حفظ كنه . أنا جان چرا بي ...

بی بی چک همینکه مثبت بشه کافیه. شما اگه ماه سوم بارداری هم بی بی چک بزنی، بی بی چک پررنگ نمیبینی. اصولا نمیدونم چرا بی بی چکها دوخطشون هیچوقت یکی نمیشه. شما باردار بودی، دوبار با فاصله دو روز تیتر بتا بده. اگه دوبرابر شده باشه که دیگه به بتا و بی بی چک کاری نداشته باش و برو مرحله بعدی که انتظار برای سونو شدن هست!

سلام اینجا فقط کسایی اقدام با میکرو تو سال 94 هستن هستش؟؟

سلام. نه عزیزم. اینجا همه میتونن بیان البته من از قول آناجون گفتم! آناجون تاپیک رو سال 94 زده اما خداروشکر چراغش تا الان روشنه و روشن میمونه😍

حالا من ک برا تنبلی تخمدانم هم پری منظمه و هم موی زاید ندارم و آزمایشامم درسته و چربیمم ک خدا را شکر ...

عزیرم مطمئنا چربیت بی تاثیر نبوده.....

چربی شکمت چی رفع شده؟

چون چربی شکم و دور تخمدانت خیلی فاکتور مهمیه.....