2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت ، دوشنبه بهم وقت مشاوره دادن. چند تا سوال داشتم. اینها چند تا جنین می ...

عزیزم بستگی به کیفیت جنینات و شرایط رحم داره و سن و اینکه سابقه بارداری چند قلویی دارین یا نه......

معمولا حداقل دو تا میذارن......

بسته به شرایط بیشترم میذارن.....

حتی یادمه شش تا هم برا یکی گذاشته بودن.....

برا من ۲ و ۴ و ۳ تا گذاشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب همگی من تازه وارد این تاپیک شدم هیچی از حرفاتون متوجه نشدم چقد تخصصی صحبت میکنین منم مشکل ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله به زودی جواب میگیری.....

عزیزم والا اطلاعات بعضی دوستان به خاطر تجربیات بالاشونه وگرنه ماهام همون بار اول اطلاعاتمون صفر بود.....

ایشالله همه اطلاعاتشون صفر بمونه و همون دفعات اول جواب بگیرن.....

خدارو شکر خیلی زودتر مشکلت معلوم شده....

دکترت خیلی منصف بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی و دلخوش انشالله که خیره  با هم میریم آزمایش     علائم خاصی داری؟

واقعااااااا؟!🤗🤗🤗🤗👍🏼👍🏼

نه بابا هيچ علائمي ندارم كه ندارم 

انقدر كه بي علامته همش فكر ميكنم خبري نيست نه درد زير دلي نه بالاي دلي هيچي به هيچي😂😂

سلام ..دوستان عزیزم ..من آذر ماه ای وی اف کردم ..که ناموفق بود ..جنین فریز شده دارم ..الانم رژیم گرفتم لاغر بشم ..بعد برم برای انتقال. ...میشه بگید روند انتقال جنین چطوره ؟؟؟چه دارو هایی مدین ؟؟پرو سش چطوری ؟؟؟چند تا سونو ؟؟؟

بله عزیزم دوستان آزواسپرمی بودن با بیوپسی جواب گرفتن..... راستی عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... ایش ...

مرسی که جوابمو دادی عزیزم

خداکنه منم مامان بشم، راستش خیلی نا امید بودم چون تو این سایت ندیده بودم کسی رو مثل من با این مشکل همسرش ، بچه دار شده باشه، حالا که تو گفتی خوشحال شدم... ممنون

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
مشکل ایمنی یانی چی؟ من ms دارم. این شامل منم میشه؟

عزیزم ام اس هم یه نوع بیماری خودایمنیه اما خوب دلیلی نمیشه حتما ناباروری رو باعث بشه.....

یکی از دوستامون با ام اس طبیعی باردار شد به لطف خدا......

شما بهتره حتما از نظر فاکتورهای ایمنی رحمت بررسی بشی که اگه اونا مشکل داشتن درمان دارویی بگیری.....

عزیزم اونایی که میگن برا ناباروری نقص ایمنی دارن این به رحمشون مربوط میشه یعنی رحمشون جنین رو پس میزنه و مثل جسم خارجی باهاش برخورد میکنه و بهش حمله میکنه و از بین میبردش.....

عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... ایشالله به زودی جواب میگیری..... عزیزم والا اطلاعات بعضی دوستان به ...

خوبی آنا جونم ؟ تاره آزمایش چربیم رو گرفتم تریگلیسریدم 162 بود ک رنج ۵۰ تا ۲۰۰هستش و کلسترولم ۲۳۴ هستش ک رنج نرمال۱۵۰ تا ۲۶۰ . هستش و چربیم پایین اومده . من ویتامین ای و متفورمین و قطره ویتاگنوس و رویال خوردم اینا تداخل ک‌نداره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان کدوم یک از محصولات خانواده هپارین خارجی هستن و یا عوارضشون کمتره؟ اصلا فرق هپارین و سلکسان و ...

عزیزم هپارین یه کوچولو فرق داره با بقیه اما بقیه از یه خانوادن.....

البته هپارینم فقط اگه اشتباه نکنم اختلاف وزن مولکولی داشت با بقیه.....

عزیزم همه تقریبا خوبن دنبال خارجیش نباش چون واقعا فرق زیادی ندارن......

جزء استرس پیدا کردن و هزینه خیلی زیادتر فکر نکنم حسنی داشته باشن.....

عزیزم من سر هر دو بارداریم ایرانیشو داشتم......

آمپول پروژسترون هم انواع و دوزهای مختلف داره؟  کدوم بهتره؟ پروژسترون، پرولوتون، ...؟

عزیزم خوب دزش بر اساس شرایط تجویز میشه.....

اوایل پروژسترون پنجاه تجویز میشه حالا بر حسب شرایط تعدادش بالا پایین میشه.....

مثلا من دو تا آمپول پنجاه داشتم با دو تا شیاف سیکلوژست......

پرولوتون معمولا بعد پروژسترونهای پنجاه تجویز میشه.....

من سری قبل پرولوتون هفتگی ۲۵۰ داشتم این دفعه پانصدشو دارم هر دوازده روز یه بار.....

من سه روز هست كه دارم بي بي چك ميزارم، هر سه روز يه هاله ميندازه، دليل ديگه اي غير بارداري ميتونه دا ...

نه عزیرم معمولا به خاطر بارداریه......

چون سه روز بوده پس احتمال زیاد مامان شدی.....

آنا جون آزمايش كانل واسم نوشته بودن منم دادم همه چي توش بود فقط فقر ويتامين دي داشتم كه اونم ٣ ماه ...

عزیزم خوب بستگی داره منظور از کامل چی باشه.....

خیلیامون بعضا فکر میکنیم کاملترین آز رو داشتیم بعد میبینم نه بابا کامل چیه هنوز جز چند تا آز روتین چیزی نبوده......

عزیزم یعنی آزهای تکمیلی ایمنی و انعقادی و.... رو انجام دادی؟

آنا جون اينا آزمايشاتم بود👆👆👆

عزیزم اینا یه سری چکاپ روتینن همه مون اینارو داشتیم.....

برا من همه اینا نرمال بودن اما میبینی کلکسیونر مشکلات بودم.....

واقعااااااا؟!🤗🤗🤗🤗👍🏼👍🏼 نه بابا هيچ علائمي ندارم كه ندارم  انقدر كه بي علامته همش فكر م ...

عزیزم منم بی علامت بودم.....