2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
با دکتر ژاله ذوالقدری. الانم چون ساکن تهرانم ان شاءالله میخام برم تحت نظرش. شما کدوم شهر و دکتر بود ...

طلوع جان 

اتفاقا دکتر آصف جاه هم به من ایشون رو پیشنهاد دادن که احتمالا هفته آینده با ایشون ویزیت می شم امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره

برای شما هم یه بارداری خوب و راحت رو از خدا خواستارم

نه مشکلی نداشتم فقط هموگلوبینم ۹ بود با اینکه فروفورت گاین میخوردم  یعنی ممکنه تاثیر داشته باشه ...

عزیزم مال من بالا بود و مشکل غلظت خون دارم......

برا شما پایینه احتمالا کم خونی داری......

باید ببینی نظر دکترت چیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم نپرسیدن

پس چه آزمایشگاهی بوده......

درستش اینه دونه دونه بپرسن چی دارو داری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
طلوع جان  اتفاقا دکتر آصف جاه هم به من ایشون رو پیشنهاد دادن که احتمالا هفته آینده با ایشون وی ...

منم مریض دکتر آصف جاه بودم. دوستمم مریضش بود. خواست برای آی وی اف اقدام کنه، آصف جاه ایشون رو پیشنهاد داد. دوستمم رفت و با اولین میکرو پیشش باردار شد و اصرار کرد که منم برم. منم یه ویزیت رفتم و شکر خدا درمانش موثر واقع شد. دکتر خوبیه. خوش اخلاقه. مطبش خلوته و تک تک ویزیت میکنه. برای هر کسی حداقل بیست دقیقه وقت میذاره. من راضی بودم ازش. ان شاءالله باردار شی به زودی، تو مطبش ببینمت

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
سلام آنا جان من الان پروندمو دیدم نوشته کیفیت تخمک ها meta1  فک کنم منظورش متافاز باشه ؟؟؟!! بع ...

احتمالا منظورش متافاز یک از تقسیمات سلولیه....

و شش سلولی بوده.......

آنا جون من بعد از منفی شدنم که ماه پیش بود هنوز پریود نشدم. البته همون موقع شدم ولی این ماه در حد یه ...

عزیزم بعید نیست از تنبلی باشه......

لاله جون بهتر میتونه تو این زمینه بهت اطلاعات بده.....

سلام آنا جون ممنونم ایمیل خواندم  معذرت می خواهم یک ایمیل جدید برات فرستادم

عزیزم جواب دادم......

آنا جون دکتر گفت اگه تا دوشنبه بالانره سیکل رو کنسل میکنه سیکل بعد داروها رو بیشتر میکنه یعنی چقدر م ...

عزیزم آزمایش انعقادی دادی؟

عزیزم خواهشا لااقل آب زیاد بخور......

متافاز۱ خوبه ؟؟

عزیزم دقیق یادم نیست متافاز یک کدوم مرحله از تقسیمات سلولی بود.....

یادمه متافاز یک و دو و آنافاز و..... بود از مراحل تقسیمات سلولی......

البته اگه منظورش متافاز یک باشه......

سلام بهمه انا جون من يه سوال دارم كسي بوده ازش خون روشن دفع بشه تو هفته ٥و سه روز و بعد مشك ...

عزیزم نگران نباش من خون در حجم زیاد دفع کردم.....

جوابتم تو ایمیل دادم......

به دکترت بگو احتمالا پروژسترونتو بیشتر کنه......

نگرانم نباش......