2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام دوستان، صبح همه بخیر  دوستان باردار یه سوال خنده دار اما مهم، من شکمم هنوز اصن بزرگ نشده، ...

عزیزم خوب زوده.....

من هفته ۱۹ رو تموم کردم تو بیست هفته هستم انقدر که فکر کنی شکمم بزرگ نیست اونم برا شکم دوم، تازه یه کم خودشو نشون داده اونم یه روز بزرگتره یه روز کوچیکتر یعنی معلومه بعضا بزرگیش مال نفخ و این جور بحثاست.....

پس عجله نکن......

اون تیک تاکم میتونه مال تکونای کوچولوت باشه چون اوایل خیلی نامحسوسه حرکاتش.....

یا داره سکسکه میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله خود خود خودش..... به لانه گزینی تر و تمیز و مامانی.....

سلام آنا جون خوبی ؟ امروز صب رفتم آزمایش چرزی دادم ولی دیشب قرص ویتامین ای و رویال و متفورمین و استرادیول و قطره ویتاگنوس خوردم . اینا اختلالی تو آزمایشم ایجاد نمیکنه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام آنا جون خوبی ؟ امروز صب رفتم آزمایش چرزی دادم ولی دیشب قرص ویتامین ای و رویال و متفورمین و استر ...

آزمایش چی دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کیا تست pct رو انجام دادن؟! 

سلام. من انجام دادم همین چندروز پیش

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
عزیرم چه خوب اومدی..... دلم واست تنگ شده..... چند باری برا دوستان ناامیدمون برا ضخامت تورو مثال زد ...

سلام منم دلم تنگ شده بود ماشاءالله فعالی پسرم هم خوبه دیگه تنها نیستم مبارکه دوباره بارداری    

راستی من 20روز خونریزی دارم دیشب ال دی خوردم ولی هنوز قطع نشده به نظرت چقدر طول میکشه قطع بشه؟انقدر خونریزی داشتم نفسم تنگ شده

و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.
الهی بمیرم واست عزیزم ناراحت نشو ب خدا توکل کن منم این تجربه رو دارم عزیزم فقط صبر کن من از خدا ...

قربونت برم عزیزم. ممنون به خاطر دعای قشنگت. ایشالا که خدا صدای هممون رو میشنوه و دعاهامون رو اجابت میکنه

سلام به همه.  آنا جون یه سوال داشتم. من 2 بار میکرو نا موفق در ابن سینا داشتم. اون آزمایشهای تکمیلی که شما گفته بود رو انجام دادم. میخواستم بدونم جواب این آزمایشها رو به کدوم دکتر در ابن سینا باید نشون بدم؟؟؟

سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارند، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کمک کنید، لینک زیر را زده و پرسشنامه مورد نظر را پر کنید. انشاالله در اسرع وقت تحلیل پاسخ ها به ایمیلتون ارسال میگردد. ممنون میشم از همراهیتون. در صورت سوال می توانید با ایمیل barvariasan@gmail.com  تماس حاصل کنید. تیم ما دوره رایگان مدیریت استرس و هیجانات ناباروری برای دوستانی که پرسشنامه را پر کنند، برگزار خواهد کرد.

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=9599804

با سپاس

سلام عزيزان صبحتون بخير امروز ٧ روز انتقالمه هييييييييچ علائمي هم نداشتم و ندارم تا اينكه الان رفت ...

عزیززززم ان شائ الله که لک لانه گزینیه

اینو گفتی رفتم تو فکر مثل غریقی شدم که به کاه شناور روی آب چنگ میزنه یادتونه که گفتم دیروز روز 14 انتقال آز خون دادم منفی بود و عددش رو زیر پنچ زده بود، دیروز که رفتم دستشویی یه لک صورتی کوچولو روی لباس زیرم دیدم گفتم حتما دارم پریود میشم اما دیگه بعدش ندیدم. یعنی میشه لانه گزینی دیر اتفاق بیفته مثلا روز 14؟!  هربار آز میدادم و منفی بود عددش زیر 1 بود حتی سری اول که انتقال فرش داشتم و قبلش هاش سی جی زده بودم! اما الان که انتقال فریز بود و آمپول هاش سی جی نداشتم زیر 5 بود عددش؟! میتونم امیدوار باشم؟!!!!! آیا بودن کسایی که آز اول منفی شده باشه آز بعدیشون مثبت شده باشه؟!!!!!! یعنی استثنا هم هست؟

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
دوستان اگه غیر از دارو چیز خوردنی میدونید برا ضخامت رحم به من بگید واقعا مستاصل شدم ای خدا خودت کمک ...

سلام 

دكتر به من گفت آب هويج بخور براي ضخامت اندومتر . بعد انتقال ديگه نخور

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.

دوستان عزیزم سلام

امروز زنگ زدم نتیجه ازمایشمو به مرکز جهاد اعلام کردم میخواستم بگم منفی شدم گریه ام گرفت😞😞😞 اونا هم گفتن دوماه دیگه برای انتقال فریزهای باقیمانده برم

میخواستم ببینم به نظرتون چه کارهایی تو این مدت انجام بدم که دفعه بتونم جواب مثبت بگیرم؟من خودم اصلا مشکل نداشتم مشکل ما مورفولوژی شوهرم بود که فکر کنم ۴ بود. جنین هایی هم که دارم گرید bو c هستن دیگه ایندفعه A ندارم. البته تو این مدت چون طبعم سردبود خیلی رعایت کردم و سردی نخوردم احساس میکنم خیلی بهتر شدم ولی واقعا دیگه نمیدونم چیکار باید میکردم که نکردم؟