2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزیزززززززم خیلی میفهممت آزی جون  خدا این شوهرهای مهربون رو برامون حفظ کنه تو نی نی نداری؟&nb ...

چرا عزیزم دارم.۵ سال پیش رویان میکرو کردم بار اول منفی شد و بار دوم خداروشکر باردار شدم   خیلی سختی کشیدم صبح میرفتم تهران شب برمیگشتم. پروازها تاخیر میخورد،کنسل میشدتا دیروقت تو فرودگاه سرگردون میشدم خیلی احساس بی کسی میکردم چقدر گریه میکردم اما حالا که دخترمو میبینم به خودم میگم به تموم اون سختی ها میارزید. به خدا از ته قلبم میگم من شک ندارم که تو با انتقال بعدی قطعا باردار میشی. قوی باش و با روحیه ادامه بده. من دارم همه جا سرچ میکنم ببینم بهتره چه کارهایی برای دفعه بعد انجام بدیم

عزیزم والا چی بگم..... مشکل ایمنی و انعقادی نداری؟ عزیزم اخیرا تست سی بی سی داشتی؟ هموگلوبینت و ه ...

نه مشکلی نداشتم فقط هموگلوبینم ۹ بود با اینکه فروفورت گاین میخوردم  یعنی ممکنه تاثیر داشته باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم دارم.۵ سال پیش رویان میکرو کردم بار اول منفی شد و بار دوم خداروشکر باردار شدم   خیلی ...

عزیزززم خدا دخترت رو حفظ کنه برات ان شائ الله به زودی دوباره مامان بشی. مرسی که بهم امید میدی

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم فکر نکنم فرقی کنه اما موقع آز حتما ازت داروهاتو پرسیدن درسته؟

ن عزیزم نپرسیدن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آنا جون من بعد از منفی شدنم که ماه پیش بود هنوز پریود نشدم. البته همون موقع شدم ولی این ماه در حد یه لک. تا الان که یه سیکل کنسل شده و یه میکروبی منفی داشتم بعد از هر دوبار من پریدیم عقب میوفته تقریبا دوماه. یه جا خوندم ممکنه بخاطر تنبلی تخمدان باشه. بنظرم همیشه صدق میکنه. کسی تا الان چیزی در این مورد شنیده؟؟؟؟ تنبلی چه علائم دیگه ای داره😐😐😐. من از بچگی پر مو بودم نمیدونم این پرمویی از علائم هست یا نه. 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
عزیزم منم ضخامتم کمه واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم امروز رفتم سونو گفت از 5 شده 6 دوباره باید داروهام ...

ناهید جان این آندومتر لعنتی مشکل منم هست نهایتا تا 6بالا میره،ایشاا برای شما بیشتر بشه،داروهاتون چی بود عزیزم؟

عزیزم منم ضخامتم کمه واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم امروز رفتم سونو گفت از 5 شده 6 دوباره باید داروهام ...

ناهید جان این آندومتر لعنتی مشکل منم هست نهایتا تا 6بالا میره،ایشاا برای شما بیشتر بشه،داروهاتون چی بود عزیزم؟

طلوع عزیز می شه بگی تهران با کدوم دکتر ویزیت شدی؟

با دکتر ژاله ذوالقدری. الانم چون ساکن تهرانم ان شاءالله میخام برم تحت نظرش.

شما کدوم شهر و دکتر بودید؟

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
سلام گلی جان نگران نباش منم مشکل آندومتر داشتم ولی حتی با هیسترو هم بالا نرفت نهایت شد شش انتقال جنی ...

نسترن جان خدا خیرت بده که راهنمایی میکنی،واقعاً ضخامت رو 3زده بود تو سونو یا اندازه ساک این قدر بوده،رحم من به هیچ دارویی جواب نمیده،دو بار سقط داشتم،نمیدونم دیگه چکار کنم از 6بالاتر نمیره

ناهید جان این آندومتر لعنتی مشکل منم هست نهایتا تا 6بالا میره،ایشاا برای شما بیشتر بشه،داروهاتون چی ...

من روزی 5 تا استرادیول 1 دونه آسپرین 1 دونه آمپول انوکساپارین 1 دونه فمیبیون روزی سه بار قرص سیدنافیل واژینال ژل استروژل روزی دو بار 

خدایا شکرت😙
3و نیم روزه بود آنا جون حتما آزمایشم رو شنبه تکرار میکنم

عزیزم پس ایشالله بتات بالا میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر نکنم فرقی کنه اما موقع آز حتما ازت داروهاتو پرسیدن درسته؟

آنا جون دکتر گفت اگه تا دوشنبه بالانره سیکل رو کنسل میکنه سیکل بعد داروها رو بیشتر میکنه یعنی چقدر میخواد بیشتر کنه با این همه دارویی که من استفاده میکنم تازه امروز چند بار ازم پرسید مشکل قلبی یا سابقه سکته نداشته باشم میگم حالا سر بچه دارشدن سلامتیم رو هم از دست بدم دیگه نورعلی نور برای خودم زیاد مهم نیست دلم برای شوهرم میسوزه 

خدایا شکرت😙
آنا جون یه سوال. آمپول پرولوتون تا آخر بارداری هست؟من ویزیت قبلیم که رفتم تازه برام شروع شد هر ده رو ...

عزیزم والا من سری قبل تا هفته ۳۱-۳۲ داشتم......

این دفعه هم فعلا دارم فکر کنم سه تای دیگه دارم من هر دو هفته یه بار میزنم......

ویزیت بعدی معلوم میشه بازم تجویز میکنه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com