2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
عزیزم من امروز چندین بار پیغامتو جواب دادم اما هی میزنه ارسال نمیشه...... خواستم بدونم اینطوره؟ اگ ...

آنا جون سلام هنوز چیزی ارسال نشده برام  به نظر شما آقا م مجددا عمل واریکوسل  انجام بدهد ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منفی شدم😭😭😭احساس میکنم فرو ریختم خدایا بهم صبر بده

الهی بمیرم واست

عزیزم ناراحت نشو ب خدا توکل کن

منم این تجربه رو دارم عزیزم

فقط صبر کن

من از خدا واست صبر آرزو میکنم

دعا میکنم تو و همه ی ما ک توی این تایپیک واسه مادرشدن انقدر تلاش میکنیم خدا جواب این همه ذوق و اشتیاق مارو با یکی یا دوتا یا بیشتر کوچولوی مهربون و دوست داشتنی بده

سلام گلی جان نگران نباش منم مشکل آندومتر داشتم ولی حتی با هیسترو هم بالا نرفت نهایت شد شش انتقال جنینم منفی ماه بعد طبیعی باردار شدم هفت ماه درگیر بودم به هیچ دارویی هم جواب نداد فقط اینو بگم خدا بخواد به این چیزا نیست من پریود بودم در عین حال باردار تو سونو گفتن فیبرم دارم که همون پسرم بود ضخامت رحم هم زده بودسه  انشا ءالله برای شما هم درست میشه بادکش گرم زیر شکمت بذار لوبیا سبز هم خوبه کلا هر کاری خونرسانی به رحم بیشتر کنه خوبه فکنم ماساز هم خوب باشه

و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.

جاهاییکه حجامت انجام میدن میتونن برات بذارن با ی لیوان و پنبه الکل با پنس پنبه آغشته به الکل میگیرن آتیش میذنن داخل لیوان نگه میدارن بعد اینکه در آوردن روی بدن میذارن باید وارد باشن که یوقت نسوزوننت

و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.
آره گلم،روز پنج و شش انتقال لک دیدم، روز هفت قرمز شد، روز هشتم قطع شد.پروژسترونمو اضافه کردم

طلوع جان 

مبارکت باشه ،ایشالا به سلامتی

یه سوال داشتم عزیزم

آندومتر شما نامرتب بود با ضخامتش پایین بود؟

سلام،ناهید جان شما هم مشکل آندومتر دارید؟چه داروهایی استفاده کردید الان خوب شده وضعیتتون؟ ،عزیزم اگه ...

عزیزم منم ضخامتم کمه واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم امروز رفتم سونو گفت از 5 شده 6 دوباره باید داروهام رو ادامه بدم دوشنبه برم سونو 

خدایا شکرت😙
طلوع جان  مبارکت باشه ،ایشالا به سلامتی یه سوال داشتم عزیزم آندومتر شما نامرتب بود با ضخامتش ...

نامرتب بود عزیزم. یعنی می‌گفتن سه خطی نیست.

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
نامرتب بود عزیزم. یعنی می‌گفتن سه خطی نیست.

طلوع جون

خیلی با خوندن مطلبت روحیه گرفتم،چون من فکر می کردم سه خطی شدن قابل حل نیست

پس با یه دکتر خوب خیلی از مشکلات رو می شه پشت سر گذاشت.

دفعات پیش هم دکترتون کلانتری بود؟