2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
همه چیم بررسی شده آنا جان

عزیزم نمیدونم چی بگم.....

عزیزم تعداد جنینات چند تا بودن از اول.....

میخوام ببینم تعدادش برا تعیین سلامت جنین معقوله یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون واسه میکرو عکس رنگی باید انجام دادقبلش ؟ وقتی میدونن مشکل اسپرم ضعیفه؟

بله گلم.برای پرونده لازمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزيزي كه نتيجه آزتون منفي شده، متاسفم از اين بابت... ولي خودتون رو نبازيد و دست از تلاش برنداريد تا جايي كه ميتونيد به راهتون ادامه بدين تا وقتي كه به نتيجه اي كه ميخواين برسين و بعدها حسرت اينو نخورين كه كاش هنوز فرصتش رو داشتم و .... اميدوارم كه ما هم هر چه زودتر طعم شيرين مادر شدن رو بچشيم🤗🙃

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
تنها باشی خیلی بهتره بنظرم ولی‌چون من باید برای میکرو برم یه شهر دیگه خونوادم و خونواده شوهرم میفهم ...

نمیتونی بگی ماموریت میری؟

یا مسافرتی چیزی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون واسه میکرو عکس رنگی باید انجام دادقبلش ؟ وقتی میدونن مشکل اسپرم ضعیفه؟

عزیزم والا روال اکثر مرکزا عکس رنگیم هست.....

خوب باید بدونن رحمت مشکل داره یا نه.....

عزیزم یعنی ایمنی و کاریوتایپم بررسی شده؟ دی اف آی چی؟

همه رو آنا جان انجام دادم کاریوتایپ هر دو سالم

دی اف آی همسر کاملا سالم شوهرم فقط تحرک آ نداره اما تحرک بی 60درصد و 97درصد آبنرماله اما دکترش گفت حتی طبیعی هم میشه باردار بشین

ایمنی و انعقادی خودم سالمه ولی چون یکبار تو بارداری انسداد شریانهای رحمی داشتم باید حتما هپارین بزنم

هیسترو کردم پلیپ داشتم که خارج شد

خراش دادم

پی آر پی کردم

تنبلی تخمدان دارم که با دارو تخمکها رشد میکنه و جنینهایی هم که تشکیل میشه هم دکترم هم مرکز همش میگن کیفیتشون خوبه اما گریدش رو هیچ وقت نمیگن

دیگه نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

داستان واقعی که در پاکستان اتفاق افتاده است !

دکتر "ایشان" ، پزشک و جراح مشهور پاکستانی ، روزی برای شرکت در یک کنفرانس علمی که جهت بزرگداشت و تکریم او بخاطر دستاوردهای پزشکی اش برگزار می شد ، با عجله به فرودگاه رفت .

بعد از پرواز ، ناگهان اعلان کردند که بخاطر اوضاع نامساعد هوا و رعد و برق و صاعقه ، که باعث از کار افتادن یکی از موتورهای هواپیما شده ، مجبوریم فروداضطراری در نزدیکترین فرودگاه را داشته باشیم ...

بعد از فرود هواپیما ، دکتر بلافاصله به دفتر استعلامات فرودگاه رفت و خطاب به آنها گفت :

من یک پزشک متخصص جهانی هستم و هر دقیقه ، برای من برابر با جان خیلی انسانهاست و شما می خواهید من 16 ساعت ، تو این فرودگاه منتظر هواپیما بمانم ؟

یکی از کارکنان گفت :

جناب دکتر ، اگر خیلی عجله دارید می تونید یک ماشین دربست بگیرید تا مقصد شما ، سه ساعت بیشتر نمانده است ...

دکتر "ایشان" ، با کمی درنگ پذیرفت و ماشینی را کرایه کرد و براه افتاد که ناگهان در وسط راه ، اوضاع هوا نامساعد شد و بارندگی شدیدی شروع شد بطوریکه ادامه دادن برایش مقدورنبود ...

ساعتی رفت تا اینکه احساس کرد دیگه راه را گم کرده است ...

خسته و کوفته و درمانده و با نا امیدی براهش ادامه داد ...

که ناگهان کلبه ای کوچک توجه او را به خود جلب کرد ...

کنار اون کلبه توقف کرد و در را زد ، صدای پیرزنی را شنید :

- بفرما داخل ، هر که هستی در بازه ...

دکتر داخل شد و از پیرزن که زمین گیر بود خواست که اجازه دهد از تلفنش استفاده کند . پیرزن خنده ای کرد و گفت :

کدام تلفن فرزندم ؟ اینجا نه برقی هست و نه تلفنی ... ولی بفرما و استراحت کن و برای خودت استکانی چای بریز تا خستگی بدر کنی و کمی غذا هم هست بخور تا جون بگیری ...

دکتر از پیرزن تشکر کرد و مشغول خوردن شد ، درحالیکه پیرزن مشغول خواندن نماز و دعا بود ... که ناگهان متوجه طفل کوچکی شد که بی حرکت بر روی تختی نزدیک پیرزن خوابیده بود ، که هر از گاهی بین دعاهایش ، او را تکان می داد .😯

پیرزن مدتی طولانی به دعا مشغول بود . بعد از اتمام نماز و دعا ، دکتر رو به او کرد و گفت :

بخدا من شرمنده این لطف و کرم واخلاق نیکوی تو شدم ، امیدوارم که دعاهایت مستجاب شود.

پیرزن گفت :

شما رهگذری هستید که خداوند به ما سفارش میهمان نوازیتان را کرده است .

من همه دعاهایم قبول شده ، بجز یک دعا ...

دکتر ایشان می پرسد :

چه دعایی ؟

پیرزن می گوید :

این طفل معصومی که جلو چشم شماست ، نوه من هست که نه پدر داره و نه مادر ، به یک بیماری مزمنی دچار شده که همه پزشکان اینجا ، ازعلاج آن عاجز هستند ...

به من گفته اند که یک پزشک جراح بزرگی بنام دکتر "ایشان" هست که او قادر به علاجش هست ، ... ولی هم او خیلی از ما دور هست و دسترسی به او مشکل هست و من هم نمیتوانم این بچه را پیش او ببرم ... و هم می گویند هزینه عمل جراحی او خیلی گران است و من از پس آن برنمی آیم ... می ترسم این طفل بیچاره و مسکین ، خوار و گرفتار شود ... پس از خدا خواسته ام که چاره ای برای این مشکل جلویم بگذارد و کارم را آسان کند !

دکتر "ایشان" در حالیکه گریه می کرد ، گفت :

به خدا که دعای تو ، هواپیماها را از کار انداخت و باعث زدن صاعقه ها شد و آسمان را به باریدن وا داشت ... تا اینکه من دکتر را بسوی تو بکشاند .

من بخدا هرگز باورنداشتم که خداوند بزرگ با یک دعا ، این چنین اسباب را برای بندگان مومنش مهیا می کند و بسوی آنها روانه می کند .

**

وقتی که دستها ، از همه اسبابها کوتاه می شود و امید ، حتی در تاریکی ها همچنان ادامه دارد ، فقط پناه بردن به آفریدگار زمین و آسمان بجا می ماند و راه ها از جایی که هیچ انتظارش را ندارید ، باز می شود .

هر جایی که امید ادامه دارد ، تمام کائنات در راستای خواسته ی او تلاش می کنند .

این داستان 👆 ارزش خوندن داشت.

گابریل گارسیا مارکز:

باور نميكنم خدا به كسي بگويد:

" نه...! "

خدا فقط سه پاسخ دارد:

١- چشم....

٢- یه کم صبر کن....

٣- پيشنهاد بهتري برايت دارم....

همیشه در فشار زندگی اندوهگین مشو...

شاید خداست که در آغوشش می فشاردت

برای تمام رنجهایی که میبری صبر کن!

صبر اوج احترام به حکمت خداست . . .

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزیزم نمیدونم چی بگم..... عزیزم تعداد جنینات چند تا بودن از اول..... میخوام ببینم تعدادش برا تعیین ...

نه آنا جان تعداد کم جنین درست میشه

سری اول و دوم هر بار یه جنین شد که انتقال دادم و نگرفت

دفعه سومم سه جنین تشکیل شد که یکیش رو 2 ماه بعدش انتقال دادم و دوباره نگرفت

ذخیره تخمدانم آخرین بار 6 ماه پیش انجام دادم 1.29 بود هر باز حدود 6 تا تخمک دارم که خوب اینسری 3تاش جنین شد

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
همه رو آنا جان انجام دادم کاریوتایپ هر دو سالم دی اف آی همسر کاملا سالم شوهرم فقط تحرک آ نداره اما ...

عزیزم تست apca رو دادی؟

این تست نشون میده آیا ممکنه بدنت پنحاه درصد ژن جنین که به همسرت تعلق داره رو پس میزنه یا نه....

عزیزم تست apca رو دادی؟ این تست نشون میده آیا ممکنه بدنت پنحاه درصد ژن جنین که به همسرت تعلق داره ر ...

نه آنا اینو انجام ندادم

اما خوب من یکبار طبیعی باردار شدم و تا 31 هفته هم داشتمش این نشون نمیده که این مشکل وجود نداره؟

نه آنا اینو انجام ندادم اما خوب من یکبار طبیعی باردار شدم و تا 31 هفته هم داشتمش این نشون نمیده که ...

احتمالا نداری.....

عزیزم برا انعقادی فقط همین انوکسان یا هپارینو داشتی درسته؟

احتمالا نداری..... عزیزم برا انعقادی فقط همین انوکسان یا هپارینو داشتی درسته؟

بله عزیزم روزی 2 بار هپارین 5000

این سری چون پی آر پی کردم آ اس آ و نیزوپرد نداشتم اما سریهای قبل روزی یه دونه از هر کدوم داشتم