2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
وای خیلی حرفاتون عالی بود من حال سال قبل شمارو دارم و کلا ناامیدم حتی از خدا و معجزه ی خدا خیلی شر ...

خواهر گلم معجزه ی خدا همیشه توی راهه ناامیدی برا ی میکروی منفی .پس من چی بگم که 5بار میکرو منفی شد +12بار انتقال جنین فریز .بار سیزدهم باردار شدم و سقط کردم .خدا درهای رحمتشو همیشه رو به ما باز میذاره حالا ممکنه برا یکی یکم دیرتر .صبور باش .هممون توی زندگی دردایی داریم که فکر میکنیم تموم شدنی نیست ولی بهرحال این روزای سرد و غمگینم میگذره.هرگز امیدتو از دست نده خدا خیلی بزرگه توی اوج ناامیدی ی نور امیدی توی دلت روشن میکنه که خودتم ندونی از کجا اومده ...

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بتامتازون برا تکمیل شدن ریه های جنینه.... برا ماها که ریسک زایمان زودرس داریم معمولا تجویز می ...

ممنون از توضیحت آناجون .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوست عزیز اولا تشکر از صبوریتون، من لینک رو دوباره خدمتتون میفرستم،  خودم امتحان کردم به مشکل ب ...

عزیزم انجامش دادم امیدوارم تونسته باشم یه کمک کوچولویی کرده باشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان گلم ی سوال داشتم میخواستم بدونم توی شیراز مرکز دولتی وجود داره که میکرو انجام بده و تحت نظر کدوم دکتر هستش ؟

سلام به آنا جان با راهنمایی های عالیش

و تبریک از ته ته دل به همه مامان های جدید

کلی انرژی دادین

انا جان احتمال اینکه همون ماه پانچر انتقال جنین انجام بشه و مثبت باشه کمه یا زیاده؟

یا بهتره فیریز بشه

و اینکه من سحر یادم رفت قرص ال دیم رو بخورم

چیکار کنم اگه پری بشم دکترم نیست😣😣😣

سلام به آنا جان با راهنمایی های عالیش و تبریک از ته ته دل به همه مامان های جدید کلی انرژی دادین ا ...

عزیزم خوب انتقال فریز و فرس هر زو میتونن به یه سهم نتیجه بدن....

اگه هورمون تراپیت زیاد نباشه فرش انتقال بدی بهتره.....

اگه هورمون تراپیت بالا باشه اون وقت فریز میتونه بهتر جواب بده.....

ببین به توضیح کلی بدم:

جنین فرش بهتر از فریزه

رحمی که تازه هورمون تراپی بشه بدتر از رحم بدون هورمون تراپیه.....

حالا برا به نفر بستگی به نتیجه این نمرات + و منفی و برآمدش داره.....

پس نمیشه نظر کلی داد.....

من انتقالم فرش بود و مامان شدم....

برا ال دی هم والا چی بگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بیمارستان زینبیه فکر کنم اونجا هم تیمی هست

مرسی عزیزم

دوستان گلم ی سوال داشتم میخواستم بدونم توی شیراز مرکز دولتی وجود داره که میکرو انجام بده و تحت نظر ک ...

اره عزیزم بیمارستان زینبیه شیراز، با سرپرستی خانم دکتر عمویی و طرح برکت هم دارن زودتر برو شروع کن 

عزیزم خوب انتقال فریز و فرس هر زو میتونن به یه سهم نتیجه بدن.... اگه هورمون تراپیت زیاد نباشه فرش ا ...

سلام آنی خوبمممم . میگم جواب آزمایشای ایمنی و انعقادیام هنوز نیومده و سونو روز سیزده هم ک فولیکول بالغ ندارم . میشه ک بر اثر این باشه ک خونم غلیظه و خونرسانی ب تخمک انجام نمیشه ک تخمک فعال بشه و باید تو اقدامم آسپرین بخورم ک خونرسانی درست انجام بشه و تخمک فعال بشه ؟ همچین چیزی میشه ک ارتباط بین غلظت خون و یا مشکل انعقادی و میزان کیفیت تخمک بوده باشه ؟ تو رو خدا جوابمو مث همیشه همیشه ک میدادین این بارم بدین 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان 🤗🤗🤗🤗 ميگما الان روز ٥ پنج انتقال ريشه موهامو ميتونم رنگ كنم ؟!

نه عزيزم! به هيچ وجه اينكارو نكن...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!