2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
ابجی علایم ایمنی چیه من افت خیلی میزنم

عزیزم در صورتی که زیاد آفت میزنی غیر از آزمایشگاه های ایمنی از نظر سندرم بهجت بگو بررسی کنن، اینو نگفتم بترسی فقط برای این که آگاه باشی و چیزی از قلم نیفتاده باشه 

غیر از اون از نظر ویتامین ها و کمبود اون هم با کارشناس تغذیه صحبت کن

سلام دوستای خوب و آنای عزیزم. به لطف خدا و به برکت دعای شما دوستای خوبم، امروز، روز چهاردهم انتقالم، ...

به سلامتی عزیزم،مبارکت باشه

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از خانم ها هم گفت:

من چند روز پیش رفتم بیمارستان اکبرآبادی بخش ژنتیک پرسیدم گفت اگه آزمایش کاریوتایپ رو تو دفترچه بنویسن بعد ببری بیمه خیابون کارگر مهر بزنی هزینه اش میشه 40تومن اینپ برای اونایی میگم که رفتن بیرون آزاد بهشون گفتن نفری 380تومن.تازه بیمارستان اکبرآبادی گفت آزادش میشه280توم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
همین دیگه عزیزم بعید نیست..... برا همین تاکید کردم آسپرینو دست کم نگیر چون طبق حرف خودت که گفتی میگ ...

چشم عزیزم ممنونم ازت . اتفاقا الان از داروخانه هم پرسیدم گفت نه تداخل نداره 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

تورک انا عزیز ، لاله سرخ عزیز ، زینب جان 

ممنون که تو این دوران پر استرس انتقال همرا بودین و به هر سوالی که داشتم با صبر و حوصله جواب دادین انشالله که هر خواسته ای دارین خدا بهتربنشو براتون مقدر کنه  

من امروز سیزده روز بعد از انتقال آزمایش دادم و خدارو شکر جوابم مثبت بود با بتای ۵۶۰ 

انشالله روزی همه منتظرا

تورک انا عزیز ، لاله سرخ عزیز ، زینب جان  ممنون که تو این دوران پر استرس انتقال همرا بودین و ب ...

عزیززززم خدا رو شکر مبارکت باشه به سلامتی بغلش بگیری  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
مرسی عزیز  انشالله برا شما

مبارکت باشه . ایشالا بارداری خوبی داشته باشی و خدا فرزند سالم و صالح بهت عطا کنه .

کجا آی وی اف شدی؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

وای انا جون ممنون امروز چه نکته مهمی یاد گرفتم . 

جالب اینجاست یکسال اول عروسیم ال دی میخوردم یعنی اون موقع غلظت خون نداشتم ؟؟ مشکل انعقادی یعنی همون غلظته خونه دیگه ؟؟؟

سلام دوستای خوب و آنای عزیزم. به لطف خدا و به برکت دعای شما دوستای خوبم، امروز، روز چهاردهم انتقالم، ...

به به بعد مدتها چه خبر خوبی 😍مبارکه باسلامتی عزیزم بارداری راحتی داشته باشی 

تورک انا عزیز ، لاله سرخ عزیز ، زینب جان  ممنون که تو این دوران پر استرس انتقال همرا بودین و ب ...

خدا رو شکر مبارکت باشه عزیزم 😍🌹🌹🌹🌹

آفرین به دید مثبتت که از اول داشتی 

امروز روز خوبیه😍😊