2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
دوست عزیز اولا تشکر از صبوریتون، من لینک رو دوباره خدمتتون میفرستم،  خودم امتحان کردم به مشکل ب ...

من انجامش دادم. موفق باشید

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به امید خدا یکشنبه آینده انتقال جنین فریز دارم.امروز که روز دهم سیکلم بود ضخامت اندومتر 7 بود.ماه پیش خراش اندومتر هم داشتم.از دکترم خواستم هر کاری که فکر میکنه میتونه تو نتیجه موثر باشه برام انجام بدن که پیشنهاد لنفوسیت تراپی رو کرد.کسی تا حالا این کار رو انجام داده؟

یه مشکل دیگه هم دارم که تعطیلاته و ظاهرا بخش ivf باز نیست که برم و این کار رو انجام بدم

من همه ی این علامت هایی که گفتی رو دارم. ایشالا که برامون خیره 😘

ان شائ الله که خیره

منم خیلی کلافه شدم این  11 روز از خونه بیرون نرفتم دیگه امشب دل از دستم رفت جاتون خالی با شوهر جان افطار رفتیم بیرون یه کم هوا خوردم حالم بهتر شد

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

انا جون خواهش میکنم بمحض اینکه تونستی پیاماتو ببین عزیزم... ممنون

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

آنا جون امروز من لک بینی همراه درد داشتم لک بینی که چه عرض کنم خون روشن 😢😢 از ترسم فقط دراز کشیدم زنگ زدم دکترم گفت شیاف اضافه کن 

خدا کنه اتفاقی براش نیفته😢 بعد شش هفت سال تازه خوشحال شدیم

بچه ها تو رو خدا توی این شبهای عزیز منم دعا کنید

آنا جون امروز من لک بینی همراه درد داشتم لک بینی که چه عرض کنم خون روشن 😢😢 از ترسم فقط دراز کشیدم ...

عزیزم ان شاءالله چیزی نیست، نگران نباش... 

لکه بینی چیز خاصی نیست عزیزم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین