2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
انا جون ی سوال شما تو بارداری دومتون هم سرم ای وی ای جی می زنین؟ اگه اره. ازاد حساب میکنن یا نه؟

عزیزم سرم نداشتم فقط تا یه مدت پرد داشتم......

ظاهرا ایمنیم بعد بارداری و زایمان قبلیم یه رفرشی شده بود......

پردم فکر کنم اضافه بر سازمان خوردم دکترم احتیادط داد....

اما انوکسان رو همچنان دارم تا آخرش.....

چون ژن غلظت خون غیر قابل درمانه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ی سوال شما تو بارداری دومتون هم سرم ای وی ای جی می زنین؟ اگه اره. ازاد حساب میکنن یا نه؟

عزیزم اگه قرار بود سرم بزنم نه برام آزاد حساب نمیشد چون من باردار بودم برا باردارا تایید میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیز سلام...همسر بنده امروز رفتن قم و خوشبختانه تونستن سرم ای وی ای جی رو تهیه کنن ۳ تاش ۲۷۰ ...

عزیزم دیدی گفتم میتونی؟

الکی استرس کشیدی فقط....

عزیزم نه سرم هر دارویی که تو تهرانم پیدا نکنی تو قم پیدا میشه من برا گونال ۱۰۰ تا داروخانه تهران زنگ ...

اینجا چون متقاضی زیاده احتمالا.....

متاسفانه تا همین چند وقت اخیر اصلا آب نمیخوردم ولی خوشبختانه جدیدا به معجزه آب پی بردم و مرتب میخورم ...

عزیزم آب خوردن برا غلظت خون برات حیاتیه.....

خیلی جدی بگیر.....

داروهام که خیلیاشون غلظت خونو بالا میبرن پس تا میتونی بخور.....

ضمنا تا وقتی که دکتر برات استراحت مطلق تجویز نکنه که ایشالله نمیکنه یه بند نخواب تحرک واسه ما خیلی مهمه.....

بعد انتقال حتی روزای اولم که استراحتت به نسبت بیشتره هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه برن که خونرسانی به رحم و جنین خوب پیش بره.....

ضمنا یادت باشه بعد انتقال پروژسترون و سلکسانتو همزمان تزریق نکنی لااقل دو ساعت فاصله بدی.....

من که یکیو صبح یکی شب دارم.....

البته روز انتقال یه جا تزریق میکنن....

تو از فرداش هر ساعتی که برات مساعده تنظیم کن.....

آنا جون میشه با گوشی پزشکی صدای قلب جنین را شنید؟

والا بستگی به کیفیتش داره من یه دونه ارزونشو گرفتم هیچ وقت موفق نشدم بشنوم اما یکی از دوستان بود میشنید البته گوشیش واقعا پزشکی بود.....

یعنی مال یه پزشک بود.....

سلام آنا جون وهمه بچه ها من شکر خدا مثبت شدم خدایا شکرت😂😂😂😂

خدایا شکرتتتتتتتتت....

گوارای وجودت عزیزم......

دوستان تورو خدا بیایین از این به بعد تاپیک میفته دور + یه صدقه ای چیزی بدیم.....

هر کی در حد توانش.....

البته در حد پیشنهاده.....

بچه ها بغضم گرفته .. خیلی دلم شکسته !

امشب برام دعا کنید خدا منو لایق مادر شدن.بدونه ...من 15ساله منتظرم

منم دعاتون.میکنم

خدایا به حق امشب همه ما چشم انتظارا رو بچه دار کن ...اونایی هم که باردارن بچه هاشون به سلامتی بیان بغلشون ..آمین

آنا جون نی نی شما هنوز مشخص نیست پرنس یا پرسسه ببخشید کنجکاوم😅

عزیزم پرنس تو راهه.....

ایشالله قسمت تک تک دوستان بشه چه پرنس چه پرنسس فقط صحیح و سالم باشه.....

بخدا رعایت میکنم چربی نمیخورم شیرینی هم نمیخورم و ورزشم میکنم و روزه هم هستم ولی پایین نمیادش ک نمیا ...

عزیزم بعید نیست......

من حدس میزنم غلظت خونو که داری.....

توکل به خدا بذار ببینیم جوابش چی میشه.....

عزیزن فقط اگه غلظت هونت بالا باسه شاید روزه بوات خوب نباسه ها مولظب باشه لااقل برا سحری و بعد افطار آب بخور..........

خلاقه بی آبی برا بالا بودن غلظت خون خوب نیست.....

بچه ها بغضم گرفته .. خیلی دلم شکسته ! امشب برام دعا کنید خدا منو لایق مادر شدن.بدونه ...من 15ساله م ...

عزیزم امیدوارم که تک تک دوستان هر روز خبر شادی بخشی بدن.....

امیدوارم به زودی پایان راه سخت انتظارت ختم به شیرینی بی مثالی بشه.....

عزیزم بعید نیست...... من حدس میزنم غلظت خونو که داری..... توکل به خدا بذار ببینیم جوابش چی میشه... ...

ادرارم بعد از افطار ک میرم خیلی قرمز رنگه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم دیدی گفتم میتونی؟ الکی استرس کشیدی فقط....

آنا جون ب خاطر اینکه خیلی زور داره برای ۳ تا سرم سه میلیون پول بدیم خداروشکر ک خدا خودش درستش کرد ولی اگر هم نمیشد آزاد تهیه میکردیم فقط ب امید ی نتیجه مثبت

ادرارم بعد از افطار ک میرم خیلی قرمز رنگه

خوب احتمالا خیلی غلظیه ادارت از بی آبی میتونه باشه.....

کاش میشد روزه که میگیری در طول روز آب بخوری....

از کسی که سوالای شریعیتو میپرسی بپرس ببین میشه چون آب برات لازمه روزه بگیری ولی در طول روز آب بخوری؟

عزیزم سرم نداشتم فقط تا یه مدت پرد داشتم...... ظاهرا ایمنیم بعد بارداری و زایمان قبلیم یه رفرشی شده ...

خداروشکر ان شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم دعاهای دوستان خدا دوباره برات معجزه کرد چون واقعا این تایپیک به خیلیا کمک کرد تجربیات باعث شد مشکل اصلی رو پیدا کنن و تنها بع حرف دکتر اکتفا نکنن و تنها کاری که میتونیم بکنیم دعا برای سلامتی دخمل نازت و زایمان راحتی داشته باشی وهمیشه این تایپیک پابرجا باشه 

ممنون بابت جواب سوالم فقط ی سوال دیگه اینکه ازمایش دادین ببینین ایمنی نرمال شده؟

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار