2777
2789
عنوان

مامایی و بهداشت بدون کنکور

53 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ی سوال داشتم ازتون ،من میخوام برم منطقه محروم مامایی و بهداشت بدون کنکور ،شما اطلاعی دارین که من باید از کنکور انتخاب رشته میکردم یا نه چون بومی منطقه محرومم میتونم همینجوری برم واسه ثبت نام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاه ازاد هم نمیشه رف ؟ یا مثلا رشته کاردانی دامپزشکی دانشگاه ازاد

نه اصلا ممکن نیست دانشگاه آزاد برای رشته های پیرا و پزشکی کنکور می‌خواد 

و رتبه ی خیلی خوبیم می‌خواد. 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
ولی خب تو دفترچه بود منطقه های محروم .

اون رشته های تعهدیه نه اینکه واسه مناطق محروم باشه 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
خو ینی همون تعهدی رو نمیتونم برم ؟بومی همون سیستان بلوچستان هم هستم

نههههه 

ببین تعهدی هم کنکور داره رتبه خوب می‌خواد این رشته ها بدون کنکور به هیچ وجهههههههه نمیشه 

فقط کنکور 

رشته های چرتن که بدون کنکور دارن 

خو ینی همون تعهدی رو نمیتونم برم ؟بومی همون سیستان بلوچستان هم هستم

ببین اصلا اینطور نیست که حتی تو‌کنکورم سهمیه داشته باشی 

فقط منطقه ۳ حساب میای همین 

هیچ سهمیه ای نداری