2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
مامان طلا شما سونو شدی ؟ به سلامتی قلب جوجه رو دیدی؟ من یادم رفته اگه مثل درد پریوده چیزی نیست فق ...

سلام عزيزم آره سونو شدم و قلب و ديدن 

دردم مثل پريودي نيست لاله جان انگار يه چيز تيز داخا تخمدانم ميكنن درده تيزو بديه نميدونم دليلش چيه و خيلي هم بخاطرش نگرانم

دكترمم تا چند روز نيست

خطرناكه به نظرتون؟؟

چيكار كنم با اين شرايط 

علائم پروژسترون شيافش نيست 

خوب اگه بود چرا يه تخمدانم 

خواهش ميكنم اگه موضوعي به ذهنتون ميرسه راهنماييم كنيد خيلي شرايط بدي دارم

ممنون از شما دوستان🙏🙏🙏🙏

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
خب اینکه میتونی صبر کنی یا نه واقعا دست خودت نیست دست کیستت هست در حال حاضر فعلا همین کاری که گفتم ...

امکانش هست چون روز اولم بوده کیست بزرگتر باشه ؟ و با خونریزی کوچکتر بشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مکمل هاش رو ادامه بده تا روز پانکچر کمتر از این نمیشه تغذیه و سیگار و سونا و اب داغ و اینا هم رعایت ...

هععی اگه بود که غمی نداشتم . همین اسپرمشم الان فریز شده . اگه کیست نداشتم این ماه بود و روز پانکچر فرش میداد 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
به تعداد ویزیتش که نیست عزیزم همون جور که دکترا کلی بیمار دارن اما بعدا مشخص میشه چه اشکالاتی دارن، ...

عزیزم میدونم تعداد مریض دلیل بر قضاوت نیست . منظورم اینه هر کی اومده پیشش ازش راضی بوده و تعداد مریضاش هم زیاده یعنی معرفی کردن به هم  اما به نظرم هر چی هم خوب باشن چون درمان گیاهی کار حساس و ظریفیه ممکنه حتی ناخواسته یه درمان اونطور که باید برای یه بیمار اثربخش نباشه . مثل همون رازیانه که گفتین برای افراد عادی هم ممکنه پرولاکتین بالا ببره .  به هر حال تحقیق میکنم کنار ال دی یه درمان مفید پیدا میکنم انشاالله از شر این غول مزاحم راحت بشم .من خیلی اراده ام بالاس خداروشکر  

نمیدونم این ماه هوس کردم بعد از مدتها که رژیم بودم چند بار کیک و بستنی خوردم کیست ایجاد شد چون اصلا سابقه نداشتم تا حالا

سلام عزيزم آره سونو شدم و قلب و ديدن  دردم مثل پريودي نيست لاله جان انگار يه چيز تيز داخا تخمد ...

مبارکه

به نظرم چیز مهمی نیست واکنش به تغییرات بدن و افزایش سایز رحمته .  هر کس یه جوره من سر بارداری قبلم کمردرد شدید همراه با درد شدید دنبالچه داشتم 

اچ دی قوی تره و البته نوع کیست هم مهمه  

چرا به نظرت اچ دی ندادن ؟؟؟

آنا و لاله جان من بارداری قبلیم خیلی گرفتگی داشتم همش خودمو میکشیدم ولی آروم نمیشدم .از یه طرفم به خصوص پای راستم ورم کرده بود درد میکرد مرتب شوهرم ماساژ میداد . همیشه برام سوال بود مگه آدم از ابتدای حاملگی پاش ورم میکنه ؟؟؟؟ یعنی غیر عادی بود و به خاطر انعقاد خون اینطور بودم؟؟؟

وای من چقدر حرف میزنم   

نادی جان یادته گفته بودم در مورد داروی سیلدنا فیلد از دکترت سوال کن؟ اگه نظرش مساعد بود برات تجویز ک ...

لاله جون من این قرص رو با اپلیکاتور میفرستم داخل مشکلی نداره آخه داروخونه بهم نداد خودم تو خونه داشتم 

خدایا شکرت😙
ان شاءالله که خیره، بسپار به خدا، من پنج بار سیکل انتقالم کنسل شد بخاطر مناسب نبودن اندومتر، این بار ...

عزیزم چکار کردین آندومترتون خوب شد؟منم سیکلام به خاطر ضخامت کم کنسل میشه،چی مصرف کردین؟

آناجون من امروز با دکتر رزاقی ویزیت شدم. گفتن که خداروشکر سپتوم ندارم و رحم و تخمدانم خداروشکر نرمال ...

به شلامتی عزیزم.....

ایشالله بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سومین انتقالم ...لکه بینی دارم سه شنبه باید برم برای بررسی اندومتر ی کم دلم شور میزنه😞

عزیزم منم سر همه سیکلام لک بینی داشتم حتی آخری نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان سلام اميدوارم هر جا هستيد حال دلتون خوب باشه من الان تو ٨ هفته هستم دو روز تخمدون سمت راستم ...

عزیزم خوب قضیه خارج رحمیو که دیگه گذروندی پس شکر خدا اون قضیه منتفیه درسته؟

عزیزم جنینا چند تا هستن؟

شاید اون تو مهد راه انداختی به سلامتی ایشالله.....

سلام به همه  امروز روز ٤ انتقالم بود ، يبوست وحشتناكي گرفتم ، چكار كنم؟ با يبوست جنين ها ميوفت ...

عزیزم نگران نباش چیزیشون نمیشه.....

ملین میخوری؟

انجیر؟

آلو بخارا؟

روغن زیتون؟

غذای پر حجم میخوری؟

یعمی فقط سوپ و آش نمیخوری که؟

سلام دوستان این آزمایشمه اون گزینه آخر ptt به نظرتون چطوره؟

عزیزم خوب فکر کنم چون آی ان آر یک هست یعنی خوبه.....

پی تی تی هم که تو رنجه خوب زیر ۴۰ هست.....

بازم شاید دوستان دیگه که تجربه دارن بهتر بتونن کمک کنن.....

چرا به نظرت اچ دی ندادن ؟؟؟ آنا و لاله جان من بارداری قبلیم خیلی گرفتگی داشتم همش خودمو میکشیدم ولی ...

عزیزم خوب الان نمیشه چیزی گفت چون اون علایما گذشته، اما چون ریسک ترومبوز داری باید ورم پا و اینجور چیزارو حتما جدی بگیری.....

اگه تمرار شد سریع به دکتر نشون بده.....

آب زیاد رو حتما تو برنامت بذار نه به خاطر فقط بارداری همیشه همیشه آب زیاد بخور......

کم کم روزی ۲-۳ لیتر.....

لاله جون من این قرص رو با اپلیکاتور میفرستم داخل مشکلی نداره آخه داروخونه بهم نداد خودم تو خونه داشت ...

عزیزم عیبی نداره ولی بعد انتقال اگه داشتی اپلیکاتور رو تا نصف بیشتر نبر تو.....