2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست

صبح بخير دوستان مهربونم

يه سوال

من امروز ٤ روزه انتقال دادم جنين هم ٢ روزه بوده يعني از ٣ شنبه اون هفته اسپرو و تخمك با هم ميكس شدن

الان جنين اگه به اميد خدا صحيح و سالم باشه جنين چند سلولي شده ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح بخير دوستان مهربونم يه سوال من امروز ٤ روزه انتقال دادم جنين هم ٢ روزه بوده يعني از ٣ شنبه اون ...

الان دیگه پرسلولی شده عزیزم.....

بلاست شده و ایشالله لانه گزینی میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منو اگه تو بهترين جزاير دنيا هم اين ٢ هفته ببرن و بگن اينجا باش و به هيچي فكر نكن بعيد ميدونم كه ... ...

خخخخخخخخخخخ....

کلی سلول داره تو بشین بشمارشون تا وقت بتای تپلت برسه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

وای بچه ها دخملی من الان خوابه همچین تو خواب بلند خندید دلم ضعف کرد......

خیلی دلم میخواست بدونم خواب چی میبینه.....

اولین بارشه اینجوری تو خواب میخنده.....

ایشالله قسمت تک تک دوستام بشه این حسهای قشنگ.....

وای بچه ها دخملی من الان خوابه همچین تو خواب بلند خندید دلم ضعف کرد...... خیلی دلم میخواست بدونم خو ...

عزیزززززززم به جای من ببوسش    

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم چکار کردین آندومترتون خوب شد؟منم سیکلام به خاطر ضخامت کم کنسل میشه،چی مصرف کردین؟

داروهام زیاد بود، من ضخامت اندومترم کم نبود، شکلش خوب نبود، پی آر پی هم کردم. پی آر پی ضخامت رو درست میکنه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
خب خوبه چون گفتی ماه بعد وارد سیکل میشی برای همین فکر کردم دیگه قطعیه عزیزم ببین حتما تجویزی که دکت ...

عزیزم همون تریگلیسریدم ک بالاست دیگه همون چربی شکم هستش هااا ؟ چون تریگلیسرید بر اساس مقدار غذایی هستش ک میخوریم و چربی جمع میشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
به تعداد ویزیتش که نیست عزیزم همون جور که دکترا کلی بیمار دارن اما بعدا مشخص میشه چه اشکالاتی دارن، ...

لاله جونم من قطره ویتاگنوس و متفورمین و رویال ژل و ویتامین ای استفاده میکنم اینا با هم تداخل دارن ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سومین انتقالم ...لکه بینی دارم سه شنبه باید برم برای بررسی اندومتر ی کم دلم شور میزنه😞

ان شاءالله همه چیز خوب پیش میره عزیزممم، و به زودی مامان میشی..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم نگران نباش چیزیشون نمیشه..... ملین میخوری؟ انجیر؟ آلو بخارا؟ روغن زیتون؟ غذای پر حجم میخو ...

سلام عزيزدل

جز سوپ هيچ كدوم رو نميخوردم ، متوجه شدم بايد چكار كنم ، ممنونم عزيز😘😘😘😘

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.

سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم این تایپیک هنوز هنوز فعال خدا روشکر میکنم این تایپیک باعث شده خیلیا از تجربیات درستان ومخصوصا انا جون که همیشه فعال باوجود بچه و بارداری بازم زحمتش رو میکشه الهیی هیچ زنی بی بچه نمونه ان شالله خدانصیب همه منتظران دلشون رو شاد کنه دوستانی که هنوز جواب نگرفتن نا امید نشن بلاخره ی روز میرسه و نی نی هاتون تو دلتون رشد میکنه و ان شالله بعدش بسلامتی بغلشون میکنین فقط از لطف خدا نا امید نشین همین منم خیلی سختی ها کشیدم ولی دست از تلاش برنداشتم وخداروشکر خدا به روی منم خندید الهی قسمت همه دوستان و تبریک به دوستان عزیزم که جواب گرفتن و نی نی تو دلشون 

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار