2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684584 پست
نادی جان یادته گفته بودم در مورد داروی سیلدنا فیلد از دکترت سوال کن؟ اگه نظرش مساعد بود برات تجویز ک ...

ممنون لاله جون بهش گفتم یه چیز قوی تر بده خودم احساس میکنم دکترشمالی نسبت به بقیه بهتره قرص رو گفت واژینال بزارم استروژل رو گفت به بازو بزنم

برام دعا کن

خدایا شکرت😙
لاله جون اگه میتونی یه اطلاعاتی در مورد سینافیلد بهم بده دکتر بهم گفته واژینال استفاده کنم

قبلا گفته بودم نادی جان که باعث میشه عروق گشاد بشن و خونرسانی بیشتری به بافت ها انجام بشه
یه چیزی تو مایه های پنتوکسی فیلین هست
ان شاء ا... برات جواب میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم متاسفانه مشکل همه ماها هستش،، حالا ایشالا نی نی دار شدی میبینی که اصلا چیزی به نام حمایت بیمه ...

خب دولت وظیفه نداره به ما در بچه دار شدن و بزرگ شدنش کمک کنه
ولی ما وظیفه داریم به عنوان مزدم همیشه در صحنه همه جا از دولت دفاع کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 تا هم بچه بیاریم که اینده مملکت به خطر نیوفته !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ی سوال دیگه اینکه من اصلا کم کاری تیروئید نداشتم اما ۵شنبه ک رفتم مطب دکترم ب من یدوفولیک داد،ضرر ن ...

دکتر من به کسی یدو فولیک نمیده و قبولش نداره!! 

عزیزم والا من دقیقا ترکیبات یدوفولیکو نمیدونم بازم لاله جون بیاد میتونه بهتر کمکت کنه.....

فقط ید داره +فولیک اسید

خدا ازشون نگذره واقعا حالا اگه مشکل خودشون بود !!!! بهار جون دوستان میگن تو قم راحت میشه تاییدیه گ ...

لاله جان واقعا خدا ازشون نگذره اتفاقا همسرم بهشون گفته اگه این مشکل خودتون بود چیکار میکردید...همسرم فردا صبح زود هماهنگ کردن با یکی از دوستانشون ک دکتر هستن و قم فعالیت دارن بره ببینه چی میشه توکل ب خدا

سلام دوستای خوب و آنای عزیزم. به لطف خدا و به برکت دعای شما دوستای خوبم، امروز، روز چهاردهم انتقالم، ...

مبارکه عزیزم به سلامتی
دیگه برو آز بده و حتما هم 48 ساعت بعدش تکرار کن

عزیزم اسم آمپولاتم میگی منم میخوام ماه بعد برم تو سیکل میکرو و اینکه چن تا آمپول تزریق کردی ؟ منم بر ...

عزیز دکترتون کیه واقعا که با این شرایط میخواد وارد سیکل کنه شما رو؟!!!!!!!!!!!!!

عزیزم عجله کردن تو شرایط شما اصلا صلاح نیست!!
نمیدونم چرا ما این قدر جوش میزنیم اما شما انگار خیلی به این جوش زدن توجه نمیکنی
عزیزم تا وقتی مشکل چربی حل نشده و شکمت لاغر نشده نباید وارد سیکل بشی!!
واقعا رو کیفیت تخمک ها تاثیر منفی داره
خدای نکرده نمیخوای این همه زحمت بکشی و هزینه کنی و اخرشم بی نتیجه باشه که

تورک انا عزیز ، لاله سرخ عزیز ، زینب جان  ممنون که تو این دوران پر استرس انتقال همرا بودین و ب ...

وای خدا چه روز خوبی
دو تا خبر خوش دیدیم روحمون تازه شد
امیدوارم به سلامتی و دل خوش طی کنی این دوران رو عزیزم

لاله جان حالا به نظرت در کنار ال دی چیکار کنم کیستم آب بشه و به دو ماه نکشه . شما پیشنهاد بده من از ...

شما سایز کیستت بزرگ بود نه؟
اگه بزرگ بود احتمالا همون دو ماه طول میکشه
کیست کوچیک یه ماهه بر طرف میشه

شما در حال حاضر باید فقط صبر کنی عزیزم
میتونی وقتی بعد از مصرف ال دی ماه اول پریود شدی بری سونو ببینی کیستت از بین رفته یا نه

لاله جون من قبلا عرق رازیانه استفاده کردم و تا دوماه لکه بینی داشتم و دکتر گفت خوده رازیانه سر شار ا ...

اره دقیقا ممکنه یه یکی بسازه به یکی نه 

لاله جان واقعا خدا ازشون نگذره اتفاقا همسرم بهشون گفته اگه این مشکل خودتون بود چیکار میکردید...همسرم ...

ان شاء ا... درست میشه عزیز دلم 

آنا جان من از بعد هیسترو و خراشم لکه بینی داشتم و بعدش پریود شدم و بعد دو روز پاکی دوباره امروز لکه ...

عزیرم یادمه لیلا جون دکترش گفته بود تا دو هفته جا داره لک بینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com