2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
نه عزیزم لاله جون نگفتن طب سنتی خوب نیست اتفاقا از اون دسته از دوستانه که رو این قضیه هم کار کرده و ...

دقیقا همین طوره
مثلا با اینکه دکتر (طب سنتی) برای علی جینسینگ نوشت و اکثرا میگنفتن بعد از مصرف جینسینگ خیلی میل جنسی شوهراشون بالا رفته ، منم همیشه نگران این قضیه بودم چون روابط ما در حد نرمال و عادی بود و از طرفی چون سر کار میرفتم نگران بودم که نکنه اون جوری که دوستان میگن بشه و از پسش بر نیام( شرمنده از توضیح این مساله اما لازم دیدم بگم)
اما در کمال تعجب !! مصرف جینسینگ نه تنها تاثیری رو تعداد و شرایط اسپرم نداشت برای علی بلکه باعث شد به شدت میل جنسیش کم بشه !! تا جایی که من ترسیدم واقعا !!

بعدا تحقیق کردم و دیدم جینسینگ برای کسانی که طبع گرم و خشک دارن اصلا مناسب نیست!!!!!
متاسفانه دکترای طب سنتی ماهر خیلی در دسترس نیستن و خیلی ها مخصوصا تو شهرستان ها از تجویز های غلط ضربه میخورن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اون دو تا فاکتور هم بتا فیبروژن.....هرتیزویگوت هست.فاکتورهای مهم انعقادی که اکثرا فقط همین دو فاکتو ...

پس عزیزم مشکل غلظت خونو داری دیگه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک انا عزیز ، لاله سرخ عزیز ، زینب جان  ممنون که تو این دوران پر استرس انتقال همرا بودین و ب ...

خدایا شکرت......

عزیزم گوارای وجودت......

خدایا این انرژی + رو از خونه مون نگیر و مستدامش دار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای انا جون ممنون امروز چه نکته مهمی یاد گرفتم .  جالب اینجاست یکسال اول عروسیم ال دی میخوردم ...

ببین چون ژن غلظته به احتمال زیاد داشتی اما خوب الان آلودگی و شرایط محیطیم تشدیش میتونه بکنه......

یا اینگه احیانا این جهش بعدا اتفاق افتاده.....

صد در صد کاملا حرفاتو قبول دارم . من خودمم کوچکترین چیزی که بخوام بخورم حتما نه از یک نفر بلکه از چن ...

خب پودر ها اصولا ترکیبی از چند داروی گیاهیه و فرق داره با یهنوع گیاه تک و خاص
تو پودر ها اصولا جوری ترکیب اتفاق میوفته که مزاج های مختلف رو شامل بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان کسی میدونه عمل تسه رو کجا میشه زود بدون نوبت طولانی و بی معطلی وقت گرفت؟  ما رویان ...

همون بهتر که وقت ندادن :)))
گاندی خیلی خوبه و فکر کنم زود هم نوبت بدن
ابن سینا هم کارشون خوبه اما در مورد زمان نوبت دهی نمیدونم

آنا جان من از بعد هیسترو و خراشم لکه بینی داشتم و بعدش پریود شدم و بعد دو روز پاکی دوباره امروز لکه ...

عزیرم یادمه لیلا جون دکترش گفته بود تا دو هفته جا داره لک بینی.....

عزیزم بد نیست..... فقط تحرکت تندش صفره..... عزیرم همسرت بحث خنک نگهداشتن بی ضه هارو رعایت میکنه؟

انا جون تحرک تند و کند با هم مجموعش میشه پروگرسیو یعنی اونکه باعث باروری میشه
مال این دوستمون هر دوش با هم صفره
در واقع گرید آ و ب صفره

عزیزم ۲سال پیش دکتر عمل واریکوسل پیشنهاد داد وماهم انجام دادیم قبل عمل کمی حرکت داشت وبعد از اون حرک ...

عزیزم حتما برای میکرو یه چند ماه مکمل مصرف کنن تا یه مقدار حرکت جزیی داشته باشه
تحرک گرید سی خیلی جالب نیست برای تشکیل جنین

عزیزم ۲سال پیش دکتر عمل واریکوسل پیشنهاد داد وماهم انجام دادیم قبل عمل کمی حرکت داشت وبعد از اون حرک ...

در ضمن بهتره تست دی اف ای هم انجام بدن همسرتون 

آنا جون ببخشید من امروز نهم پریودم بود رفتم دکتر گفت اندومتر 5 شده و ژل استروژن داد که به بازو بزنم ...

نادی جان یادته گفته بودم در مورد داروی سیلدنا فیلد از دکترت سوال کن؟ اگه نظرش مساعد بود برات تجویز کنه ؟
خب الان این ژلی که داده همونه
ان شاء ا... اثر میذاره عزیزم

دوستان عزیز سلام....امروز همسرم رفته بود هلال احمر ببینه میتونه سرم ای وی ای جی با تاییدیه بگیره ک ن ...

خدا ازشون نگذره واقعا
حالا اگه مشکل خودشون بود !!!!

بهار جون دوستان میگن تو قم راحت میشه تاییدیه گرفت که
سخته برا همسرتون؟