2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
ممنون گلم از توضیحات کاملت

عزیز ولی لگه شرایطشو داری و میتونی حتما الان که اول راه بارداری هستی برو پیش متخصص گوارش ،،، چون بارداری خیلی این مشکلاتو تشدید میکنه ، من یه سال و نیم بود خبری از هموروید و شقاق نیود ،،ولی همون اوایل بارداری عود کرد ،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون پی ار پی چطور هستش ؟ ی سوال دیگه اینکه من استرادیول یک میل رو روزی دوتا از پنجم سیکلم خوردم ...

پی آر پی 2 روز قبل انتقال انجام میشه. ازت خون میگیرن توی آزمایشگاه پلاسما رو جدا میکنن و مثل آی یو آی از واژن به رحمت تزریق میشه. یه ربع استراحت و بعدش مرخصی و به زندگی عادی برمیگردی. نکته ای که هست اینه که از حدود 2 هفته قبلش نباید آسپرین و نیزوپرد و مسکن خورده باشی.

دوز استرادیولت خیلیییی پایین بوده من که هیچ وقت مشکل ضختمت نداشتم از روز 2 تا 6 روزی 2 تا، از روز 7 تا 9 روزی 4 تا و از روز 12 به بعد روزی 6 تا استرادیول 2میل دارم و همچنان دارم روزی 6 تا رو ادامه میدم امروز روز 10 انتقالم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام دوستای خوب و آنای عزیزم. به لطف خدا و به برکت دعای شما دوستای خوبم، امروز، روز چهاردهم انتقالم، ...

مبارکد باشه انشالله عدد بتا هم خوبه به سلامتی بگذرانی این دوران

واسه بچه های این تاپیک دعا کن همه دامنشون سبزشه

سلام دوستای خوب و آنای عزیزم. به لطف خدا و به برکت دعای شما دوستای خوبم، امروز، روز چهاردهم انتقالم، ...

مبارک باشه عزیزم دلم رو شاد کردی ان شائ الله به سلامتی مراحل بارداری رو طی کنی و با شادی نی نی قشنگتو بغل بگیری  

حتما برو آز خون بده

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

خدایا شکرتتتتتت.....

پس طلوع زیبایی منتظرته.....

گوارای وجودت عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم اسم آمپولاتم میگی منم میخوام ماه بعد برم تو سیکل میکرو و اینکه چن تا آمپول تزریق کردی ؟ منم برات دعا میکنم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آنا جدیدترین قیمت آز تکمیلی

ايمني٩٠تومن انتقاال خون دادم كنار برج ميلاده من كرجم با مترو رفتم 

صادقيه بعد اسنپ گرفتم

انعقاديا رو كرج دادم حدود ١٠تا فاكتور و بررسي كرد ١ميليون ولي رزاقي ٢تا فاكتور و فقط لازم داره ٢٠٠اينا ميشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

اون دو تا فاکتور هم

بتا فیبروژن.....هرتیزویگوت هست.فاکتورهای مهم انعقادی که اکثرا فقط همین دو فاکتورشون مشکل داره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم انتقال داری ؟ خانم دکتر چه کارهایی قرار برات انجام بده؟

بله ب امید و با توکل ب خدا بزودی انتقال دارم و این سری هیسترو با خراش انجام دادم و سرم ای وی ای جی دارم و بهم پیشنهاد پی ار پی هم کرده ک تا سه شنبه قطعی مشخص میشه ک انجام بدم یا نه