2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
عزیزم تازه از سونو روز سیزده عادتم برگشتم ک نوشته سایز بزرگ فولی ده و تو تخمدان راست هفت . بازم تنبل ...

عزیزم شما وقتی مجرد بودی پریودت عادی بود؟ یا با دارو پریود میشدی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنا جون خوبي؟ علت اينكه جنين من كيفيت عالي داشتن وگريد Aبودن بازم تو فريز ازبين رفت ...

خوب عزیزم اولا گرید ظاهر جنینه نه باطنش.....

دوما ممکنه مشکل تو فریز یا آنتی فریزم باشه....

پس نمیشه دقیق گفت چراشو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم آندومتریوز ندارم .فقط لوله راستم بسته اس .البته یکسال خودمو کشتم انقدر شیافهای گیاهی استفاد ...

البته خیلی ها پرولاکتین نرمال دارن و با خوردن رازیانه میره بالا
اصولا کسانی که عدد ذخیره بالا دارن مستعد بالا رفتن پرولاکتین هستن
در ضمن کسی که پستان فیبروکیستیک داره کلا نباید رازیانه بخوره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چربی کبد اصلا ندارم . دکتر چربی رفتم و اصلا نگفتش ک سونو کبد برو فقط گفتش با ورزش و رژیم و قرصم نداد ...

عزیزم دقت کرده باشی لاله جون گفتن ممکنه کبد چربت با آز معلوم نشه ولی تو سونو معلوم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من از سقط قبلی چند تا دکتر سنتی رفتم و هربار داروی یکیشونو استفاده کردم طبعمم میدونم چیه برا ...

البته باد کش هم برای کسی که اندومتریوز داره اصلا مناسب نیست و باعث شدت گرفتن بیماری میشه

سلام بچه ها. ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره جواب سوالمو بده. من یه دوره سینال اف زدم ولی جواب نگرف ...

عزیزم دیگه به هیچ وجه سینا اف استفاده نکن و به دکتر بگو فقط داروهای خارجی بده
سینال برای خیلی ها جواب نمیده

واقعا سردرگم شدم.نمیدونم باید چی کار کنم.این دو روز خیلی اصرار کردم برای هیسترو و خراش و کارهای جانب ...

فدات شم برات مقدور نیست بیای تهران؟
اصلا لازم نیست هیسترو رو پیش دکتر خودت انجام بدی
ازهای امینی انعقادی هم همین طور

من رفتم سونو زده تنبلی تخمدان و سایزشون زیر ده هستش و خیلی زیاد فولی ریز دارم . پریودم منظمه و موی ز ...

عزیزم پیلاتس برای اب کردن چربی های شکمی خیلی زود جواب میده
شما علاوه بر اینکه دارو برای چربی میخوری باید شکمت رو هم لاغر کنی
لاغر شدنت کمک میکنهتخمدان بتونه کارش رو درست انجام بده

سلام به همه  من ١٦ اسفند پانكچر شدم و بعد چنين روز كه رفتم كلينيك بهم گفتن ٦ تا جنين دارم ...

عزیزم ان شاء ا... با همین جنین ها مامان میشی گلم

در مورد ناباروری ناشناخته هم بگم که خیلی رو این کلمه اعتماد به خرج نده چون وقتی بررسی انجام نشه میگن ناشناخته!!

شما همسرت شرایطش چطور بود؟ تست دی اف ایش چطور بود؟

خودت عدد ذخیره ات چند بود؟ چند تا تخمک گرفتن ازت؟ مشکا اندومتریوز رو بررسی کردی ؟ مکمل چی داشتی قبل سیکل؟

سلام به همه  من ١٦ اسفند پانكچر شدم و بعد چنين روز كه رفتم كلينيك بهم گفتن ٦ تا جنين دارم ...

در مورد علت از بین رفتن جنین موقع انتی فریز هم گاهی ناکارامدی خود جنین شناس عاملش هست
گاهی هم واقعا جنین ضعیفه که از بین میره

آنا جون اگر شوهرم مشکل میکرو دلکشن ایگرگ داشته باشه و مجبور بشم تعیین جنسیت کنم میخوام بدونم چطوریاس ...

عزیزم رو نمونه اسپرم ازمایش نمیکنن که
باید جنین تشکیل بشه بعد رو خود جنین ازمایش میکنن
در واقع تخمک هات همه استفاده میشه

تورک آنای عزیز شما خودتون قبلا هپاتیت ب زده بودین واکسنشو یا حین بارداری تزریق شد ؟

زدن واكسن تو بارداري مشكلي نداره من از دكترم پرسيدم. فقط شما چون پردنيزولون مصرف ميكني الان نميتوني بزني.. اينو دكتر ايمونولوژم گفت. بزار سه هفته بعد از قطع كامل قرص برو بزن...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
دوستان ی راهنمایی میخوام ازتون.من ازمایشاتم همگی امادست به جز این ازمایش آخری همسرم که میکرو دلکشن ا ...

ثمین جون به نظرم صبر کن تا ازمایش همسرت اماده بشه بعدا خواستی ابن سینا هم مشکلی نداره چون میتونی ازمایش ژنتیک همسرت رو همون جا بخش ژنتیک نشون بدی

سلام آنا جون، من هموني هستم كه آمپول دكا داشتم و خيلي خوب برام توضيح دادي كه بايد چي كار كنم. حالا ي ...

عزیزم شما بعد از دو تا امپول دکا تا چند ماه پریود نمیشی
فکر نکن امپول دکا رو زدی بعدش پریود میشی و میری تو سیکل