2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
واااااااااااای خیلی متاسف شدم خدا صبرت بده    

من رفتم سونو زده تنبلی تخمدان و سایزشون زیر ده هستش و خیلی زیاد فولی ریز دارم . پریودم منظمه و موی زایدم ندارم و فقط تازگیا فهمیدم ک چربی تریگلیسریدم ۶۰۰ هستش . الان ک دارو چربی و دراز نشست میرم گفتم ک چربیم کمتر شده و رفتم سایز فولی ک خورد تو ذوقم . یعنی تنبلی ک من دارم میشه بخاطر چربیم باشه ؟ من فقط ب امید اینکه چربیم بالاهه امیدوار شدم ک چربیم بیادش پایین و تنبلیم خوب ش ولی این چربی لعنتی هم ک ب هیچ وجه پایین نمیادش .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جون من منفی شدم 😭😭😭

متاسفم عزیزم.کاش این روزها روزهای بهتری برای هممون بود و کلی خبر خوب میشنیدیم.انشاالله که خیلی زود دوباره شروع میکنی و نتیجه میگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه 

من ١٦ اسفند پانكچر شدم و بعد چنين روز كه رفتم كلينيك بهم گفتن ٦ تا جنين دارم كه ٤ تاشون عالين و دوتاشون معمولي.

چهارشنبه ٩ خرداد انتقال داشتم كه ٣ تا انتقال دادن يكيش خوب بوده و دوتا ديگه معمولي و گفتن سه تاي ديگه إز بين رفتن و ديگه جنين ندارم 😔😔أين همه زحمت و هزينه و داروهاي هورموني برأي يك جنين😔😔😔 و أين رو هم بگم علت نازايي ما بدون علت شناخته شده است. 

سوالم اينه أيا كسي بوده با يه جنين خوب و دوتا معمولي باردار شده باشه؟ و  علت  اينكه جنين تو فريز رشد نميكنه و إز بين ميره چيه؟

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
عزیزم اینجا کمتر کسی تعیین جنسیت داشته معمولا هم هر کی اومده گذری سری بهمون زده..... اما اگه تعیین ...

آنا جون اگر شوهرم مشکل میکرو دلکشن ایگرگ داشته باشه و مجبور بشم تعیین جنسیت کنم میخوام بدونم چطوریاست .اصلا اطلاع داری.یعنی ممکنه من پانکچر بشم وتخمکهای متعدد هم داشته باشم ولی نمونه ی اسپرم همسرم توش همه کروموزوم ایگرگ باشه بالتبع نمیتونن انتقال بدن درسته؟بعد اون دوره پانکچرم . و تخمکهام از بین میره یا تخمکها رو هم میشه فریز کرد ؟بعد برا نمونه اسپرم بعدی باید تا 3ماه صبر کرد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم به نظر من که اطلاعاتی که دادی کمه مثلا ذخیره تخمدان دادی آزمایشش رو یا این که عکس رنگی از ...

عکس رنگیم  نرمال رحمم مشکلی نداره

ذخیره تخمدان هم نه آزمایششو ندادم فولی کمدارم با آمپول ۱۷شده بود

💜🖤💜🖤💜🖤💜

دوستان ی راهنمایی میخوام ازتون.من ازمایشاتم همگی امادست به جز این ازمایش آخری همسرم که میکرو دلکشن ایگرگ هستش .ازمایشاتمو دکتر رزاقی توی مطبش برام نوشتن ولی برا نشون دادن جواب ازمایشاتم مرداد ماه بهم وقت دادن هرچقدر اصرار کردم که بابا دیره منشیش قبول نکرد و خیلی هم بداخلاقه ماشالله.دکتره هم که اصلا دهنشو وا نمیکنه جوابی بهت بده .حالا من تا مرداد نمیتونم بصبرم همسرم شغلش طوریه که باید بره سرکار و وقت محدودی داره منم قصد دارم سریعا برم سیکل میکرو.حالا شده فقط پانکچر بشم انتقالم بمونه برا بعد مهم نیست.به نظرتون میتونم زنگ بزنم ابن سینا و از دکتر رزاقی یا حالا دکتر طرازی برا نشون دادن آزمایشاتم وقت بگیرم؟میگم مثلا وقت گرفتم و رفتم پیششون نگن چرا اومدی مرکز ؟چیکار کنم به نظرتون؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها میدونید پیاز درمانی خوبه یا نه ؟؟؟ عوارضش چی هست ؟ میتونم همزمان با خوردن ال دی پیاز درمانی کنم ؟؟؟

پرولاکتینم تو رنج آزمایشگاه نرمال بود

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام آنا جون، من هموني هستم كه آمپول دكا داشتم و خيلي خوب برام توضيح دادي كه بايد چي كار كنم. حالا يه مسئله ايي پيش اومده كه من مي خوام انتقالمو يك ماه عقب بندازم. امروز بايد يه دونه دكا مي زدم و ٢٨ روز بعد يكي ديگه و بعدش وارد سيكل انتقال بشم. مي تونم اين ماه آمپولمو نزنم و از پريود بعدي بزنم به خاطر اينكه مي خوام يك ماه عقب بندازم سيكلو؟ دكترم نبود و از ماماهاي تو مطب پرسيدم گفتن عيب نداره ولي الان نگران شدم نكنه اشكال داشته باشه؟ مسئله ايي پيش نمي ياد اگه عقب بندازم؟ 

دوستان ی راهنمایی میخوام ازتون.من ازمایشاتم همگی امادست به جز این ازمایش آخری همسرم که میکرو دلکشن ا ...

سلام خوبی؟ ببین یه پیشنهاد دارم، زنگ بزن مطب به منشی بگو با دکتر تماس گرفتم، آزمایشاتم رو خوندم براش، نمیدونم چی بود توش که گفت سریع وقت بگیر با توجه به شرایطت باید همین ماه بری تو سیکل، یا همچین چیز مشابهی، بعد مثلا همون روز که میتونی بری مطب بگو دکتر گفت فلان روز بیا، عقب ننداز

ببخشید من هم آدم دروغگویی نیستم هم از دروغ متنفرم، اما اینا واقعا چاره ای برا آدم نمیذارن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان ی راهنمایی میخوام ازتون.من ازمایشاتم همگی امادست به جز این ازمایش آخری همسرم که میکرو دلکشن ا ...

راستی ببخشید البته به من مربوط نیست، اما به نظرم تو که اینقد دختر قوی هستی امضات رو عوض کن، کلا انرژی منفیه. و چون همه امضات رو  میخونن انرژیش چند برابر میشه

بازم ببخشید به خدا به خاطر خودت گفتم     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم