2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
سلام ساناز جون انشالله این سری دوتایی مامان میشیم 😍😍😍😍😍 عزیزم هزینه آزمایش ایمنی انعقادی تو نی ...

سلام گلم انشالله توکل ب خدا با دعای شما دوستای خوبم 😍😍😍😍ازمایش ایمنی و انعقادی باهم شد1/400 هنوز همسرم نرفته ازمایش بده یکشنبه وقت داره ازمایش اونم تخصصیه

چرا عدد سی دی مارکرهارو نمی زنن رو سایتشون  شنبه زنگ بزنم بگم چرا نزدی یا بزارم یهو نسخه دوم اماده شد برم ازمایشگاه 22خرداد اماده میشه نسخه دومی مسخره بازی جدیده نسخه اول زودتر اماده میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها. ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره جواب سوالمو بده. من یه دوره سینال اف زدم ولی جواب نگرفتم واسه پانکچر. یعنی ۳تا فولیکول فقط تشکیل شد که خوب نبودن. ممکنه دفه بعدی جواب بده و تعداد بیشتری فولیکول تشکیل بشه و بتونم پانکچر کنم و بعدش میکرو. کسی چنین تجربه ای داشته؟

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم انشالله توکل ب خدا با دعای شما دوستای خوبم 😍😍😍😍ازمایش ایمنی و انعقادی باهم شد1/400 هنوز ...

اها یعنی هم شما هم همسرتون آزمایش ایمنی انعقادی دارین؟؟؟؟

با دفترچه بیمه انقد شد؟

خداجونم شکرت       
عزیزم بستگی به شرایط داره..... اگه هورمون تراپی شدید نباشه فرش باشه بهتره.....

یعنی انتقال با داروهای هورموني بده؟ یعنی من با این استروژن ها زیاد خوب نیست، کاش برام همون ماه پانکچر انتقال می داد 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام بچه ها. ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره جواب سوالمو بده. من یه دوره سینال اف زدم ولی جواب نگرف ...

من سری اول بهم ال دی بوسرلین دادن بعدم گونال اضافه شد  در کنار بوسرلین دوتا تخمک داشتم فقط ی جنین گرید پایین

دفعه دوم ال دی و بوسرلین داشتم  گونال اضافه شد ولی بوسرلین کمتر دادن در کنار گونال ک 7تا تخمک داشتم یکیش زودتر ازاد شد اخرش4تا تخمک 3تا جنین کیفیت عالی

اها یعنی هم شما هم همسرتون آزمایش ایمنی انعقادی دارین؟؟؟؟ با دفترچه بیمه انقد شد؟

نه گلم من ایمنی و انعقادی دارم بیمم تامین اجتماعی اره با بیمه انقدر شد نسخه دومم گفت ازاده ک جهش ژنی بود

همسرم اسپرم ولی فرق داره تخصصیه ازمایشش نوشته sp 5فکر کنم با sp5dna f

زیرش زدهdfi

آنا جون من منفی شدم 😭😭😭

واااااااااااای خیلی متاسف شدم خدا صبرت بده  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اها یعنی هم شما هم همسرتون آزمایش ایمنی انعقادی دارین؟؟؟؟ با دفترچه بیمه انقد شد؟

الان نگاه کردم ازمایش همسرم راجعبه  برسی شکست دی ان ای  هسته اسپرم

خدا کنه مشکل نداشته باشه ک اگ داشته باشه اون ی جنینم به درد نمی خوره شاید فکر کنین خوب ی جنین دیگ مگ چندتاس ولی برای من ک دوسری تخمک کشی شدم کلا 4تا جنین تشکیل شد یکی هم کلیه 

عزیزم بعید میدونم مشکل از جنین باشه......

واقعا سردرگم شدم.نمیدونم باید چی کار کنم.این دو روز خیلی اصرار کردم برای هیسترو و خراش و کارهای جانبی .همشون میگفتن نیاز نیست .دوست ندارم برای بار ششم شکست بخورم.دیگه توان روحی ندارم.