2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047651 بازدید | 684621 پست
انشالا آنا جون  يكيشم بشه خدارو شاكرم ٢ روز بعد زود نبود واسه انتقال ؟! گريد A بود بهم گفت ...

عزیزم فولیک رو بخور بکمپلکستم بخور نگران نباش.....

من به خاطر مشکل انعقادیم ۴ ماه قبل شروع سیکلم فولیک ۵ و قرص ب۶ و آمپول ب۱۲ داشتم.....

جنین دو روزه هم خوبه جنبن یالن باشه یه روزه هم انتقال بدن میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آغا (آقا)😆😆😆😆یه سوال من آمپول پروژسترون و یک عدد شیافم قطع شد و جاش پرولوتون میزنم. اما هنوز شب ...

نه عزیزم منم فعلا پرولوتون و شیاف رو دارم احتمالا دیگه از ویزیت بعدیم بخواد قطعش کته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا نخاروندم. آخه موقع تزریق درد نداشت بعدم مشکلی نداشتم نه خارش نه سوزش هیچی یهو اتفاقی دیدم جا ...

ازی جون 24 ساعت کیسه یخ بذار از فرداش کیسه اب گرم اصلا ماساژ هم نده
کیسه یخ جلوی ابسه شدن رو میگیره و مانع از جذب مواد به سمت سطح میشه و باعث میشه مواد تو همون عمق جذب بشن و گوله هایی که ایجاد میشه به مرور خیلی کوچیک باشه ، کیسه اب گرم هم باعث کوچیک شدن گوله های ایجاد شده میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منشی خیلی مهربونه و قربون صدقه میره فقط😊دکتر ک ماهه ولی معطلی داره من رو ۳ ساعت همیشه حساب میکنم دو ...

منم از ساعت6رفتم ساعت10شب.رفتم داخل ک همسرم قاطی کرد ولی رفتار منشی و دکتر عالیه ویزیت من 70شد سونو هم نکرد دفعه بعد60باید بدم 

چرا میگی عسل طبیعی ؟؟؟ مگه عسل غیر طبیعی مانعی نداره ؟؟؟ کلا چیا نحوریم ؟؟ یه جا خوندم زیتون و روغن ...

عسل طبیعی یعنی عسلی که واقعا از شهد گلها باشه نه این عسلای کارخونه ای که نصفش شکره !!
عسل غیر طبیعی اصلا خاصیتی نداره خب چرا بخوری ؟ به جاش شیره انگور طبیعی بخور خب که طبعش گرمش هست مشکل مصرف هم نداره

زیتون و روغن زیتون منعی نداره
میوه ها هم همین طور
فقط انبه و اناناس باعث انقباضات رحمی میشه و در مصرفش نباید زیاده روی کرد

مصرف اب هویج هم به صورت مداوم ممنوعه مصرف البالو هم به صورت مداوم بهتره نباشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی آنا جون یه سوال دارم من چون تجربه ی انتقال فرش نداشتم این سوال برام پیش اومد برای انتقال فریز م ...

عزیزم با دارو طول سیکلت جابجا میشه.....

چرا میگی عسل طبیعی ؟؟؟ مگه عسل غیر طبیعی مانعی نداره ؟؟؟ کلا چیا نحوریم ؟؟ یه جا خوندم زیتون و روغن ...

عسل غیر طبیعی فرقی با مربا نداره.....

اما عسل طبیعی متفاوته خوب.....

عزیزم خوب اولا سی دیات واقعا ناقص بودن ضمنا دوتایی های تعیین کننده ترن..... من کلی سی دی انجام داده ...

منظورت از دوتایی متوجه نشدم

هنوز رنج نزده من دونسخه ای بود ازمایشم یک نسخه اماده شده  اون یکی22خرداد امادس فقط مسول ازمایش گاه نیلو رنگ زد بهم  گفت apcr86که باید120باشه نگفت دیگه مشکل دیگه ای منم خپب نگاه نکرده بودم فکر کردم زیرش زده نرمال یعنی سی دی ها نرمالن

بچه ها در مورد کدوم حرف میزنین ایا؟ فضولیم گل کرد:))))))

دکی جون من......

ازی جان ممنون از لطفت من اینو برای پر پر جون نوشتم در جواب سوالش در مورد غربالگریش که شکر خدا دختر ...

ایشالله لاله جون جامونو با هم عوض میکنیم.....

برا من اولی پرنسس دونی پرنس.....

برا تو برعکس میشه ایشالله.....

عزیز الانم واقعا نیاز نیست چون میخوای میکرو کنی فقط اگه دی اف ای بالا بود باید چند ماه صبر کنین تا ...

پس بریم زودتر آزمایش دی اف آی رو برامون بنویسن ممنون عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
پس خدارو شکر اچنارم انجام دادی...... ولی آنتی تی پی او رو حتما تاکید کن..... اگه اشتباه نکنم از نظ ...

ازم پرسید اتفاقا ک کم کاری داری گفتم اره دارو می خورم جواب ازمایشمم دید ولی هم ازم نپرسید انتی تی پی او هم خودم یادم رفت بگم فکر می کنم دلیلش خستگیم بود چون  اون روز از سفر اومده بودم واقعا خسته بودم اون روز از ساعت6هم تا10شب نشستم دیگ یادم رفت بگم این 

کسی هست pgdکرده باشه ؟هزینش چقدره ؟چه مدت دوندگی داره؟

عزیزم اینجا کمتر کسی تعیین جنسیت داشته معمولا هم هر کی اومده گذری سری بهمون زده.....

اما اگه تعیین سلامت جنین مد نظرت باشه چند تا از دوستان انجام دادن....

هزینه به تعداد جنینام ربط داره.....

ازی جان ممنون از لطفت من اینو برای پر پر جون نوشتم در جواب سوالش در مورد غربالگریش که شکر خدا دختر ...

وای لاله مشکل از منه که دیر به دیر میام و همه پست ها رو نمیخونم ببخشید :))))))))
مساله اینجاست اکثریت پسردوست هستن . من چون دختر دوست دارم به هرکی دختردار میشه حسودیم میشه وگرنه بچه سالم باشه این از همه چی مهم تره . عاشق تو و گل پسرت هم هستم. :*****

خدایا شکررررررر
پس رویان هم خیلی با مرکز خصوصی فرق نداره ها چون رویان نیمه دولتیه مال ما شد 115 تومن با باز اسپرم

ابن سینا آزمایش dfi با آنالیز کامل اسپرم میشه 94 تومن. آخرین بار فروردین آز دادیم

خدایا شکررررررر