2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047394 بازدید | 684597 پست
آنا جون من منفی شدم 😭😭😭

وای نگوووووووووو.....

اصلا نمیتونم باور کنم.....

زبونم لال لا شدددددددد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه نمیشه یه کمی توش عسل بزنی گرم بشه ؟؟؟

عسل فکر کنم بعد انتقال خوب نیست.....

لااقل سه ماه اول.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون پری روز ۱۸ پری پیش دکتر نصر سونو شدم هر کدوم از تخمدانا ۵ تا فولیکول داشت .دیروز دکتر حیدر س ...

نگران نباش.....

نهایت یه کم اضافه میاد....

خواستم از دکتر از برخوردش واس بقیه بگم منشی فوق العاده مهربون من خیلی منتظر موندم همسرم شاکی شد بهش ...

منشی خیلی مهربونه و قربون صدقه میره فقط😊دکتر ک ماهه ولی معطلی داره من رو ۳ ساعت همیشه حساب میکنم دوسه شب پیش ساعت ۱۰.۵ نوبتم بود من معمولا آخرین وقتو میگیرم خداروشکر من آخرین نفر بودم تا رفتم مطب زود کارم انجام شد ...ولی این معطلی ب روی خوش دکتر میارزه.....ویزیت و سونو هم ک اضافه شد و ۱۶۰ تومن شده

عسل فکر کنم بعد انتقال خوب نیست..... لااقل سه ماه اول.....

آنا جون و بقیه دوستان : میخوام حالا که یکماه مونده به میکرو خودمو تقویت کنم . من پریودیم با لکه بینی شروع میشه دو سیکله تا آب هویج میخورم سریع خونریزیم شروع میشه . آب هویج هفته ای سه بار بخورم تقویت کننده هست ؟؟؟میترسم ویتامین آ  زیاد بشه یا دیواره رحم نازک کنه 

هر روز انجیر بخورم خوبه ؟؟؟

بچه ها در مورد تغذیه قبل از آی وی اف تجربیات و نظراتتونو بگین لطفا

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
منشی خیلی مهربونه و قربون صدقه میره فقط😊دکتر ک ماهه ولی معطلی داره من رو ۳ ساعت همیشه حساب میکنم دو ...

عزیزم ایشالله باردار شدی میفهمی دیگه آخر وقتی در کار نیست فقط اول وقت باید بری....

چون اول باید ماما ویزیتت کنه.....

یعنی دیگه یکی دو ساعت معطلیو داریم.....

آنا جون و بقیه دوستان : میخوام حالا که یکماه مونده به میکرو خودمو تقویت کنم . من پریودیم با لکه بینی ...

عزیزم بذار عادی پریود بشی.....

سعی نکن دستکاری کنی.....

ولی تا میتونی به خودت برس.....

مکمل،مواد غذایی مقوی، میوه، سبزیجات و چهار مغز....

فدات شم دخمل 265 گرمی ما همه چیزش عالیه هیچ مشکلی نداره الان فقط مساله تامین هزینه های جهیزیه اش ه ...

وای خدای من نی نی دخمله :*
الهی فداش شم من. خدا چقدر دوست داشته که بهت دختر داده لاله جون . با دخملی برای منم دعا کنین :*

خدایا شکررررررر

دوستان یه سوال
من 3 روزه امپول پروژسترون رو شروع کردم جاش کبود میشه. یعنی دیروز اول دیدم دو طرفم درد میکنه نگاه کردم دیدم کبودیه . دو پرستار مختلف هم برام زدن. نمیتونم بگم یکی دستش بد بوده
قبلا پروژسترون زدم روزای اول مشکلی نداشتم بعد از چندروز انگار زیرش جمع میشه و باد میکنه ولی سابقه کبودی نداشتم تاحالا
دلیلش چی میتونه باشه؟ همون بد زدن؟

یه سوال دیگه هم دارم . من 3 روز پیش پانکچر کردم روز اول خونابه و از روز دوم ببخشید ترشحات قهوه ای خارج میشه. درواقع باقیمونده ی شیافم که میخواد خارج شه هنوز قهوه ای رنگه . این عادیه؟ کی می خواد تموم شه؟ چیکار کنم داخل تمیز باشه چون دوروز دیگه انتقال فرش دارم نگرانم که رحمم هنوز آمادگی نداشته باشه.

خدایا شکررررررر
عزیزم از رحمت خدا ناامید نباش..... با یه دونه دو قلویی هم اتفاق میفته..... خدا بخواد نشدی نداریم.. ...

انشالا آنا جون 

يكيشم بشه خدارو شاكرم

٢ روز بعد زود نبود واسه انتقال ؟!

گريد A بود

بهم گفت سوپ و چيزايي كه روون بكنه بخور مثله آلو رو بندازم تو آب و .....خلاصه چيزهاي ملين ديگه چيزه خواصي نگفتن خيلي بهم اميد دادن

راستي بهم گفت فوليك ٥ و ب كمپلكس بخورم

مگر فوليك خودش از خانواده گروه بي نيست !!???ديگه چرا ب كمپلكس بخورم 

بازم واقعا متشكرم از اين همه انرژي كه واسه همه ما نا بلدا ميگذاري 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹