2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش خیلی از دوستان همین مشگلات رو داشتن و با درمان دارویی کنترلش کردن..... راجب استراح ...

مرسی آنا جون خدا پرنسستو برات نگهداره و بارداری راحتی رو سپری کنی خیالم راحت شد.توی اوج نگرانی و ناامیدی شما و لاله جون و بقیه دوستان  کوچیکترین جمله ای میگید خیالم راحت میشه خدا خیرتون بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون او لوله اي كه ميفرستن داخل واژن چجوريه ميترسم امروز نزارم دكتر كارشو بكنه ومن به هيچكي نگفت ...

عزیزم اصلا لوله موله ای حس نمیکنی.....

ببین موقع پاپسمیر دیدی اسپوکولوم میذارن همینه اونو که گذاشتن دیگه بقیه شو اصلا نمیفهمی.....

من فقط با بسم الله ی که دکتر گفت فهمیدم انتقال داره میده.....

راجب نشستنم توصیه میکنم زیاد نشینی.....

خوب مگه برا کمر دردت نمیان بگو نمیتونم زیاد بشینم و دکتر گفته یه مدت استراحت کن.....

سعی کن بکی دو رو اول بیشتر دراز بکشی اما نه اینکه به بند بخوابی پاشو به دوری تو خونه بزن.....

نشستنی هم یه بالش پشتت بذار و حالت لم داده داشته باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیز  پس سن بارداری تقریبا همون از اولین روز اخرین پریودی میشه؟

عزیزم تقریبا همونه یه کم بالا پایینه.....

اما اگه یکی پانکچرش دیرتر اتفاق بیفته مطمئنن سن بارداریش کمتر میشه یا اگه پانکچر زودتر اتفاق بیفته سن بارداریش بیشتر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون روز سوم انتقالم دل درد شبیه پریود دارم عیب نداره ؟ روزی دوتا هم آمپول میزنم

عزیزم به خاطر پروژستروناست.....

بدنت عادت کنه بهتر میشه دردات....

دوستانه عزيزم  الان زنگ زدن گفتن از ٢ تا يكيش موند مگه ميشه.... ديگه اميدي ندارم اصلا پاهام كش ...

عزیزم از رحمت خدا ناامید نباش.....

با یه دونه دو قلویی هم اتفاق میفته.....

خدا بخواد نشدی نداریم......

البته نشاسته برا کسی که مستعد یبوسته خوب نیست..... طبعشم سرده.....

مگه نمیشه یه کمی توش عسل بزنی گرم بشه ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستانه عزيزم  الان زنگ زدن گفتن از ٢ تا يكيش موند مگه ميشه.... ديگه اميدي ندارم اصلا پاهام كش ...

وای عزیز دلم آخه چرا ؟؟؟   

اگه این یکی بگیره دیگه غصه ای نداری . انشاالله خدا برات نگه میداره .

امروز انتقال داری ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نه عزیزم همه ندارن..... بسته به نوع سیکل داره..... نقش مهار سیستم باروری طبیعی رو داره....

آنا جون پری روز ۱۸ پری پیش دکتر نصر سونو شدم هر کدوم از تخمدانا ۵ تا فولیکول داشت .دیروز دکتر حیدر سیکلن با ایشونه سونو رو دید و سینافکت گفت از ۲۱ سیکل تا ۷ پری تزریق کنم دوتا ویال نوشت بنظرتون زیاد نیست؟

منم استرس گرفتم نکنه برای ما هم اینجوری بشه