2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
بچه ها رفتم آزمایشگاه شهرمون نسخه رو دیده میگه ما نمیگیریم و خودت باید بری تهران . میخوام فردا 5 صبح ...

باید حقانی پیاده شی فکر کنم از اونجا تاکسی هست میبرن انتقال خون.من اینجوری رفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باید حقانی پیاده شی فکر کنم از اونجا تاکسی هست میبرن انتقال خون.من اینجوری رفتم

مرسی عزیزم رفتم مترو مصلی از اونجا هم انتقال خون انجام دادم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد از اینکه اثر دکا رفت و پریود شدم تازه متوجه وجود آزمایشهای ایمنی انعقادی شدم . دیگه تا اینا ر ...

عزيزم منم بار چهارمه كه ميكرو مي كنم و هر بار هم پانكچر شدم. اميدوارم كه اين بار جوابت مثبت بشه و ديگه راحت بشي.  مرسي از راهنماييت

سلام دوستان عزیز حالتون خوبه .  ثمین جون عزیزم خوبی یهو یادت افتادم خانمی چکار کردی ؟؟ الان تو ...

سلام عزیزم والا چی بگم هرروز ی بلای آسمونی رو سرمون نازل میشه فعلا که دکتر فقط آ اس آ و یدوفولیک تجویز کرده منتظر جواب ازمایش همسریم تا وارد سیکل میکرو بشم.گفت جواب آزمایش همسرتو بیار پردنیزولون رو شروع کنیم توکل برخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها امروز یکی از بیمارای دکتر یه خانوم دکتر و متخصص زنان بود. بنده خدا خیلی هم استرس داشت و نگران بود

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم درست و غلطش رو نمیدونم ولی همسر منم کبد چرب داشت و بین مکملاش ویتامین ای هم داشت که دکترش فهمی ...

ممنون آنا جون فقط یه نکته دیگه هم از این 7 _8 تا آزمایش اسپرمی که دادیم متوجه شدم این بود که هر وقت با گرمی یا تعداد مکمل زیاد همسرم رو تقویت می کردم agglutination بیشتر می‌شد و به دنبالش هم تحرک کم می‌شد 

واسه کبد چرب هم دکتر طب سنتی و هم پزشک داخلی گفتن ویتامین E خوبه !!!! چرا متفاوت شد این قدر 🤔🤔🤔🤔

فعلا عرق کاسنی و ویتامین C, E با ولمن مصرف می کنه تعداد هم بد نیست بین 120 تا 160 میلیون هست 

دوباره باید بعد ماه رمضون یه دی اف آی دیگه بده ببینیم بهتر شده یا نه

تا حالا هم مورد مشابه خودمون ندیدم که بدن مرد علیه اسپرم خودش آنتی بادی بسازه 

همه مشکلات ما از این هست و نمی دونم به کبدش هم ربط داره یا نه؟ 

خب شرایط همسر شما فرق داشت نپرسیدین از دکتر واقعا کمپرس یخ باعث این التهاب شده یا نه؟

جرا گلم پرسیدیم گفت نه علتش تنگی مجرا بوده که خودش رو نشون داده و با کمپرس سرد کامل مشخص شده بود الان هم که تنگی مجرا بر طرف شده دیگه می ترسه دوباره کمپرس کنه اصلا خاطره خوبی نداره از این کار، راستش خودم هم می ترسم یهو یه عیب دیگه پیدا بشه😅😅😅😅

یعنی وقتی روز پانکچر رسیدا بیشتر از هر چیزی بابت تموم شدن دوره داروهامون خوشحال بودم

ای جان ببین ماها خوشحالیامون هم فرق داره 🤣🤣🤣 ان خوشحالی هاتون با تولد نی نی و زندگی در کنار عزیزانتون مداوم و همیشگی باشه 🙏🙏🙏🙏

يك ساعت بعد بود عزيزم پس امشب ديگه نميزارم

نه دیگه نیاز نبوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شوهرم اسپرمش صفر بود رفتیم نمونه برداری جواب آزمایش گفت اسپرم در بیضه هست اما آزاد نمیشه لوله هم گرف ...

والا نمیدونم......

احتمالا منظورش این بوده به بلوغ نمیرسه؟

یعنی اگه با بیوپسی اسپرم بردارن قابل استفادست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی اصرار کردم گفتم من کم کاری دارم نیاز نیست دارو مصرف کنم گفتن نه  قبل شروع سیکلام ٢بود کلا ...

عزیزم مشکل پیش نمیاد به شرطی که سریع داروی مناسب رو بگیری.....

چه جالب انا جون دختر منم انتقالش ۴ بهمن بود و تولدش ۱۳ مهر

الهی خدا حفظش کنه.....