2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
تاااااازه من امروز یه چیز دیگه فهمیدم. آزمایش سل فری تیروزمی 21 (سندروم داون)و تیروزمی 18 و 13   ...

اره دقیقا
نمیدونم نوشتم یا نه
اما دکتر که رفتم چند روز قبل گفت کسی که ریسکش مثبت میشه فقطو فقط باید امینو سنتز بده و سل فری فقط برای کسانی هست که ریسکشون منفیه یا متوسط
گفا سل فری کلا خنده داره برای کسی که ریسک مثبته!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم میشه اسم داروخانه ای ک تو قم سرم ای وی ای جی گرفتی بهم بگی یا شماره تلفن داروخانه...ممنون میشم

سلام عزیز اول باید این آدرسی که میدم تاییدیه رو بری بگیری ۵۵ متری عمار یاسر نبش کوچه ۳۲ بعد من داروخانه امام رضا قم و هلال احمرشون تماس گرفتم که هر دوشون داشتن و من از هلال احمر که سر راهم بود گرفتم آدرس میدان سعیدی ابتدای خ هفت تیر ۶۶۱۳۸۸۸

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله نظر شما هم میخوام بدونم اپکا apcaمهمه بدم یا همونا که نوشتم کافیه ؟؟؟

اپکا اگه مثبت بشه درمانش لنفوتراپیه که تا چند تا منفی نباشه اصلا انجام نمیدن چون عوارض بسیار بدی داره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی سوالای ماروو از دکترت میپرسی ؟؟؟؟؟

نه
هر سوالی که خودم دارم یا فکر میکنم سوالیه که بقیه هم براشون مهمه میپرسم

باشه amh :6/1 رنج : girls: <0.08_8/9 3rdo cycle:<0.08_10.6 Random famels:0.08_12/6 Post me ...

عزیزم رنج این ازمایش فرق داره با اونی که معیار نرمالش 1 تا 3 هست
شما طبق رو تا رنج متفاوت ازمایش دادین
در واقع همون 2 و خورده ای هست عدد ذخیره تون طبق رنجی که اکثر ازمایشگاه ها تست میگیرن

اپکا اگه مثبت بشه درمانش لنفوتراپیه که تا چند تا منفی نباشه اصلا انجام نمیدن چون عوارض بسیار بدی دار ...

یعنی چند بار باید آزمایش بدی و منفی باشه که ثابت بشه مشکل داری و درمان لنفوتراپی کنن؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
لاله جان منم تو بیمارستان دو ساعت بعد انتقال اینطوری شدم .نمیدونی نتیجه آزش چی شد ؟

عزیزم ازش خبر ندارم دیگه 

دوتا آزمایشگاهها ک تخصصی هست و خوب هستش . اولی آزمایشگاه ناباروری و بعدیم آزمایشگاه تخصصی دیگه . من ...

عزیزم تنبلی داشتن و نداشتن ربطی به تغییر عدد ذخیره نداره
کسی که پلی کیستیک هست یعنی عدد ذخیره بالا داره
حالا کسی که عدد ذخیره بالا داره ممکنه تنبلی داشته باشه یا تنبلی نداشته باشه که عوامل زیادی توش دخیل هستن

من عدد ذخیره ام 5 بود (طبق اون رنجی که 1تا3 نرماله ) یعنی من پلی کیستیک بودم
اما هیچ وقت تنبلی نداشتم و همیشه فولیکول بالای 18 داشتم بدون دارو و تخمک گ مرتب داشتم

اما بعد از میکروی اول به خاطر عوارض داروها تنبلی هم عارض شد برام، این به معنی تغییر عدد ذخیره ام نیست ، عدد ذخیره همونه فقط تخمدان تنبل شده و توان بالغ کردن نداره!!

بچه ها رفتم آزمایشگاه شهرمون نسخه رو دیده میگه ما نمیگیریم و خودت باید بری تهران . میخوام فردا 5 صبح راه بیافتم برم . سازمان انتقال خون آزمایش بدم . بچه ها نزدیکترین خط مترو کجا میشه؟؟ کسی میدونه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
لاله جون اولیو من دیدم ماکزیممش فکر کنم ۱۲/۶ بود اگه اشتباه یادم نمونده باشه خلاصه رنجها تقریبا یکین ...

خب اگه رنج ها یکی هستن پس یکی اشتباهه
به نظرم تو یه ازمایشگاه دیگه که رنج نرمالش 1تا3 هست تکرار کنن تا دقیق مشخص بشه

لاله جون میبینی دکتر خواسته بیمارو توجیه کنه سلفری بده..... اونم چه توجیهی، درحالی که سلفری فقط سه ...

حالا خبر نداری !!
یکی از بچه هایی که با هم انتقال داده بودیم تو بیمارستان ، غربال اولش ریسک متوسط شد ، ازمایشگاه سن بارداریش رو غلط زده بود !!
بعد رفت دکتر پریناتولوژی گفت امینو سنتز بده اینم گفت ه میترسم و خطرناکه و اینا!!
گفت خب پس برو فلان جا سل فری بده اگه مثبت شد پولش رو نمیگیره ازت و بیا برات امینو سنتز کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بنده خدا رو سر کار گذاشتن!! مگه ازمایش خارج از کشور نمیره؟ مگه میشه اگه مثبت شد پولش رو نده آدم!!
خب معلومه این وسط دکتر میخواد الکی امینو سنتز کنه پولش بره تو جیب خودش!!