2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام تورک‌آنا ،، عزیز من امروز رفتم ویزیت شدم، گفت مشکلی نیست خداروشکر،، فقط چندتا سوال یادم رفت بپر ...

عزیزم بله واکنس هپاتیت رو میتونی تو بارداری بزنی سه مرحله داره هر سه رو باید بزنی، فقط رفتی و بارداری....

فقط اون سری من تو بهداشت برا همسرم پرسیدم گفت فعلا خودشون نمیزنن برین جای مطمین بزنین مثل انیستیتو و......

گفت از بهداشت محله تونم بپرسین جای معتبر رو معرفی میکنن.....

ایزو و منیزیم رو فعلا تا ویزیت بعد بخور.....

من که تقریبا ایزو رو تا آخر داشتم فقط گاها طبق شرایط و انقباضاتم کم و زیاد میشد.....

استرا رو اول چند روز یکی بعدش چند روزم نصف بخور بعد قطع کن......

پرد رو اول یکی بعد نصف بعد یه روز درمیون نصف بخور.....

شیافم خوبه اینکارو کن من سری قبل نپرسیدم فعلا همون یکیو دارم این دفعه ببینم چی میگه، منم دوست دارم دیگه قطع بشه و راحت بشم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از اون سه تا تخمک دو تا جنین که یکیش خوب نبود .اخه چرا

خب فولیکول پوچ هم داریم
فقط زمان پانکچر مشخص میشه
دقیقا یکی از مشکلات ناباروری همینه
خیلی ها تو سونو فولی دارن اما تو پانکچر مشخصه پوچه خیلی هاش

از 3 تا تخمک دو تا جنین شد خوبه دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد برام فقط آزمایش نیپت ، اگه اسمشو درست گفته باشم ، نوشت برا یکی دو روز دیگه،،ریسک سندروم ۲۱ من ۱ ...

عزیزم همون سلفری رو نوشته دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برا سرویکس ۳۱ گفت کم نیست ، فثط جفتت پایینه که باید استراحت کنی

خوب عزیزم بالای سی باشه خوبه....

به سلامتی مبارک باشه ان شائ الله همه شون نی نی بشن برات امروز تازه لقاح میدن فردا مشخص میشه که لقاح ...

چه جالبن دکترا حالا دکتر من تاکید داره رکتال باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یه چیزی هم که جدیدا فهمیدم این بود که آقای دکتر احمدی که یکی از بهترین دکترهای اصفهانه اصلا به هیچ ع ...

در این مورد نظر دکتر من اینه که حتما با امپول شروع بشه
تا 12 هفته هم حق قطع کردن امپول وجود نداره ولی میشه کمش کرد تدریجی و شیاف جایگزین کرد اما خیلی کند و اروم تا بدن متوجه تغییرات نشه
چون جفت از هفته 10 میتونه خودش کم کم پروژ تولید کنه

دوستان كساني كه باردارن كي انتقال دادين كي آخرين پريود بود و كي گفتن زمان زايمانه؟ لطفا

عزیزم والا بارداری قبلیم:

آخرین پری ۱۹ دی، انتقال ۵ بهمن، زایمان ۱۲ مهر....

همه تاریخها مال سال ۹۴ و زایمان ۹۵ هست....

اما عزیرم علت سوالتو و هدفتو نگفتی.....

اگه آماره که این اطلاعات منه اما اگه استنباط میخوایی ازش بکنی خیلی نمیتونه این اطلاعات دریت نتیجه بده.....

چون سن جنینم مهمه.....

دوستان كساني كه باردارن كي انتقال دادين كي آخرين پريود بود و كي گفتن زمان زايمانه؟ لطفا

عزیزم دقیقا مثل همون بارداری طبیعیه. دوستتون موردی پیش اومده که زودتر زایمان کرده ربطی به انتقال نداره. 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم والا دیفیرلین و دکارو نمیدونم اما من که ویزان داشتم بهم میگفتن جلوگیری هم لازمه یعنی احتمال با ...

با دکا و دیفرلین احتمال بارداری نیست
البته اولین باری که تزریق میشه اگه 19 تا 21 سیکل باشه که خب اون ماه احتمال بارداری هست چون قبلش لقاح صورت گرفته

مرسي عزيزم دكتر گفته تقريبا ١٩تير انتقاله ميخوام ببينم اگه به اميد خدا مثبت بشه كي زايمانه يكي از ...

عزیزم سایت فرزند دات آی آر برو ماشین حساب زایمان داره.....

اونجا با حالت تاریخ لقاح، تاریخ زایمانتو میده.....

تاریخ لقاحتم اگه انتقال فریز داری روز پانکچر رو بزن، اگه فریز داری تاریخ انتقال رو منهای سن جنین موقع انتقال بکن بزن تاریخ لقاح.....

خودش برات تاریخ زایمان طبیعی رو محاسبه میکنه.....

حالا سزارین یکی دو هفته و بعضا زودتر اتفاق میفته....

فقط يه چيزي واسه انتقال تو اتاق عمل از دستياراي دكتر پرسيدم گفتم اونم بيهوشي داره گفتن ممكنه يعني & ...

ببین عزیزم درست مثل پانکچر لباس مخصوص میپوشی روی تختهایی مشابه تختهای اتاق عمل البته نه توی اتاق عمل میخوابی. تمام این موارد لباس و محیط مشابه اتاق عمل برای بهداشتی و استیریل بودنشه. برای من که اصلا درد نداشت مثل یه معاینه ساده ست دو دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه. یه درصد خیلیییییی کمی براشون این کار دردناکه که انگار با بیهوشی براشون انجام میدن حالا علت درد اونا رو نمیدونم 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام دوستان آنا جون ولاله جون لطفا راهنماییم کنید  من آزمایش داشتم امروز گرفتم که متاسفانه کم ...

عزیزم چقدر دیر از دادی
وقتی مثبت شد ادم بلافاصله باید از بده
حالا طوری نیست
سریع برات با یه دوز بالاتر لوو شروع میکنن بعد از یه ماه چک میکنی اگه لازم باشه دوزش تغییر میکنه

فقط يه چيزي واسه انتقال تو اتاق عمل از دستياراي دكتر پرسيدم گفتم اونم بيهوشي داره گفتن ممكنه يعني & ...

عزیزم انتقال تو اتاق عمله و معمولا بدون بیهوشیه و بعضیا که مشکل دهانه رحم دارن و تنگی و.... اونارو با بیهوشی انتقال میدن.....

اگه موقع معاینه درد زیادی نداری بدون بیهوشی خواهد بود.....

مرسی عزیزم  خیلی می‌ترسم روی جنین تاثیر گذاشته باشه  آخه دکترها وماماها هم یخورده بیخیال ...

وا اون موقع هم زیاد بود خب!!

سلام تورک آنا عزیز و بقیه دوستان نماز روزه هاتون قبول  من ۶ اردیبهشت جنینمو سقط کردم و چند روز ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

عزیزم به نظرم اول منتظر بمون ببین پریود میشی یا نه اگه دیگه خبری نشد میری دکتر.....