2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
واي يعني اينقدر طول مي كشه يعني اگر من هم مثل شما دو بار تزريق كنم چند ماه طول ميكشه تا پريود بشم؟ ع ...

من بعد از اینکه اثر دکا رفت و پریود شدم تازه متوجه وجود آزمایشهای ایمنی انعقادی شدم . دیگه تا اینا رو دادم و جوابش اومد خورد به عید . بعدش انتقال دادم و منفی شد
البته این قضیه مال پارساله. من بعدش دوباره میکرو کردم و باز منفی شده. الان دوباره تو سیکلم

خدایا شکررررررر
به سلامتی مبارک باشه ان شائ الله همه شون نی نی بشن برات امروز تازه لقاح میدن فردا مشخص میشه که لقاح ...

مرسي مهربون

آره پروژسترونه بهم گفتن ٨ صبح پنج شنبه زنگ بزن بگيم  بيايي واسه انتقال يا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معمولا گرید جنین تا روز انتقال معلوم نمیشه.... عزیزم شیافت منظورت پروژسترونه؟ اگه اونه هر دو ...

آخه يكم لك دارم واسه اين پرسيدم

گفتم نه كه تو واژن بد باشه

دكتر گفت فرقي نميكنه

پس گريد هم رفت واسه ٥ شنبهبه بعد

😤😤😤😤😤

سلام تورک‌آنا ،، عزیز من امروز رفتم ویزیت شدم، گفت مشکلی نیست خداروشکر،، فقط چندتا سوال یادم رفت بپرسم ،،، میشه اگه میدونی شما بگین ،، من آزمایش هپاتیت که دادم ،‌آنتی بادیم کم بود ، یعنی فک کنم تا الان واکسن هپاتیت ب نزدم ، خود دکتر اشاره کرد که تا حالا واکسن نزدی ولی دیگه نکفت میتونی کسن هپاتیت ب بزنی یا نه ،، الان بنظرت میشه توو بارداری واکسن هپاتیت ب تزریق کرد و اگه تزریق نکنم برا‌حنین مشکلی‌پیش میاد ؟ 

و اینکه من ایزوکسوپرین روزی ۳ تا و یه منیزیم ۲۵۰ میخورم ، یادم رفت اونارو بپرسم که ادامه بدم یا نه ؟ :-) بعد طریقه قطع استرادیول چجوریه ؟ فک کنم گفت تا ۴ روز روزی ۱ بخور و بعد قطع کن ،، من روزی ۲ تا همزمان داشتم ،

همچنین روش قطع پردنیزولون ،،،من روزی ۲ تا باهم داشتم ،، الان از فردا روزی یکی بخورم تا یک هفته بعد یک روز در میان یکی بخورم ؟ 

پردنیزولون و استرادیول و گفت ولی یادم رفت ،، یادداشت هم نکردم ،،، توو ذهنم بمن اینجوری‌گفت که بهت گفتم ولی خاستم ازت بپرسم که مطکین بشم ،،، 

بعد من شیاف روزی ۳ تا دارم ، گفت از فردا روزی ۲ تا تا یک هفته بعد روزی یکی ،، اینا درسته ؟ میشه اگه بنظرت اشتباهی فهمیدم درستش کنی ؟ امروز هفته ۱۴ تموم شد

هان؟؟؟ من هنگ کردم عزیزم!!!! خوب برا میکرو آخرین پری ملاک نیست همون تاریخ انتقال مهمه و اینکه جنین ...

مرسي عزيزم

دكتر گفته تقريبا ١٩تير انتقاله ميخوام ببينم اگه به اميد خدا مثبت بشه كي زايمانه

يكي از دوستانم پارسال ٢٤ارديبهشت انتقالش بود ٢٥ دي زايمان كرد كلي متعجب شدم به خاطر همين ميپرسم

سلام تورک آنا عزیز و بقیه دوستان نماز روزه هاتون قبول 

من ۶ اردیبهشت جنینمو سقط کردم و چند روز پیش سونو شدم و خداروشکر بقایا نمونده بود بعد اینکه من قبلا واسه مرتب شدن پریودم دوفاستون میخوردم چون پلی کیستیک بودم 

الان به نظرتون من پریود میشم یا برم دکتر مثل قبل از میکرو دوفاستون برام بنویسه؟؟

آخه دکترم گف برو خونه وقتی سقط شد و ماه بعد پریود شدی بیا 

خداجونم شکرت       
انشالله جواب بگیریم. من امروز روز سه و شروع داروها ست. دوستان تروخدا هر کی پيامم میبینه برام دعا کنه ...

عزیزم من هم برا انتقالت هم مثبت شدنت دعا میکنم عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جون 🙏انشااله  خیلی نگرانم با خودم گفتم با اینهمه سختی راه میکرو یه غفلت کو ...

عزیزم بعضی تجویزاتو قرار نیست به دکترت بگی.....

نمیتونی دردونتو فدای رفتارای مزخرف و نازنازی دکترا کنی که.....

تو دکترتو برو و داروتو با دز درست بگیر......

خدای نکرده بچه مشکل دار نمیخوایی که... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه يكم لك دارم واسه اين پرسيدم گفتم نه كه تو واژن بد باشه دكتر گفت فرقي نميكنه پس گريد هم رفت وا ...

عزیزم من خونریزی داشتم همه شیافامم واژینال گذاشتم.....