سلام تورکآنا ،، عزیز من امروز رفتم ویزیت شدم، گفت مشکلی نیست خداروشکر،، فقط چندتا سوال یادم رفت بپرسم ،،، میشه اگه میدونی شما بگین ،، من آزمایش هپاتیت که دادم ،آنتی بادیم کم بود ، یعنی فک کنم تا الان واکسن هپاتیت ب نزدم ، خود دکتر اشاره کرد که تا حالا واکسن نزدی ولی دیگه نکفت میتونی کسن هپاتیت ب بزنی یا نه ،، الان بنظرت میشه توو بارداری واکسن هپاتیت ب تزریق کرد و اگه تزریق نکنم براحنین مشکلیپیش میاد ؟
و اینکه من ایزوکسوپرین روزی ۳ تا و یه منیزیم ۲۵۰ میخورم ، یادم رفت اونارو بپرسم که ادامه بدم یا نه ؟ :-) بعد طریقه قطع استرادیول چجوریه ؟ فک کنم گفت تا ۴ روز روزی ۱ بخور و بعد قطع کن ،، من روزی ۲ تا همزمان داشتم ،
همچنین روش قطع پردنیزولون ،،،من روزی ۲ تا باهم داشتم ،، الان از فردا روزی یکی بخورم تا یک هفته بعد یک روز در میان یکی بخورم ؟
پردنیزولون و استرادیول و گفت ولی یادم رفت ،، یادداشت هم نکردم ،،، توو ذهنم بمن اینجوریگفت که بهت گفتم ولی خاستم ازت بپرسم که مطکین بشم ،،،
بعد من شیاف روزی ۳ تا دارم ، گفت از فردا روزی ۲ تا تا یک هفته بعد روزی یکی ،، اینا درسته ؟ میشه اگه بنظرت اشتباهی فهمیدم درستش کنی ؟ امروز هفته ۱۴ تموم شد