2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
اناجان امروز بچه رو دكتر بردم يه دكتر جديد كفت اصلا دارو نده شيرخشك نده داروي دكتر قبلي رو رد كرد كف ...

عزیزم پیش فر سار بردی؟

خخخخخخخخ......

عزیزم خوب خیلی از دکترا کلا زیر ۶ ماه هیچ دارویی رو قبول ندارن.....

بهترم هست دارو ندی من خودمم سعی میکردم ندم اما فقط همون قطره پدی لاکت رو که اولین دکتر داده بود داشتم بعضا که خیلی اذیت میشد میدادم....

خیلی از مشکلات بچه با درست شیردادن، آروغ گرفتن درست و تغذیه درست خودت حل میشه اما خوب مطمئنا یه روزه حل نمیشه....

عزیزم برای دونای صورتش.....

دختر منم داشت...

با کم کردن لباسش حل شد.....

لباس چی میپوشونی؟

دمای خونه و اتاق گوگولی چنده؟

عزیزم ببین قانون لباس پوشوندن بچه اینه:

۲۷ درجه و بالاترش فقط پوشک که من خودم فقط یه بادی رکابی میپوشوندم.....

۲۶ درجه فقط یه لایه لباس نخی.....

۲۴-۲۵ دو لایه لباس نخی با کلاه نخی.....

اینو رعایت کنی دونای قرمزش به احتمال ۹۹درصد میره.....

ضمنا لباس بچه رو بعد حموم کم کن.....

یعنی میخوایی لباسشو کم کنی ببر حموم بعد لباسشو کم کن.....

بعضیا بعد حموم بچه رو تا خرخره میکنن تو لباس در حالی که بعد حموم هر اندازه لباس تنشه باید تا حموم بعد همون حد تو تنش بمونه....

من با نپوسوندن لباس زیاد و رعایت میزان لباس بر اساس دمای خونه تونستم کاری کنم دخترم شکر خدا تو این مدت خیلی خیلی کم مریض شده نهایت یه بار سخت سرماخورده.....

اما خیلیا که زیاد مبپوشونن همش بچه شون مریضه....

ببین برا شیر دادنم این قانونو رعایت کن.....

هر دو ساعت بهش شیر بده.....

ببین اولش که گشنشه تند تند با ولع میخوره.....

بعد یه کم آروم تر.....

به بازی بازی کردن افتاد و به مک زد چرت زد به م زد بازم چرت و... دیگه بهش نده حتی اگه گریه کرد چون بیشتر از اون دیگه میشی واسش حکم پستونک....

اینطچری رفلاکسشم کنترل میشه چون بیشتر از حجم معدش نخورده.....

من رفلاکس دخترمم اینجوری درمان کردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون من همیشه روز 4 پریودم که میشد خونریزیم کم میشد در حد لکه الان حالت لخته داره ممکنه به خاطر ...

عزیزم نگران نباش.....

چیزی نیست خوب وقتی لخته س یعنی ربطی به سلکسان نداره.....

شرشر خون رون نمیاد که بگی به سلکسان ربط داره.....

به نظرم نگران نباش و بزن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم .از ترمینال جنوب . میدان صنعت مترو نداره .  راستی این آزمایشها نیاز به ناشتایی نداره ک ...

عزیزم هموسیستئین توش نیست که.....

فکر کنم فقط اون نیاز داشت هرچند من اونم بدون ناشتایی داده بودم فکر کنم یکی از دوستان میگفت اون نیاز داره.....

خلاصه اونایی که تو لیست من بود نیاز به ناشتایی نداره....

عزیزم میدون صنعت دیدم ایستگاه مترو زدن اما نمیدونم بهره برداری شده یا نه....

خوب از خزانه میایی بذار ببینم بهترین مسیر کجاست.....

ببین فکر کنم بیایی متروی مصلی پیاده بشی از خروجی به سمت میدون آرژانتینش بیا بیرون....

اتوبوسهای میدون صنعت از اونجا رد میشن فکر کنم حول و حوش انتقال خون ایستگاه داره اما بازم دوستانی که رفتن شاید بهتر بتونن آدرس بدن.....

بذار مپ رو نگاه بندارم.....

فدات شم .از ترمینال جنوب . میدان صنعت مترو نداره .  راستی این آزمایشها نیاز به ناشتایی نداره ک ...

عزیزم فعلا تا اطلاع ثانوی آدرسی که گفتمو جدی نگیر دنبال آدرس میگردم واست ببینم چطور بری بهتره.....

عزیزم ببین دوست من میخواست بره دانشگاه ایران دقیقا از مصلی سوار اتوبوسهای میدون صنعت میشد و جلوی دانشگاه پیاده میشد.....

الان نگاه میکردم به هم نزدیکن اما بازم چون خودم تجربه نکردم مطمئن نیستم.....

حالا از دوستم پرسیدم منتظر جوابشم...

اون مپ هم که فرستادم میبینی از متروی مصلی تا دقیقا جلوی سازمان انتقال خیلی سرراسته و ۸ دقیقه با ماشین راهه....

ولی میخوام یه وسیله نقلیه عمومی پیدا کنم.....

سلام خانمی خوبین؟ببخشیدمنم قراره میکروکنم امپولاش تقریباچندمیگیره؟من تنبلی دارم 

سلام عزیزم.....

خوب بستگی به هزینه داروهات و جایی که عمل انتقال و پانکچر داری داره.....

تقریبا حدودای ۷-۸ تومن تو مراکز خصوصی روتین.....

حالا مراکز خاص تر شاید هزینه ها بالاتر بره....

بعضی مراکزم هزینه پایینتره....

من الان از دکتر اومدم و بهم رویال ژل داده و ویتامین ای داده و من متفورمین میخورم و قطره ویتاگنوس میخ ...

عزیزم فکر نکنم داشته باشن اما توصیه میکنم هیچ مکملیو سر خود نخور.....

بله عزیزم میشه گفت گیاهیه.....

کلا نمیفرستن؟ یا فقط اونایی که میره نیلو ؟ حتی نیلو هم بره باز منطقی نیست که اگه مثبت شد نیلو پولش ر ...

والا من که نیلو انجام دادم خودشون همون اولش گفتن همینجا انجام میشه نمیفرستیم خارج.....

برا هزینه نگفتم برا این گفتم که ظاهرا ایرانم انجام میشه.....

اون حرف که مسخره به نظر میومده....

نیلو از طریق ژنوم که طبقه چهار همون ساختمانه انجام میده.....

یعنی آزمایشام ک دادم با استرادیول خوردن خراب میشه ؟ یعنی اگرم غلظت یا ایمنی نداشته باشم این استرادیو ...

نه عزیزم نگران نباش.....

ژن غلظت خون اصلا قابل درمان نیست فقط اگه همچین مشکلی داشته باشی با دارو زمان بارداری کنترلش میکنن یعنی اگه کسی داشته باشه تا آخر عمرش داره.....

ببین مثلا من برا بارداری قبلیم آزمایش داده بودم اما این دفعه بدون هیچ آزی بازم سلکسان دارم چون دیگه ژن غلظت خون داشتنم دفعه قبل اثبات شده.....

آنا جان نمیدونم اگه با متخصص غدد ویزیت بشم ایشون تجویز کنن متفورمین رو بعد چطوری بگم به دکترم ؟  ...

عزیزم بستگی داره.....

من بعضی مواردو میگفتم بعضیارو اصلا دیگه نمیگفتم.....

موازی پیش میرفتم.....

ببین مثلا دکتر زنانم برا من تا ۴ ماه سرم نوشت....

در حالیکه ایمونولوژم گفته بود تا ماه ۶ دارم.....

من دو ماه رو با نامه ایمونولوژم دادم یه دکتر زنان دیگه واسم نوشت تهیه کردم.....

یا مثلا سلکسان بعد زایمان رو گفت نیاز نداری.....

ولی چون آنکولوژم تاکید داشت باید بعد زایمان و بهبود زخمم ۶ هفته باز تزریق کنم گفتم خود آنکولوژ واسم نسخه کرد......

مگه چه قدر میشه با دکتر کل کل کرد.....

به هر حال من شخصا نظر متخصص مربوطه که به قضیه ناباروریمم اشراف داشته باشه رو بیشتر قبول داشتم.....

اما خوب نظر هر متخصصیم نمیشه روش حساب کرد من عقیده داشتم حتما یه چیزایی در مورد شرایط ناباروریمم باید بدونه که هر دو تو کلی ها که پیششون ویزیت شدم از دکترای ابن سینا بودن و تو زمینه ناباروری کار کرده بودن.....

سلام به همگي، من سه شنبه پانكچر شدم و قرار بود روز يكشنبه جنين فرش برام انتقال بدن ولي كنسل شد. حالا ...

عزیزم یعنی هایپر شدی که انتقالت کنسل شد؟

یا روال کارش انتقال فریزه....

چون ظاهرا جنینتم زیاد نیست.....

یا عزیرم آندومتریوز داری؟

چون برا خاموش کردن آندومتریوزم دکا تجویز میشه.....

جنیناتم خوبن نگران نباش.....

فقط یه سوال دیگه همسرم کبد چرب داره و احتمال سنگ کلیه مصرف همه این مکملا کنار هم مشکلی ایجاد نمی کنه ...

عزیزم درست و غلطش رو نمیدونم ولی همسر منم کبد چرب داشت و بین مکملاش ویتامین ای هم داشت که دکترش فهمید کبد چرب داره واسش قطع کرد....

اون زمان مورفوش کلا صفر شده بود.....

با درمان کبد چربش و پایین آوردن چربیش مورفو برگشت به یک.....

سلام دوستان ميشه بگيد كساني كه آي وي اف كردين كي انتقال دادين كي آخرين پريود بود و كي زايمان كرديد ي ...

هان؟؟؟

من هنگ کردم عزیزم!!!!

خوب برا میکرو آخرین پری ملاک نیست همون تاریخ انتقال مهمه و اینکه جنین موقع انتقال چند روزه بوده.....

اگه بدونم هدف از سوالت چیه راحتتر شاید بتونم کمک کنم.....

یعنی میخوایی بدونی وقت زایمان رو چه جوری حساب میکنن؟

چرا هيشكي جواب نميده؟؟؟؟؟ دليل خاصي داره؟

عزیزم احتمالا لالا تشریف دارن.....

منم دارم میرم لالا تا این شیطونک بیدار نشده یه کم بخوابم.....

عزیزم سوالی داشتی بپرس بیام در حد توانم جواب میدم.....