2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047743 بازدید | 684623 پست
سلام دوست خوبم...من پیگیر جواب آزمایش شما بودم و خیلی دوست داشتم شما هم دست پر بیایید اینجااا...اما ...

سلام عزیزم  بله من اولین میکرو داشتم اما ذخیره تخمدانم تقریبا نیمه سنمم ۴۰ دیگه ارزشی نداره که ادامه بدم واینکه اینجا یکبار میکرو چیزی حدود ۱۲ملیون پام میفته که واقعابه ریسکش نمی ارزه 

ممنونم دوست خوبم. از ته قلبم برات دعا میکنم صلوات میفرستم. الهی اونچه تو دلته برات اتفاق بیفته. عزیزم چرا پشیمونی مگه چند سالته مگه نمیتونی دوباره اقدام کنی به امید خدا. 

بچه ها آزمایشهای ایمنی و سی دی مارکر اونجوری هست که آزمایشگاهش حتما مورد تایید دکتر باشه ؟

من فقط ایمنی هایی که ضربدر زده آزمایش میدم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون اگه به حرف من گوش كنه دكتر ..... راستي ٥ شنبه سكس داشتم واسه پانكچر ٣ شنبه اوكيه !؟؟؟ بعد ...

نه دیگه فاصله 5 شنبه تا 3 شنبه خیلیه
سعی کنین دو شب قبل از پانکچر نزدیکی باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
کوتر تخمدان چطوره ؟ چجور کپک میکنه ک سایز فولی بالا بره و کیفیت ؟ اصلا چطور انجام میشه ؟

عزیزم خوب اول باید ذخیرت دستت بیاد که کوتر تخمدان میتونه برات خوب باشه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام   من اومدم نابودتر از همیشه منفی شدم

عزیزم متاسفم
خیلی خیلی
چقدر سختی کشیدی تو این راه عزیزم
نمیدونم اصلا چی بگم
خداوند برات بهترین ها رو رقم بزنه عزیزم

عزیزم شما همون افسون هستین که رشت هم میکرو کرده بودین یه دوره؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیز حتما ازمایش عدد ذخیره رو بدین احتمال داره شما تخمک خودت نیاز داره تقویت بشه با مکمل اگه عدد ذ ...

عزیزم من فردا میخوام برم دکتر ماه بعدش میخوام میکرو کنم برا من ک آمپولای تحریک تخمک اصلا روم جواب نمیده این آمپول پرگووریس ک بچه ها میگن خوبه ک میگن کیفیت و سایز فولی رو زیاد میکنه ؟من پریودم منظم و ۲۸ روزه و کیستم ندارم فقط سونو روز دوازده میگه ک تعداد زیاد تخمک با سایز خیلی ریز داری و pco . ولی کیست ندارم . پرگووریس خوبه برام ؟ بعضیا گفتن ک کوتر تخمدان انجام دادن این کوتر تخمدان خوبه برا من ؟ یا اینکه فرقی نداره و فقط تخمکای ریز همون دوره رو میسزونن و بعد ماه بعد دوباره همون تخمکای ریز خیلی زیاد دیده میشه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همه... نمیدونم یادتون هست یا نه ولی چندروز پیش گفتم دکتر گفته تعداد تخمکهام خیلی کمه و به د ...

به سلامتی عزیزم
مبارکت باشه
حتما تعداد فولی ها اون قدر زیاد بودن که دیدن تک تکشون سخت بوده

لاله جون داروخونه بهم انوکساپارین داد میخوام خودم تزریق کنم اشکالی نداره شرایط خاصی داره تزریقش گفتن ...

عزیرم تزریقش راحته.....

صفحه ۶ رو نگاه کنی قلق تزریق سلکسان هست مشابه همن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون لاله جون، یه سوال. من قراره این ماه فرش انتقال بدم. دکتر گفت باید یه آزمایش پروژسترون بدی. ا ...

ازی جون اصولا وقتی تعداد تخمک ها بیشتر از یه حدی باشه تست پروژسترون میگیرن ، تا خیالشون جمع باشه که پروژسترون بالا نیست
والا چند سال قبل دوستان میگفتن بالای 1.2 باشه انتقال نمیدن
امسال میگفتن بالای 2 باشه انتقال نمیدن
مال من 2.4 بود انتقال دادن !!
من خودمم نفهمیدم راستش دقیقا چند باید باشه

در مورد هایپری چون میدونم مثل خودم مانکنی :))) احتمال هایپر شدن با تعداد کمتر از 14 15 تا تخمک هم هست
پس بهتره رعایت کنی
الان نمیشه کاری کرد که هایپر نشی چون وقتی تعداد فولی ها بالای 14 باشه یعنی بیمار هایپر هست ، در واقع همون روزای اول مشخص میشه کسی هایپر شده یا نه اما میتونی کاری کنی که عوارض هایپری برات ایجاد نشه

مهمترینش خوردن سفیده تخم مرغ هست روزی حد اقل 3 تا
میدونم خیلی بد مزه اس اما چاره نیست
خوردن مایعات زیاد خوردن گوشت و مرغ فراوون چون پروتئین دارن خیلی خوبه و مانع از شیفت اب داخل شکم میشه

خوردن دوغ پر نمک هم خوبه اما میدونم طبعت سرده پس این یه قلم رو نخور
اما غذاهات ترجیحا از قبل نمکی تر باشن
چیزایی که پتاسیم دارن مثل موز و خیار هم نخور فعلا تا تعادل سدیم پتاسیم بدنت به هم نریزه

آنا

توبیمارستان کمالی کرج، ابن سیناشعبه زده. یه بار رفتم، بهم فرم ارجاع به مشاوره ایمونولوژی دادن.

بایه فرم ارجاع به مشاوره ژنتیک.

اما هر دوش ر گفتن برم ابن سینای تهران.

که شوهرم باز نذاشت برم.

یعنی قصدشون بوده این دوتا مشاوره، آزمایش های تکمیلی وایمنی و انعقادی ر برام بنویسن؟

من نمیدونم مشاور ژنتیک،چه آزمایشهایی مینویسه.ژنتیک چه چیزی ر بررسی میکنه؟

ایمونولوژی چی ر بررسی میکنه وکدوم آزمایشها ر مینویسه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آنا جون لاله جون، یه سوال. من قراره این ماه فرش انتقال بدم. دکتر گفت باید یه آزمایش پروژسترون بدی. ا ...

ببین منم این سری هایپر بودن اما انتقال فرش هم داشتم
به خاطر اینکه رعایت کردم
در ضمن علت اینکه همراه هاش سی جی بهت دکا داد هم مشخص شد
دکا داد تا عوارض هایپری سراغت نیاد

من فقط یه دونه دکا داشتم و اصلا هاش سی جی نداشتم
اما شما احتمالا تعداد فولی هات کمتره برای همین یه دونه هاش سی جی هم داد

سلام عزیز مناز صبح بیدار شدم از عصبانیت  کلی کار سنگین انجام دادم گفتم آز منفی شده که ظهری خونر ...

عزیزم نگران نباش من از ۵شنبه داروهام قعط کردم کارمم سنگینه. شاغلم تاز دست تنهام شاگردم رفته مرخصی هنوز پریود نشدم هروز بعداز ظهرا که سالنم دردش رخنمای میکنه و میره