2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
خدایا شکرت که باعث شد جایی رو پیدا کنم با افرادی از جنس بلور  مرسی که به فکر مایی 😍😍😍😍😍😘 ...

دیگه ما ها به فکر هم نباشیم کی به فکرمون باشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ببین زینب جان باید همه مکمل ها در کنار هم مصرف بشه من فقط با این روش برای علی جواب گرفتم هم ویتامی ...

فقط یه سوال دیگه همسرم کبد چرب داره و احتمال سنگ کلیه مصرف همه این مکملا کنار هم مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟ اگر نه که همه رو همزمان میدم

و ابن که چه جور تنظیم میکردی در طول روز؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط یه سوال دیگه همسرم کبد چرب داره و احتمال سنگ کلیه مصرف همه این مکملا کنار هم مشکلی ایجاد نمی کنه ...

کبد چرب اگه گریدش بالا باشه نباید ویتامین ای بخوره
والا من ویتامین های محلول در چربی رو همراه غذا میدادم یعنی ویتامین ای و ویتامین دی رو همراه غذا
مکمل های دیگه مثل پروفرتیل رو صبح ها میدادم
فولیک و ویتامین سی با هم شب ها
ال کارنتین رو وقتی میخواستیم بریم پیاده روی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فقط یه سوال دیگه همسرم کبد چرب داره و احتمال سنگ کلیه مصرف همه این مکملا کنار هم مشکلی ایجاد نمی کنه ...

حالا فقط اینا نبود
عرق کاسنی و شربت عسل و ارده و شیره و ...... چیزای گیاهی هم بود :(( خیلی سخت بود

یه سوال دیگه این که نظرت در مورد کلرلا و اسپیرولینا چیه؟ هم برای کبد چرب خوبه هم اسپرم فقط می ترسم ع ...

من استفاده نکردم خیلی هم در مورد تحقیق نکردم ولی خیلی ها مصرف کردن و راضی هم بودن

عزیزم شما هم همسرتون عمل مجدد کردن؟

نه گلم کلا همسرم واریکوسل نداره تنگی مجرا داشت که عمل کرد

جریان هم اینه ایشون دو بار عمل شد

بار اول با درد شدید بیضه چپ رفتیم بیمارستان که شک کردن به تورشن پارشیال بیضه که عمل باز کردن ولی خدا رو شکر تورشن نبود 

اپیدیدموارکیتیس بود و حین عمل متوجه شدن تنگی مجرا شدید داره که تا حدی باز کردن تو عمل اول و توی عمل دوم با سیستوسکوپی کامل مجرا رو باز کردن ولی گفت شرایط ما خیلی ربطی به این تنگی مجرا نداره

جالب اینه بنده خدا هر وقت کمپرس سرد میذاره یه بلایی سرش میاد اولین بلا همون التهاب بیضه بود دومیش هم باعث شده بود منی خیلی رقیق بشه و سوزش مجرا و... که مجبور شدیم عمل دوم رو کمی زودتر از برنامه ریزی انجام بدیم

کبد چرب اگه گریدش بالا باشه نباید ویتامین ای بخوره والا من ویتامین های محلول در چربی رو همراه غذا م ...

مرسی گلم، نه بالا نیست گرید 1 هست، ولی روغن های مصرفی مون رو الان 3 ساله محدود کردم به روغن کنجد و روغن زیتون تصفیه نشده بو دار گاهی هم روغن هسته انگور گلا تغذیه مون خیلی خوبه

آنا جان، پروژسترونمو اضافه کردم، لکه بینیم قطع شد خدا رو شکر، امیدی هست مثبت بشه به نظرت؟

عزیز دلم همیشه امید هست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تورک آنا جان.اصلا نشد همیشه می زنه  خطا حتی چند موبایل فروشی بردم نمیشود ارسال کنم کاش از ...

عزیزم اگه میتونی برام ایمیل کن.....

ایمیلم تو امضام هست.....

فقط از طریق نی نی سایت ایمیل نفرست چون ریپلای نمیشه کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com