2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047743 بازدید | 684623 پست
عزیزم دی هیدرو اندسترون پیش هورمون هست که هورمون تستوسترون ازش ساخته میشه اگه بالا باشه ایراد داره ا ...

لاله جان عزیزم من دوبار این آزمایش رو انجام دادم و نتیجه این دوتاست..چرا نتیجه اینقدر متفاوته بخاطره متد انجام شده هر ازمایشگاه ست نمیدونم

DHEA-SO4: 0.84   / 0.03-5.88

DHEA Sulfate: 291  /  60-377
دومی که فکر کنم مشکلی نداشته باشه اما اولی رو به حد پایینه.ممنون میشم راهنمایی کنید..به نظرتون نیاز به دارو هست واسه افزایش؟؟؟یا نه مشکلی نیست اگه خدا بخواد..دیگه حوصله این یکیو ندارم حقیقتا.دکترم که یه نگاه سرسری کردن مجبورم وقت شما رو بگیرم

2. ذخیره تخمدان من 2 هست البته قبل آخرین جراحی 2.8 بود..☆☆مگه ممکنه با جراحی برداشتن لوله دخیره تخمک هم کاهش پیدا کنه؟☆☆  اصولا با این ذخیره تخمک میشه تخمین زد سن یائسگی رو؟منظورم اینه که به مرور با کاهش ذخیره به یائسگی نزدیکتر میشم؟البته در کنار fsh و lh نرمال

3.راجع به متفورمین چون عدد ذخیره بالایی ندارم پس نیازی به مصرفش نیست؟ ؟چون با توجه به قند 94 دکتر گفتن نمیخواد البته قبلا دکتر رزاقی تجویز کرده بودن
خیلی خیلی ببخشید که سوالاتم زیاد شد...انشاا...  همیشه سلامتی و خوشبخت باشید مامان گلی. ..همیشه شرمنده هستم بخدااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دلیلش همینه مصرف داروهای تحریک باعث ایجاد تنبلی میشن

خوب منی ک بخاطر شش دوره مصرف اینا تنبلی گرفتم زود تنبلیم خوب میشه ؟ مشکل اینجاست ک تازه چربی تریگلیسرید همون چربی شکمم هم زیاد شده و شدش ۶۰۰ خیلی نگرانم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
استرادیول یه مقدار باعث غلظت خون میشه اما رو جهش های ژنی تاثیری نداره رو ایمنی هم همین طور

یعنی آزمایشام ک دادم با استرادیول خوردن خراب میشه ؟ یعنی اگرم غلظت یا ایمنی نداشته باشم این استرادیول باعثش میشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خوب قند ناشتات یه کم بالاست..... درسته نرماله اما به نظرم پایینتر باشه بهتره..... عزیزم در م ...

آنا جان نمیدونم اگه با متخصص غدد ویزیت بشم ایشون تجویز کنن متفورمین رو بعد چطوری بگم به دکترم ؟ 

آخه گفتن نیازی به مصرف نداری!!

شما کلا وقتی ویزیت میشدید با متخصص مربوطه پزشک زنان رو در جریان میگذاشتید یا نه طبق نظر متخصص پیش میرفتید...دیگه ایندفعه بگم متخصص غدد یا...گفتن احتمالا منصرف بشن از ادامه درمانم و باید برم دنباله زندگیم و با خوبی و خوشی زندگی کنم😄😄
عجب حکایتی داریم ما بخداا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام به همگي، من سه شنبه پانكچر شدم و قرار بود روز يكشنبه جنين فرش برام انتقال بدن ولي كنسل شد. حالا دكتر برام دو تا آمپول دكاپپتيول ٣/٧٥ تجويز كرده كه يكشو اولين روز پريود بزنم و يكي ديگه رو ٢٨ روز بعدش و ٧ روز بعد از آخرين تزريق برم پيش دكتر براي شروع سيكل انتقال. كسي ميدونه كه اين آمپول براي چيه؟ و اينكه اين مدت زماني كافيه براي انتقال. آخه سرچ كردم كه حداقل دو ماه بايد بگذره تا انتقال انجام بشه. در ضمن ٥ تا جنين داشتم كه دوتاشون compact بودن و در يك ني و سه تاي ديگه يكي ٨-٦ A-B و 8 A-B و ٤ B  كه در ني ديگه ايي فريز شدن. نمي دونم كه كيفيتشون خوب بوده يا نه؟ دكترم انقدر سرش شلوغه كه وقت توضيح دادن نداره. اگر كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم كمكم كنه

زینب جان اخه دکتر به دوستمون  گفته اول عمل کنین بعد بیاین برای میکرو ، نگفته با عمل شانستون برا ...

دقیقا گلم منم منظورم اینه حتما تست دی اف آی رو بده بعد اگر بالا بود احتمالا با عمل خوب بشه

دکتر همسرم واسه عود واریکوسل اگر تجربه میکرو ناموفق یا سقط مکرر یا تشکیل تعداد کم جنین یا جنین های بی کیفیت داشته باشن میگه عمل مجدد تازه اون هم میکروسکوپیک نه جراحی عادی

و تازه میگه احتمالا جواب میده 

نه اینکه فوری جراحی، واسه این دوستمون هم یادم نیست سقط و آی وی اف منفی داشتن یا نه 

ولی حتما دی اف آی باید بدن

سلام به همگي، من سه شنبه پانكچر شدم و قرار بود روز يكشنبه جنين فرش برام انتقال بدن ولي كنسل شد. حالا ...

عزیزم منم دو دوره دکا تزریق کردم. اولیش رو اوایل شهریور زدم دومیش رو 28 روز بعد زدم. و دی ماه پریود شدم 
این امپول یائسگی کاذب ایجاد میکنه. به من برای اندومتریوز داده بودن که خفیف بشه و بعدش برام انتقال بدن

خدایا شکررررررر
 عزیزم میشه لطفا لیست کارهایی که برای پایین آوردن دی اف آی انجام دادین بگی ؟ همسر منم ۳۰ درصده ...

عزیزم یه توضیحی من قبلا داده بودم برات کپی میکنم . باز اگه سوالی بود درخدمتم

خدایا شکررررررر

ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب همسرم رو به چندتا دکتر نشون دادیم و همشون اولین سوالشون این بود شغلت در رابطه با مواد شیمیاییه؟؟؟ که البته برای همسرم نیست.

و این که بیشترین تاکید همه ، استفاده از آنتی اکسیدان هست. چیزی که منو خیلی نگران کرد تو این زمینه. این بود که وقتی رادیکال آزاد تو بدن بالا میره درواقع ریسک کنسر هم بالاست. بنابراین انگیزه ای خیلی بیشتر از بچه دار شدن بهم داد که بخوام رادیکال آزاد رو پایین بیارم.

اینم بگم هرکدوم از ماها احتمالش هست رادیکال آزاد تو بدنمون بالا باشه حالا آقایون یه آزمایشی دادن که این توش مشخص شده. ماها این آزمایشو ندادیم. 

بنابراین بطور خلاصه دوتا کار اصلی باید انجام بشه. اول کم کردن هرچیزی که رادیکال آزاد داره که البته بیشتر با عنوان "سرطان زا" ازش اسم می برن.

دوم بالا بردن آنتی اکسیدان ها

من همسرم چندتا عادت بد داشت که تا 80-90 درصد کمشون کرد. یکی سیگار. یکی چای و یکی هم قند و شیرینی. اینها تغییرات اساسی بود. که انجام داد.

مورد بعدی سرخ کردنی هست که اینم بعد از سیگار از همه مهمتره. تا جایی که تونستیم رعایت کردیم. مگر اینکه جایی مهمون بودیم و دیگه نمیشد کاری کرد. البته رعایتش واقعا سخته . خب انوع کوکو و کتلت و سیب زمینی سرخ کرده به طور کلی حذف شد البته من قبلا هم کم درست میکردم. اگر غذایی نیاز به پیاز داشت واقعا با کمترین حرارت ممکن درست کردم و فقط یه تفت دادم نه اینکه انقدر طول بدم تا پیاز قهوه ای بشه. به جز اون بیشتر سعی کردیم پختنی مصرف کنیم.

تایم آشپزی بالا میره وقتی رو شعله ی خیلی کم آشپزی میکنیم ولی واقعا ارزش داره.

خدایا شکررررررر

بعد اینکه مصرف آنتی اکسیدان رو بالا بردیم. البته اوایل کار چون فصل تابستون بود راحت تر بودیم هم انواع میوه های متنوع بود هم اینکه تو فصل تابستون میشه یه وعده رو سالاد خورد ولی خب تو زمستون به خاطر طبع سرد هوا زیاد سالاد مصرف نمیکنیم. تو همون تابستون حدود 10 روز خامگیاهخواری کردیم. و بعدش تا جایی که میشد میوه زیاد مصرف میکردیم.

آنتی اکسیدان به صورت دارو هم مصرف کردیم: ویتامین ث - کیوتن- سلن پلاس

یه چیزی که خودم دارم انجام میدم رنگ مو و لاک و ... رو کنار گذاشتم. قبلا بارها از مضرات استفاده از مواد شیمیایی شنیده بودم ولی همیشه آدم بی توجهی میکنه و میگه حرف زیادیه اینا. ولی تازه متوجه شدم استفاده از این مواد شیمیایی چقدر برای آدم ضرر داره و آثارش رو به مرور میذاره که آدم اصلا متوجه هم نمیشه.

البته متاسفانه ما تو تهران مشکل آلودگی هوا رو داریم که همیشه هست دکتر همسرم هم میگفت این بدترین و بیشترین تاثیر منفی رو داره میذاره و کاریش هم نمیشه کرد. میگفت چیزایی که میتونید رو تغییر بدید. واقعا خوش به حال اونایی که تو شهرهای با آب و هوای تمیز زندگی میکنن. 

خدایا شکررررررر
زینب جان اخه دکتر به دوستمون  گفته اول عمل کنین بعد بیاین برای میکرو ، نگفته با عمل شانستون برا ...

طبیعی هم بر حسب نظر پزشک همسرم گفتم و معیار های WHO که هر چی مورفولوژی از 4 درصد بیشتر باشه در کنار پارامتر های دیگه مثل تحرک خوب احتمال طبیعی باردار شدن بیشتر هست

می بینی لاله جونم اون زمان که تو این راه پا گذاشتیم خیلی شرایط مون خوب بود، خیلی امیدوار بودیم ولی الان هم مورفولوژی شده 3 درصد هم تحرک a صفر هم دی اف آی 35 درصد 

اون agglutination لعنتی هم هنوز زیاده، طفلی همسرم هر چی آنتی اکسیدان استفاده میکنه هیچی، کمپرس یخ میذاره هم یه سری مشکلات دیگه پیدا میکنه، اصلا همه چی برای این بنده خدا برعکسه، من که عقلم به جایی قد نمیده 

ببین کل نت رو زیر و رو کردم کلی مقالات ژورنال‌های معتبر خارجی خوندم بلکه راهی پیدا کنم ولی هیچی نهایت نوشته ویتامین C با دوز بالا و ویتامین E روزانه که اونم برای ما اثر نداشته

خدايه من مگه ميشه دندون جلو تا ٩ ماه اينجوري باشه چرا هيچي نشده دارم بد ميارم ....

ببین گلم بین فاصله پانکچر تا انتقالت برو عکس بگیر اگر عفونت نداشت ریشه بگو برات موقت‌ یه چیزی بذارن تا بعد، چون بعد از بارداری هم تا وقتی شیر می دی نمیشه ایمپلنت گذاشت 

بچه ها رفتم آزمایشگاه شهرمون نسخه رو دیده میگه ما نمیگیریم و خودت باید بری تهران . میخوام فردا 5 صبح ...

فکر کنم مترو میدان حر خط 2 نزدیک باشه بهش، ولی تو تهران هر جا هم مترو نداشت با اسنپ یا تپ سی بری خیلی گرون نمیشه