2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست
ببخشید دوستان امروز نه روز میشه که انتقال جنین فریز داشتم از دیروز دندون عقلم درد گرفته اما از نصف ...

عزیزم مفنامیک اسید تو بارداری منع مصرف داره و نباید استفاده بشه. برای عفونت اگه آنتی بیوتیک مثل آموکسی سیلین مصرف کنی خیلی بهتر از مفنامیک اسید هست. میتونی بری دندونپزشکی و بگی احتمالا بارداری. اونا خودشون راهنماییت میکنن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
باشه amh :6/1 رنج : girls: <0.08_8/9 3rdo cycle:<0.08_10.6 Random famels:0.08_12/6 Post me ...

پس عزیزم رنجشونم تقریبا یکیه.....

والا چی بگم.....

انقدر فرق واقعا جای تعجبه.....

احتمالا یکیشون اشتباهه....

ببین این تست رو دوباره تو یکی از اون آزمایشگاهها تکرار کنین و با عدد قبلی همون آزمایشگاه مقایسه کنین.....

اگه یکی بود پس معلومه ذخیره تغییر نکرده فقط جواب یکیشون غلطه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو نمیشه دید اصلا تاریکه

اولی هم نمیبینین ؟ دومی رو نوشتم برا انا اینو بخون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
پس اون ک HBA ک رنج ندمالش زده 80%《 و گال من خالی زده و عدد داخلش نیست این برا چیه ؟

خوب اون فاکتور تو تست شما نبوده حتما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هم اتاقی من موقع انتقال ، این مشکل براش پیش اومد متاسفانه البته شما بعد از چند روز این حالت رو ...

لاله جان منم تو بیمارستان دو ساعت بعد انتقال اینطوری شدم .نمیدونی نتیجه آزش چی شد ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
پس عزیزم رنجشونم تقریبا یکیه..... والا چی بگم..... انقدر فرق واقعا جای تعجبه..... احتمالا یکیشون ...

دوتا آزمایشگاهها ک تخصصی هست و خوب هستش . اولی آزمایشگاه ناباروری و بعدیم آزمایشگاه تخصصی دیگه . من خودم میگم ک قبلا تنبلی نداشتم الان تنبلی گرفتم و وقتیم ک تنبلی داشته باشی ذخیره هم ک قطعا بیشتره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اینو نمیشه دید اصلا تاریکه

لاله جون اولیو من دیدم ماکزیممش فکر کنم ۱۲/۶ بود اگه اشتباه یادم نمونده باشه خلاصه رنجها تقریبا یکین.....

دومیو خودش دوباره تایپ کرده.....

اولی هم نمیبینین ؟ دومی رو نوشتم برا انا اینو بخون

اولیو من دیده بودم رنجشون تقریبا یکیه.....

من سونو گفت 18هفتگی اما اینا رو گفت 15هفتگی، پس چرا؟ 

والا منم موندم تو این چراها!!!!!!

فقط رفتی خیلی رو نتیجش اطمینان نکن یعنی اگه ریسک نشون داد نترس چون ستاره جون هم زود رفت و کلی استرس کشید طفلک.....

سلام دوستان عزیزم..میدونید این آزمایش مربوط به چی میشه... ☆ تست DHEA-SO4 نمیدونم چی هست DHEA: 0 ...

عزیزم دی هیدرو اندسترون پیش هورمون هست که هورمون تستوسترون ازش ساخته میشه اگه بالا باشه ایراد داره اما پایین بودنش نهایتا با مکملی به همین نام بهبود پیدا میکنه

اگه عدد ذخیره بالا داری بهتره متفورمین رو بخوری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم تکون میخوره مثلا یه دفعه ۴ . ۵ بار یا بیشتر تکون میخوره تو نیم ساعت یا کمتر بعد یهو ۲ ساعت خبر ...

عاطی جون چون جفتت قدامیه حرکات جنین رو کمتر حس میکنی. جنینا بیشتر میخوابن برای همونه که 2 ساعت خبری نمیشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خوب اون فاکتور تو تست شما نبوده حتما.....

خوب dfi همون س تا هستش ؟ میگم آزمایشایی ک نوشتی رو انجام دادم و هزینش دو ملیون شد و گفتش ک یکی دوتاش باید ژنتیک خونت بررسی بشه کدوم از اونا اینه ک ژنتیک خون باید معلوم ش ؟

دوتا آزمایشگاهها ک تخصصی هست و خوب هستش . اولی آزمایشگاه ناباروری و بعدیم آزمایشگاه تخصصی دیگه . من ...

عزیزم ذخیره هر کسی تو دوره جنینیش مشخص میشه.....

یعنی همون اولای زندگیت ذخیرت تعیین شده و با هر تخمکگذاری عددش کم میشه نه زیاد،مگر اینمه خطای آزمایش وسط باشه.....

تولید مثل نمیکنه که عزیزم.....

لاله جون ی سوال داشتم ازت عزیزم.دکتر برا همسرم ازمایش اسپرم نوشته منم فعلا شرایط تهران رفتن رو ندارم ...

فقط مراکز ناباروری مورد تایدد هستن
همون الزهرا چرا نمیری؟
کدوم دکتر نوشته برات؟ اگه کلینیک مهر نوشتن همون جا بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو