2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
حالا خبر نداری !! یکی از بچه هایی که با هم انتقال داده بودیم تو بیمارستان ، غربال اولش ریسک متوسط شد ...

عزیزم نیلو (ژنوم) که خودش انجام میده به من گفتن دیگه خارج از ایران نمیفرستن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون ویتامین دی 3لب مرز بود

نرمالش بین 30تا 100 هست 

برا من 29بود 

بااین حساب لازم هست بالا بره؟

به جراح هم سر زدم وازش پرسیدم سیکلم رو باید کنسل کنم فعلا ؟

گفت نه ...هر وقت باردار شدی داروهاتو قطع کن 

اما سونوی سینه رو برو 

خطرناک نیس سونو دادن تودوران  بارداری ؟؟؟

لاله جون 

ممنون میشم شما هم نظرت رو بگی

مگه توی بارداری میشه سونوی سینه داد؟

یادم رفت. این سوالو بپرسم !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من امروز آزمایش ایمنی و انعقادی انجام دادم ولی این ماه متفورمین و استرادیول و قطره ویتاگنوس اس ...

فکر نکنم عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ویتامین دی 3لب مرز بود نرمالش بین 30تا 100 هست  برا من 29بود  بااین حساب لازم ه ...

عزیزم مال من تازه ۱۶ بود یعنی ویتامین دیم خیلی پایین بود اما یکی دو ماه بعدش شده بود پنجاه به بالا.....

احتمالا پریناتالها تاثیر گذاشته بودن.....

آنا جون ویتامین دی 3لب مرز بود نرمالش بین 30تا 100 هست  برا من 29بود  بااین حساب لازم ه ...

سونو رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم نمیشه....

عزیزم ایشالله داره لانه گزینی میکنی..... عزیزم یه چیزی بگم؟ ستایش جونم دقیقا لک بینیش از روز پنج ش ...

آنا جان، پروژسترونمو اضافه کردم، لکه بینیم قطع شد خدا رو شکر، امیدی هست مثبت بشه به نظرت؟

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
عزیزم اینجایی که پست میذاری..... البته پست جدید نه ریپلای.... نگاه کنی بالای کادر آیکون عکس داره ب ...

عزیزم تورک آنا جان.اصلا نشد همیشه می زنه  خطا حتی چند موبایل فروشی بردم نمیشود ارسال کنم کاش از یک طریقی می شد عکس آزمایشها بفرستم چون  پس فردا می.آیم  تهران به دکتر بگویم کدام آزمایشها برام بنویسه 

اناجان امروز بچه رو دكتر بردم يه دكتر جديد كفت اصلا دارو نده شيرخشك نده داروي دكتر قبلي رو رد كرد كفتم شربت گريپ ميكسچر كفت هيچي فقط ازمايش زردي نوشت همين دست از پا درازتر برگشتم روي لپاش دونه قرمزه كفت چيزي نيس كلافه شدم چكار كنم هردكتري يه نظري داره

درست میگی عزیزم. البته به مواردی که گفتی فاکتور سن هم اضافه کن من خودم سر آی وی اف اولم وقتی دیدم فق ...

عزیزم میشه لطفا لیست کارهایی که برای پایین آوردن دی اف آی انجام دادین بگی ؟

همسر منم ۳۰ درصده و فعلا آی وی اف عقب افتاده

عزیزم ازش خبر ندارم دیگه 

لاله جون من همیشه روز 4 پریودم که میشد خونریزیم کم میشد در حد لکه الان حالت لخته داره ممکنه به خاطر انوکسا پارین باشه اگه قطعش کنم تا قبل انتقال مشکلی پیش میاد به نظرم لازم نبود برام آمپول بنویسه

خدایا شکرت😙
عزیزم والا من نرفتم اما میدونم اتوبوسهای میدان صنعت از جلو بیمارستان میلاد رد میشه و اونجا نگه میدار ...

فدات شم .از ترمینال جنوب . میدان صنعت مترو نداره . 

راستی این آزمایشها نیاز به ناشتایی نداره که ؟؟؟؟؟ زنگ زدم انتقال خون ازم پرسید

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خوب روكش مجدد بدون راديولوژي ؟!!؟!!

برنجک فردا پانکچر داری به سلامتی ؟؟؟ منم فردا میام کلینیک ساعت یک بهم وقت دادن سونو بشم . انشاالله سیکلمو شروع کنم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
برنجک فردا پانکچر داری به سلامتی ؟؟؟ منم فردا میام کلینیک ساعت یک بهم وقت دادن سونو بشم . انشاالله س ...

سلام ای وی اف میشی؟دارودادن بهت؟هنوزبرای من ازمایش وپاپ اسمیرنوشت وگفت این دوره ال دی بخورچون ای یوای شده بودم کیست پیداکردم

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍