2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
سلام دوستان.من امروز رفتم سونوی آنومالی. خدارا صدهزار مرتبه شکر همه چیز خوب بود و از همه مهم تر ستون ...

عزیزم من که گفتم زود بوده.....

خدارو شکر خیالت تخت شد.....

اینم از دردسرهای زود فرستادن به آزمایشی که وقتش نرسیده بوده......

بازم شکررررررررر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا خوبه هیسترو میکنی هم فیبروماتو برمیداری هم اگه صلاح بدونه دکترت خراشم میدی......

من امروز آزمایشای ایمنی و انعقادی و ویروسی ک گذاشتین رو انجام دادم . تو لیست شما  apca نبود و منم نمیدونستم ک آپکا جزو ایمنی ها هستش و تو انعقادیا نوشتم و امروزم آزمایش دادم اشکال نداره ک تو انعقادیا نوشتم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم همچین چیزی نمیشه با توجه به اینکه دو جای مختلف دادین یا یکیش اشتباهه یا همون جور که گفتم ر ...

این آزمایشامه اولی رو برج پنج ۹۶ انجام دادم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه عزیزم همچین چیزی نمیشه با توجه به اینکه دو جای مختلف دادین یا یکیش اشتباهه یا همون جور که گفتم ر ...

این هم دومیشه ک دوماه پیش انجام دادم

این هم رنج آزمایش دومی هستش

سلام آنا جون.و بقیه ی خواهرای عزیزم من دیروز رفتم مشاور ژنتیک با کلی استرس.همش میترسیدم بگه رحم اجار ...

عزیزم ما انجام ندادیم اما بله همچنین مشکلاتی هست و برا اینکه بتونی مادر بشی باید تعیین جنسیت کنی.....

یکی از دوستان بود که اونم فکر کنم همین مشکل رو داشت دقیق نمیدونم کدوم جنسیت رو نباید باردار میشد اما بالفرض اگه دختر دار یا پسر دار میشد جنین زنده نمیموند و سقط اتفاق می افتاد یا اگه به دنیا میومد بعدش نمیتونست زنده بمونه......

دقیقشو نمیدونم اما همچین چیزی هست عزیزم.....

ایشالله که برا شما این مشکل نیست اگه هم باشه عزیزم راهکار داره نگران نباش.....

تعیین جنسیت میکنی و فقط جنسیت دختر رو انتقال میدی پس اصلا ناامید نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو لیست شما برا انعقادی و ایمنی apca نبود و من رفتم اینم ب لیستتون اضافه کردم منتها این آپکا باید ای ...

عزیزم آره آپکا نبود.....

موردی نداره کجا بنویسی.....

من امروز آزمایشای ایمنی و انعقادی و ویروسی ک گذاشتین رو انجام دادم . تو لیست شما  apca نبود و م ...

سلام 

می تونم بپرسم کدوم شهر وکدوم آزمایشگاه ،آزمایش دادین؟ 

بیمه تون چی هست؟(تامین اجتماعی؟ خدمات درمانی نیرومسلح؟ یا.....)

وهزینه آزمایشتون چه قدر شد؟

همه لیستی که آنا جان تو تاپیک میذارن ر انجام دادین؟

میتونن لیستی که آزمایش دادین ر بخوام برام بذارین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سایزش رو نگفت؟ خیلی رعایت کن حتی نماز هم میخونی سجده نرو جارو برقی و خم و راست شدن ممنوع از رو زمی ...

نه سايزش رو نگفت عشقم ..مممنون بابت راهنمايات  عزيزم😘💋💋💋💋

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
دوستان سلام می خواهم عکس آزمایش بفرستم از گالری  چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم اینجایی که پست میذاری.....

البته پست جدید نه ریپلای....

نگاه کنی بالای کادر آیکون عکس داره بزنی آدرس رو ازت میخواد، میزنی از آدرس واست آپلود میکنه.....

عزیزم من امروز  آزمایش دادم، برگه دفترچه برداشته مرکز، اما نا خوانا یه چیزایی معلومه. فک کنم AF ...

عزیزم کوادمارکرارو دادی؟

عزیزم ما انجام ندادیم اما بله همچنین مشکلاتی هست و برا اینکه بتونی مادر بشی باید تعیین جنسیت کنی.... ...

سلام آنا جون شرمنده همسر من دو روز پیش آزمایش SCSA داد میزان DFI=25.9%  بود شما میدونی این معنیش چیه؟ 

عزیزم من امروز  آزمایش دادم، برگه دفترچه برداشته مرکز، اما نا خوانا یه چیزایی معلومه. فک کنم AF ...

عزیزم فقط خواهشا اگه جوابش بالا پایین بود توروخدا نترسیا......

ببین دکتر تو هم مثل ستاره جون این آزو خیلی زود نوشته پس خواهش میکنم برا هر جوابی آمادگی داشته باش.....

ببین طفلک ستاره جون خیلی استرس کشید و سونو ثابت کرد چون زود داده آزو اشتباه بوده وگرنه دردونش سالم بوده.....