2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
سلام به همگی  انا جون با توجه به اینکه یه ماه قبل انتقال بایدپردنیزول بخورم ودکتر هم میخاد ...

عزیزم والا دقیق نمیدونم فقط سر این بارداریم دقیقا وقتی که باردار بودم و خودمم خبر نداشتم ویتامین دی بدنم پایین بود.....

بعد بارداری که موقع غربال برام چکاپ نوشت من خودم ویتامین دی رو هم انجام دادم چون دیگه وقتی باردار بودنمو فهمیدم نتونستم آمپول د۳ رو بزنم گفتم یه بار دیگه چک کنم اگه پایین بود ببینم دکترم بهم دارو میده یا نه، که دیدم بالا رفته و نرمال شده.....

منظورم اینه شاید همون مکملهایی که داریم خودش بتونه جبران کنه.....

ویتامین دیت چه قدر پایینه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا دقیق نمیدونم فقط سر این بارداریم دقیقا وقتی که باردار بودم و خودمم خبر نداشتم ویتامین دی ...

دکتر زنانم که برام ازمایششو نوشته وچون خاستم اقدام کنم برا بارداری ازمایشو انجام دادم ولی هنوز جوابش نیومده 

متخصص جراح بدون هیچ ازمایشی قرص دی روواسم نوشت !!(ویتامین ای وکلر دیازپوکساید هم نوشته )..گفت ایناروبخور اخر مرداد برو سونو 

من اون موقعها تو سیکلم وموقع انتقالمه ان شالله

خلاصه موندم چه کنم باز یه ماه عقب بندازم یا برم اقدام !!

البته خود متخصص گفت ای ای اف رو انجام بده !

سلام به همگی  انا جون با توجه به اینکه یه ماه قبل انتقال بایدپردنیزول بخورم ودکتر هم میخاد ...

عزیزم والا دقیق نمیدونم فقط سر این بارداریم دقیقا وقتی که باردار بودم و خودمم خبر نداشتم ویتامین دی بدنم پایین بود.....

بعد بارداری که موقع غربال برام چکاپ نوشت من خودم ویتامین دی رو هم انجام دادم چون دیگه وقتی باردار بودنمو فهمیدم نتونستم آمپول د۳ رو بزنم گفتم یه بار دیگه چک کنم اگه پایین بود ببینم دکترم بهم دارو میده یا نه، که دیدم بالا رفته و نرمال شده.....

منظورم اینه شاید همون مکملهایی که داریم خودش بتونه جبران کنه.....

ویتامین دیت چه قدر پایینه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دوستمون گذاشته بود آدرسش یادم نیست ولی هلال احمر بود سرچ کنی پیدا میکنی.....

آنا جون هلال احمر قم؟ ی داروخانه در قم گفتن سرم ای وی ای جی با تاییدیه گرفتن فقط ادرس داد خواستم ببینم اگه میشه شماره یا اسم اون داروخانه بهم بگه

سلام آنا جون ممنونم از شما ولاله جون که با حوصله وپشتکار زیاد جواب سوال تک تکمون می دهد.عزیز من گزینه عکس انتخاب می کنم کنار شکلک.بعد گالری عکس انتخاب ولی برا  ارسال میگه خطا از فایل gpgیاpgاستفاده کن اصلا نمیش الان ۳روز معطلم  

عزیزم به نظر میاد جلوی سلول نوشته "ای" که فکر کنم منظورش "امبرو" باشه یعنی جنین..... ظاهرا گرید رو ...

آهان آره شاید.... نمیدونم چرا مرکز اصفهان گرید جنین رو نمیگن فقط میگن خوبه.من 3 جنین داخل 3 تا نی داشتم که دکترم گفت با توجه به دسته بندیشون یعنی جنینهات با کیفیت بودن اگه غیر از این بود سه تا رو داخل یک نی میذاشتن. تو مرکز هم بهم گفتن یه دونه جنین ذوب میکنیم اگه بعد ذوب کیفیتش خوب نبود یکی دیگه هم ذوب میکنیم اما خدا رو شکر همون اولی رو گفتن خوبه و الان 2 تا فریز دیگه دارم دیگه امید به خدا 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آنا جونم تهرانی بعد میتونی ک آزمایشم ببری نشون رزاقی یا همون عارفی بدی ؟

عزیزم بله تهرانم.....

اما بابت بردن آزت پیش دکتر خیلی شرمندتم.....

چون خدا شاهده یکی از دغده هام اینه ویزیت بعدی خودمو چطور برم.....

آخه من مجبورم دختر کوچولومو با خودم ببرم چون کسیو نداریم پیشش بذاریم و برا اینکار همسرمم باید مرخصی بگیره که من دارم معاینه یا ویزیت میشم دخترمو نگه داره.....

خلاصه یه دردسر داریم برا ویزیت چون مجبوریم هر جایی سه تایی بریم.....

اگه تنها بودم اینکارو میتونستم بکنم اما با دخترم و بارداری الانم واقعا در حد غیر ممکنه.....

بازم شرمندتم.....

ممنون بچه ها اینو تو یه گروه دیگه خانمه الان گذاشت  منم گذاشتم اینجا تا امید دوباره به گروهمون ...

ممنونم عزیزم.....

دکتر زنانم که برام ازمایششو نوشته وچون خاستم اقدام کنم برا بارداری ازمایشو انجام دادم ولی هنوز جوابش ...

عزیزم والا درست و غلطشو نمیدونم اما من سر میکروی اول آخرین آمپول د۳ رو بهم گفتن روز قبل پانکچر بزنم.....

یعنی چند روز قبل انتقال.....

شاید برا تو هم موردی نداشته باشه.....

حالا وقتی رفتی ویزیت به دکتر بگو دز ویتانین دی رو و اینکه تا کی تجویز شده اگه نیاز بود میگه سیکل رو عقب بندازین.....

عزیزم بله تهرانم..... اما بابت بردن آزت پیش دکتر خیلی شرمندتم..... چون خدا شاهده یکی از دغده هام ا ...

خواهش میکنم . میفهممت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

داروخانه فارابی عرضه کننده داروهای تخصصی و فوق تخصصی درمان ناباروری. 

ادرس :👇🏻

بنیاد .میدان ایثار .ایثار شماره 8.انتهای کوچه

شماره تلفن:👇🏻

32700155-7

داخلی 119

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آنا جون هلال احمر قم؟ ی داروخانه در قم گفتن سرم ای وی ای جی با تاییدیه گرفتن فقط ادرس داد خواستم ببی ...

آره عزیزم تا جایی که یادمه گفت داروخونه هلال احمر قم.....

تا جایی که من میدونم این داروهای خاص تو شهرستانا معمولا تو داروخونه هلال احمرش هست....

حتی یکیم من تو مطب دیده بودم میگفت از هلال احمر اراک گرفته اونم میگفت از شهرستان تهیش راحتتره.....

به منم میگفت اگه نتونستی تایید بگیری برو هلال احمر قم تهیه کن بهت نزدیکتره....

البته اون زمان که خودم درگیر سرم بودم این خانومو دیده بودم....

آنا جون هلال احمر قم؟ ی داروخانه در قم گفتن سرم ای وی ای جی با تاییدیه گرفتن فقط ادرس داد خواستم ببی ...

عزیزم یادمه شماره هم گذاشته بود و آدرسشم داده بود.....

اعلاناتو نگاه کنی شاید پیدا کنی.....

اما هلال احمر بود تو اینترنت سرچ کن.....