2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
عزیزم ن فقط همون دو تا نسخه شما و اپکا و همون اون آزمایشای ویروسی عفونت ک خودت گفتی ک اینا روتینن . ...

آهان اونام هزینشون بالاست.....

این دفعه رفتی جواب رو بگیری ممنون میشم بپرسی مواردی که اضافه کردی تقریبا هزینش چه قدر بوده میخوام عیار دستم بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا خودمم نمیتونم بخونم بالایی به نظر میاد & یا 8 انگلیسی نوشته. جلوی گرید هم نمیدونم t یا E یا ...

عزیزم به نظر میاد جلوی سلول نوشته "ای" که فکر کنم منظورش "امبرو" باشه یعنی جنین.....

ظاهرا گرید رو ننوشته اما بازم مطمئن نیستم عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم مهربون برام دعا کن    

با تمام وجودم برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.....

نمیدونم نوشته SCSA DFI=25.9% ولی نمیدونم کدوم ایتمش میشه

در کل بد نیست فقط آنتی اکسیدان و کمپرس یخ رو همسرت جدی بگیره.....

سلام ثمین جون خوبی...وای چه موضوع جدیدی با خوندنش منم رفتم تو فکر ک نکنه منم نمیتونم پسر دار بشم یا ...

اره بهار جون والا من شدم موش آزمایشگاهیه دکترا.هزینش ی کم زیاد بود ولی خوب چه میشه کرد .برو دنبالش.البته من مرکز خصوصی ژنتیک ازمایش رو داد همسرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم هر دو آزمایش هورمونی را آزمایشگاه دکتر امجد انجام دادین؟

ن دومی رو ذکری انجام دادم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آهان اونام هزینشون بالاست..... این دفعه رفتی جواب رو بگیری ممنون میشم بپرسی مواردی که اضافه کردی تق ...

چشم . بعد ک جواب گرفتم بیا اینجا نگاه کن ک ببینم درسته یا ن ؟ دیگه با خودته 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چشم . بعد ک جواب گرفتم بیا اینجا نگاه کن ک ببینم درسته یا ن ؟ دیگه با خودته 

فدات بشم من و دوستان در خدمتیم.....

هر کمکی ازمون بر بیاد دریغ نمیکنیم.....

سلام عزیزم منم تهران هر کاری کردم تایید نکردند ولی یه نفر بهم گفت اگر میتونی برو قم منم رفتم برام تا ...

عزیزم میشه اسم داروخانه ای ک تو قم سرم ای وی ای جی گرفتی بهم بگی یا شماره تلفن داروخانه...ممنون میشم

سلام به همگی 

انا جون با توجه به اینکه یه ماه قبل انتقال بایدپردنیزول بخورم ودکتر هم میخاد خراش وهیسترو انجام بده ..از طرفی هم بستر رحم باید اماده بشه 

ممکنه دکتر بخاد بستر رحمم رو اماده کنه اول ( با استروژن وپروژسترون) بعد هیسترو رو انجام بده ؟

یا اول هیسترو میکنه وباید  پریود بشم ودر انتها شروع سیکل ؟؟

اصلا همچین چیزی داریم که اول بخواد استروژن بده ونزدیک انتقال یه هیسترو خراش انجام بده ؟

باتوجه به شرایطم نمیدونم  میخاد چکار کنه !

چون بهم گفت اول تا پنجم قاعدگی بیا !

همش میگم شاید بخاد سیکلمو شروع کنه واز طرفی متخصص جراح بهم ویتامین دی سه 50000(هفتگی)داده که دوماه زمان میبره که تموم بشه !

فدات بشم من و دوستان در خدمتیم..... هر کمکی ازمون بر بیاد دریغ نمیکنیم.....

آنا جونم تهرانی بعد میتونی ک آزمایشم ببری نشون رزاقی یا همون عارفی بدی ؟

عزیزم میشه اسم داروخانه ای ک تو قم سرم ای وی ای جی گرفتی بهم بگی یا شماره تلفن داروخانه...ممنون میشم

عزیزم دوستمون گذاشته بود آدرسش یادم نیست ولی هلال احمر بود سرچ کنی پیدا میکنی.....