2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلااااااام انا جون خوبی؟  دخملی خوبه ؟ بارداریت خوب و خوش میگذره ؟ پسر داری درسته؟

عزیرم قربونت برم شکر....

هر دو خوبن....

بله دیگه یه داداش داره میاد واسه پرنسسم....

دردونه تو چطوره عزیزم؟

خودت خوبی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من هنوز به یاد مینا مامان هستم بعدا اسمشو فیاما گذاشت  شما هم خبر نداری ازش؟

عزیزم نه منم دیگه خبری ندارم ازش.....

ایشالله مامان شده و مشغول دردونشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم..میدونید این آزمایش مربوط به چی میشه...

☆ تست DHEA-SO4 نمیدونم چی هست

DHEA: 0.8 این شده واسه من

نرمال رنج  5.88 تا 0.03 هست.

☆این عدد قابل قبول هست به نظرتون یا پایینه واسم؟؟

☆قند خون ناشتا: 94 و انسولین هم :9.5 هست.پزشک قبلی متفورمین تجویز کردن و قند به 79 رسید اما الان پزشک جدیدم گفتن نیازی نیست به مصرف متفورمین..

☆به نظرتون باید متفورین بخورم؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آتریسا جون ان شالله بهترینا اینبار برات پیش بیاد. من مجموع سی دی 56 و 16 هم 12 بود که اونم میگن کمی ...

مرسی یاسی جان ممنونم ازتون

وااای این سپتوم خیلی باحال بوداااا...عجب دیگه حالا دغدغه تشخیص سپتوم کذایی هم عجب حکایتیه!!!!!

آهان پس واسه همین سرم حتمیه واسه تون و احتمالا پردنیزدلون

انشاا....که با خوش خبری میاید اینجااا دوست خوبم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام خانم قشنگا روز همگیتون بخیر 

من فردا انتقال دارم کار خاصی نباید بکنم؟ چیز خاصی نخورم؟ و ...

امیدوارم همگیتون به آرزوهای دلتون برسید 

برام منم دعا کنید لطفا

آنا جون اشتباهی گفتم منظورم آپکا بود . اینو باید انجام بدم ؟؟؟؟؟ Apca

عزیزم انجام بدی خوبه من انجام نداده بودم.....

اگه مشکلی باشه بعضی دکترا لنفوسیتتراپی تجویز میکنن.....

بعضی دکترام لنفوسیتتراپیو منسوخ میدونن.....

سلام عزیزم  بله من اولین میکرو داشتم اما ذخیره تخمدانم تقریبا نیمه سنمم ۴۰ دیگه ارزشی نداره که ...

سلام عزیزم و ممنون ازتون بابت دعای زیبا تون...امیدوارم روزهای خوبی در انتظار تک تک مون باشه..آمین

درباره هزبنه ها که نگم بهتره دیگه از دستم خارج شده حساب و کتابش..نمیدونم شاید نزدیک 60 تومن و حتی یکی از دوستامون بیش از 100 تومن و یه خانومی تو کلینیک گفتن خونه شون رو فروختن و هزینه کردن و بی حاصل...اما خب هر چیزی بهایی داره چه میشه کرد..امیدوارم شما هم هر چی صلاح تون هست واستون پیش بیاد

من راهی که چندین سال باید میرفتم رو توی دو سه سال طی کردم و خب دیگه مشخص شده تقریبا همه چی که یا ایراد از تخمک هست بابت اندومتریوز و یا از رحم..اینطوری دیگه تصمیم گیری خیلی سخته واسه همین میگم.. 

ثمین میکرو دلکشن y چیه؟! 

عزیزم یعنی با جنسیت پسر نباید بارداری اتفاق بیفته.....

اگه پسر بشه جنین مشکل دار خواهد بود.....

فکر کنم اشتباه گرفتی آنا جون  ما کلینیک ناباروری بیمارستان پارس میریم رشت دکتر صدری من الان با ...

پس احتمالا با یه دوست دیگه که اسپرم رو فریز کرده اشتباه گرفتم.....

عزیزم من الان رفتم ازمایش شوهر شما رو دیدم!! عزیزم همسر شما 40 میلیون اسپرم داره!! مورفو 5 درصده و ت ...

لاله جون ی سوال داشتم ازت عزیزم.دکتر برا همسرم ازمایش اسپرم نوشته منم فعلا شرایط تهران رفتن رو ندارم کدوم ازمایشگاه رو در رشت تایید میکنی برا آز اسپرم؟به نظرتون آشتیانی خوبه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فکر کنم اشتباه گرفتی آنا جون  ما کلینیک ناباروری بیمارستان پارس میریم رشت دکتر صدری من الان با ...

عزیزم همون آزی که مورفو پنج بود؟

اگه اونه با عمل کردن به نظرم ریسک نکنین البته اگه قراره میکرو کنین....

مگه اینکه بخوایی شانس طبیعی باردار شدمو امتحان کنی چون ممکنه بعد عمل شرایط بدتر بشه.....

مورفوی پنج خوبه برا میکرو....

انا جون من در مورد رو شدن مقدار واقعی عدد ذخیره، از بین رفتن و خارج شدن اندومتریوز وقتی تخمدان رو در ...

پس اشتباه یادم مونده.....

چون خیلی مبهم تو ذهنم مونده بود.....

حافظم اخیرا کلا ته کشیده.....

بعضا دیگه اسم خودمم یادم میره.....

این شیطونک کلا حواس برام نمیذاره.....

عزیزم ما انجام ندادیم اما بله همچنین مشکلاتی هست و برا اینکه بتونی مادر بشی باید تعیین جنسیت کنی.... ...

ممنونم آناجون.بهرحال ما نمیتونیم بی مشکل باشیم و خیالمون راحت باشه هربار ی چیزه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز می خواهم عکس آزمایشم بزارم داخل سایت می شود راهنمایی ام کنی؟؟؟؟؟

عزیزم وقتی میخوای ریپلای کنی یا پیغام بنویسی بزن رو دومین آیکون جفت اون آدمک هست یه شکل مستطیل بعدش میری گالری عکستو انتخاب میکنی و بقیه مراحلش راحته