2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من میخاستم قبل انتقالم حتما هیسترو هم بشم چند تا فیبروم کوچیک دارم بیشتر بخاطر اوناهست با هیسترو میشه اونارو دراورد؟ دکتر نصر که سونوم کرد گفتش که از نظر اون احتیاجی به هیسترو نیست ولی من میخام جتما انجامش بدم کیا دکتر نصر براشون هیسترو کرده و کارش چطوره؟ممنونم ازتون 😍

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

سلام دوستان.من امروز رفتم سونوی آنومالی. خدارا صدهزار مرتبه شکر همه چیز خوب بود و از همه مهم تر ستون فقرات نرمال بود(اگه یادتون باشه توی آزمایش برای لوله عصبی ریسک زده بود).

چند بار من و همسرم تاکید کردیم که آزمایش ریسک زده بود. آخرش دکترسونوگراف با لحن تندی گفت که آزمایش فقط یک عدده.من دارم ستون فقرات را میبینم.خلاصه که ما را زود فرستاده بودن آزمایش.

بعدش بردم جوابها را پیش دکترم. گفت چون آزمایش ریسک زده یه سل فری برو. منم قاطع گفتم بابا تو سونو زده ستون فقرات کامله.من برم سل فری واسه چی آخه؟؟؟؟؟خلاصه گفت نمیری. من هم گفتم نه😆. 

اولا همه چیز اکی هست و من سپردم به خدا. بعدش هم دکتر گفت هزینه اش یک و نیم میلیونه. منم که تو این همه بدهکاری بگو صد تومان میشه. برم این همه پول بی زبون را بدم واسه چیزی که من خودم به چشم دیدم که تشکیل شده. 

دکترم هم توی پرونده ام نوشت تمایلی به سل فری ندارد😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من ۱۱ روز پیش عمل پانکچر داشتم ۲۳ تا تخمک داشتم که ۱۷تاش جنین شد البته دکترم که نگفت هایپرشدی ...

عزیزم تنبلی تخمدان داشتی ؟ اسم آمپولاتو میگی و اینکه کلا چن تا امپول تزریق کردی ؟ کدوم دکتر رفتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام آنا جون.و بقیه ی خواهرای عزیزم من دیروز رفتم مشاور ژنتیک با کلی استرس.همش میترسیدم بگه رحم اجاره ای.میدونین که من خیلی گریزانم از رحم اجاره ای.دکتر تموم مدارک پزشکی و ازمایشات و پنل سقطمو دید گفت خوب خداروشکر شما تموم موارد رو انجام دادید کاریوتایپتون مشگلی نداره.گفت برا افرادی که نازایی دارن 4مورد بررسی میشه اول کاریوتایپ همسر و خود دوم آزمایش اسپرم همسر سوم پنل سقط و چهارم بحث y micro deltion.گفت این مورد رو همسرتون ندارن باید ازمایش بدن.اگر مشکلی داشته باشه بدبختیه گفت اگر مشکل این باشه جنینی که سقط کردی پسر بوده .گفت اگر این مورد +شه هر جنین پسری که به وجود بیاد شرایطش همینه و با هیچ دارو و امپول و قرصی قابل کنترل نیست و بازم به همون صورت میشه .گفت ی مورد ناشناخته هستش و دارویی براش وجود نداره.گفت نازایی بدون علت وجود نداره خانومایی که 1سال طبیعی باردار نمیشن باید حتما کاریوتایپ بدن .بعضی وقتا بعضی کروموزوما شکلشون طوری هستش که نازایی به وجود میاد و بغیر از کاریوتایپ هیچ چیزی نشون نمیده.منم گفتم باشه حالا که همسرم هست ازمایش رو ازش بگیرید .حالا سوالم اینه این مورد رو همسرای شما هم انجام داده؟واقعا درمان نداره یا دکتر برا ترسوندن ما که حتما انجامش بدیم اینجوری گفته؟یعنی اگر همچین مشکلی باشه ی بدبختیه جدید به تموم غصه هام اضافه میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم تنبلی تخمدان داشتی ؟ اسم آمپولاتو میگی و اینکه کلا چن تا امپول تزریق کردی ؟ کدوم دکتر رفتی ؟

پارسال ازمایش ذخیره تخمدان داده بودم چهارونیم بود عددش که تورنج نرمال بود دکترم نصر بوده جمعا ۵۰ تا امپول داشتم ۴۰ تا منوتروپین ۶تا ستروتاید و ۲تا دکاپیتیل و ۲تا دیگه که اسمشو دقت نکردم چی بود من روز یازدهم رفتم سونو دکترگفتش ۲۰تا فولیکول داری که نهایتا ده تاش تخمک میشن بعدش گفتش اندازه تخمدانات بزرگ شدن نمیتونیم تو این سیکل انتقال بدیم 

پارسال ازمایش ذخیره تخمدان داده بودم چهارونیم بود عددش که تورنج نرمال بود دکترم نصر بوده جمعا ۵۰ تا ...

تنبلی تخمدان داشتی یا اینکه ن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تنبلی تخمدان داشتی یا اینکه ن ؟

تنبلی تخمدان که اصلا وجود خارجی نداره تو سونوم میگفتن تخمدان پلی کیستیک ولی هرماه یع تخمک بالغ داشتم سایز۲۲ و پریودیامم تقریبا منظمه بین ۲۸ تا ۳۰ روز

عزیزم این تست برا اینه بدونن میشه برات سرم تزریق کرد یا نه..... چون برا بعضیا جواب تست جوریه نمیشه ...

تو لیست شما برا انعقادی و ایمنی apca نبود و من رفتم اینم ب لیستتون اضافه کردم منتها این آپکا باید ایمنی باشه ولی من تو انعقادیا نوشتم . اشکال نداره ک تو انعقادیا نوشتم ؟

سلااااااام

انا جون خوبی؟ 

دخملی خوبه ؟ بارداریت خوب و خوش میگذره ؟ پسر داری درسته؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا

انا جون من هنوز به یاد مینا مامان هستم بعدا اسمشو فیاما گذاشت 

شما هم خبر نداری ازش؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا
من فکر کردم این ماه دکتر رزاقی میخواد انتقال بده عزیزم اره استرا داشتی این ماه ، شانس بالا رفتن اند ...

مرسي لاله جون. فردا میرم دکتر خودم توی اهواز ببینم چی می گه. پناه بر خدا. واسم دعا کن. فرشته داری. خدا حرفتو گوش ميده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام ممنون عزیزم  نوبت دهی چطوریه  ودکتر افلاطونیان چه روزهایی  هستش؟؟؟؟؟

میگن 1شنبه ها ولی من 5شنبه هم اونجا دیدمشون.

باید صبح ساعت6اونجا باشی پشت در اسمتونو رو یه برگه خوتون مینویسین بعدش که باز شد ساعت7 خودشون نوبتتون میدن

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....