2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047743 بازدید | 684623 پست

انا جون من دیروز نوبت دکتر داشتم
برام سل فری نوشت!! گفتم چرا خب؟ اولین غربالم که نرماله گفت چون میکرو کردین بهتره انجام بدی مجبور نمیکنیم اما بهتره بدی
منم دیگه روم نشد بگم نمیدم
هزینه اش خیلیه خداییش
وسط این همه قسط و بدهکاری !!

برا مشکل معده ام هم پنتوپرازول نوشت دید نگرانم برای مصرف دارو گفت میتونی هفته اول بخوری بعد که خوب شدی هر دو روز در میون بخوری اگه مشکل خاصی نداشتی

انا جون حالا برام سواله که احتمالا مشکلات معده مادر تو بارداری میتونه عامل مشکلات معده مخصوصا رفلاکس تو بچه ها بشه؟ دکتر شما چیزی نگفته بود در این مورد؟
میخوام اگه تاثیر داره همیشه بخورم چون واقعا تحمل اینکه بچه رفلاکس داشته باشه رو ندارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اتی جان همین که تکون میخوره خوبه اگه 4 ساعت مداوم تکون نخورد اون وقت چیز شیرین بخور به پهلو دراز بک ...

عزیزم تکون میخوره مثلا یه دفعه ۴ . ۵ بار یا بیشتر تکون میخوره تو نیم ساعت یا کمتر بعد یهو ۲ ساعت خبری نیست . به نظرت همینکه تکون میخوره و قلبش رو چک میکنم کافیه ؟؟؟ من با گوشی طبی صدای قلبش رو میشنوم . تقریبا ۷ روز پیش سونو دادم گفت مشکلی نیست فقط جفتم قدامیه و این سری هم جنین بریج هست به نظرت اینم میتونه دلیلش باشه ؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نشن یهو !! چه قدر زیاد نوشتن !! یکیش عدد ذخیره اس یکی مال لوپوسه یکی هم برای سقط مکرر

لاله جون اولین تجربه تزریقم اول سمت راست زدم تزریق کردم انقدر استرس داشتم فکر کردم کامل تزریق شده سوزن رو درآوردم بعد دیدم ای وای نصف بیشتر دارو مونده دوباره سمت چپم زدم طوریم نشه خخخ الان یکم گز گز میکنه ولی بهتر شده آخه من شکم ندارم یهو داخل عضله تزریق نشه؟

خدایا شکرت😙
در ضمن چون بارداری اول قلب داشتین حتما ازهای ایمنی انعقادی که انا جون زحمت کشیدن لیست گذاشتن رو انجا ...

بارداری دومم هم ساک حاملگی و هم کیسه زرده دیده شد . یعنی اگه بر اثر اسپرم ضعیف باشه فقط کیسه زرده تشکیل میشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا توبیمارستان کمالی کرج، ابن سیناشعبه زده. یه بار رفتم، بهم فرم ارجاع به مشاوره ایمونولوژی دادن. ...

احتمال داره عزیزم.....

اما همه آزارو بده دکتر زنان برات بنویسه اینطوری که راحتتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کوتر تخمدان چطوره ؟ چجور کپک میکنه ک سایز فولی بالا بره و کیفیت ؟ اصلا چطور انجام میشه ؟

با لاپاراسکوپی، سوراخ های ریز روی تخمدان ایجاد میکنن و مقداری از فولیکول های اضافه رو برمیدارن، اینطوری تخمدان رو تحریک میکنن و رو خیلیا جواب داده

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
این ک گفتی ک اول باید ذخیرت دستت بیاد منظورت چیه ؟ یعنی کوتر بکنی باعث میشه ک از ذخیرت کم بشه ؟؟ لطف ...

عزیزم والا من هنوز بحث بالا رفتن ذخیره رو خیلی متوجه نشدم بله کوتر تخمدان میتونه باعث پایین رفتن ذخیره بشه اما از طرفی طبق توضیح لاله جون ممکن با برداشتن یه لایه از تخمدان ذخیره واقعی تخمدان رو بشه و به نظر بیاد عددش بالا رفته.....

خوب غیر این اطلاعات خاصیتو این زمینه ندارم چون تجربش نکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دو جای مختلف دادی از ذخیره رو؟ عدد ذخیره زیاد نمیشه !! کدوم ازمایشگاه معتبر تر بوده؟ اونی که ا ...

ن عزیزم تو دوتا آزمایشگاه خاص بوده . اون اولی ک دو بود برج پنج پارسال انجام دادم تو مرکز ناباروری موقعی ک برا علت سقطام کل آزمایشام رو انجام دادم .این یکی تو ی آزمایشگاه دیگه انجام دادم البته اینم آزمایشگاهش معتبره و تو سوم عادتیم انجام دادم و شد ۶ . احتمالا تا پارسال برج پنج من تنبلی نداشتم . تازه تنبلی تخمدان گرفتم ی چار پنج ماه پیش گرفتم شاید بخاطریکه تازه تنبلی گرفتم اون ذخیرمم با توجه ب تنبلی بالا رفته همچین چیزی میشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ازی جون اصولا وقتی تعداد تخمک ها بیشتر از یه حدی باشه تست پروژسترون میگیرن ، تا خیالشون جمع باشه که ...

وای لاله جون راست میگی؟ یعنی اونقدر فولیهام زیاده که برام این آزو نوشته. باورم نمیشه من ذخیره م کمه خودت میدونی. خدایا یعنی میشه همه فولیها تخمک بشه و چندتا چنین با کیفیت تشکیل بشه
نه من با سفیده تخم مرغ مشکلی ندارم باشگاه هم میرفتم مربیهام بهم میگفتن منم دائم میخوردم :))
بیشتر از 3 تا هم میتونم بخورم اگه فایده ای داره
دوغ که عاشقشم ولی سالهاست نخوردم به خاطر طبعش. حتی الان اسمش اومد دلم خواست
نمک بخورم جاش؟
یعنی کلا میگی سدیم بیشتر بخورم پتاسیم کمتر؟

بعد اینکه کی معلوم میشه کسی هایپر شده؟ بلافاصله بعد از بیهوشی؟
برای توضیحات راجع به دکا هم ممنون

خدایا شکررررررر
عزیزم چون بار اول قلب داشت احتمال اینکه مشکل از اسپرم باشه کمتره با توجه به عدد ذخیره خودتون که پلی ...

در ضمن اینم یادم رفت ک بگم با ذخیره تخمدان ۶ ک داشتم fsh شد ۹ و lh هم شدش ۱۰ 

آزیتا جون  دکتر اورلوژی نوشت برا آقات  این آزمایش ؟؟؟؟یا مرکز ناباروری چون همسر من سال ۹۱ع ...

ما رفتیم به یه دکتر اورولوژ گفتیم که بنویسه. ولی بعدا هم یه بار دکتر زنان برامون نوشت. هردوش رو قبول میکنن
برید مرکز این سینا برای این آزمایش . جوابش از همه جا قابل اطمینان تره. البته حتما تلفنی وقت بگیرید برای یه هفته بعد وقت میدن

خدایا شکررررررر
انوکساپارین رو ایستاده هم میشه تزریق کرد یا باید به پشت بخوابم

هر جور راحتی....

فرق نمیکنه....

من معمولا خوابیده همسرم تزریق میکنه ولی فکر کنم خودم بخوام تزریق کنم ترجیه میدم نشسته یا ایستاده باشه.....

من سر دخترم چند باری خودم تزریق کردم اما الان یادم نمیاد چطور تزریق کردم.....