2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047632 بازدید | 684621 پست
بله عزیزم.بار دوم بود.ممنون.انشاالله.دلم رو خوش میکنم به قسمت و حکمت

خیلی ناراحت شدم
فقط خدا میدونه هر کدومتون منفی میشین من یاد ناراحتی های خودم میوفتم
عزیزم جنین داری؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرادیول رو تعداد و سایز کیست ها تاثیر داره این رو به دکتر بگو شاید بعد از انتقال کم کم استرا رو ک ...

متاسفانه استرادیول. رو دارم چون دکتر بهم گفته بود نسبت به سایز فولیکول  ضخامت اندومترت کمه

سیکل جدید هم استروژن وپروژسترون دارم 

ممنون بابت همفکریت گلم  ...

عزیزم خوب اول باید ذخیرت دستت بیاد که کوتر تخمدان میتونه برات خوب باشه یا نه.....

این ک گفتی ک اول باید ذخیرت دستت بیاد منظورت چیه ؟ یعنی کوتر بکنی باعث میشه ک از ذخیرت کم بشه ؟؟ لطفا بگین ک هر چ از کوتر میدونین . ذخیرم حدود شش هستش . البته یک سال و نیم ذخیرم دو و خرده ای بود الان سه ماه پیش ک انجام دادم حدود ۶ بودش .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خیلی متاسفم خیلی امید داشتم حد اقل شما خبر خوشت حال بد این روزا رو از دلمون ببره ان شاء ا... ...

سلام لاله جان ممنونم از دلداریت گلم انشاءالله نینیت بسلامتی بغل بگیریش. چکار کنم که پریود شم. اینم شد قوز بالا قوزم 

لاله جان تا جایی که اطلاع دارم طبع تخم شربتی گرم و تر هست

اره عزیزم دلیل خنک کنندگیش و رفع عطشش همین تری فوق العاده زیادش هست چون حجم بالایی از اب رو در خودش نگه میداره و به مرور تو بدن ازاد میکنه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خوب اول باید ذخیرت دستت بیاد که کوتر تخمدان میتونه برات خوب باشه یا نه.....

کوتر میگم برا این انجام بدم ک رو سایز فولی و کیفیت فولی تاثیر میذاره یا ن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مصرف تخم شربتی برای زنان باردار توصیه نمی شود چون باعث کاهش شدید استروژن خون می شود و این می تواند ق ...

لیلا جون تو طب سنتی مصرفش تو بارداری توصیه شده
ختی دکتر خودم دیروز گفت چون قرص کلسیم نمیخوری حتما مصرف کن تخم شربتی رو

فقط اونایی که داروهای ضد انعقاد دارن یا فشار خون پایین دارن نباید مصرف کنن تو بارداری

لاله جون به نظرت برا آی وی  اف تو شیراز کدوم دکتر  بهتره؟ شوهرم میخواد آزمایش اسپرم رو تو ...

عزیزم هر جا که ای وی اف انجام میشه ، همسرتون میتونن آز بدن فقط ازمایشگاه های معمولی معتبر نیست
من فقط دکتر صیادی رو میشناختم تو شیراز که کارش واقعا درست بود اما الان یه سالی میشه دیگه با هیچ بیمارستانی کار نمیکنه و داره کلینیک میزنه
اما بقیه دوستان انگار اگه اشتباه نکنم از دکتر عمویی و یه دکتر دیگه تعریف میکردن

خیلی ناراحت شدم فقط خدا میدونه هر کدومتون منفی میشین من یاد ناراحتی های خودم میوفتم عزیزم جنین دار ...

مرسی عزیزم بله.8تا دیگه دارم.من با iuiبتا 6 بود.با میکرو به 1 هم نمیرسه.دلم میخواد یه بار دیگه iui کنم.به نطر شما چطوره.گرچه من اون روزی که iui انجام دادم استراحت که هیچ،حال مامانم بد شد بردم بیمارستان و یه عالمه بالا و پایین .... دلم میخواد دوباره شانسمو امتحان کنم و اینکه من توی بارداریهایی که به سقط منجر شد بتای خوبی داشتم با2یا3 روز تاخیر بالای 2400 بودن و رشد خوبی هم داشت.نمیدونم چرا هرچی پیش میره شرایطم داره بد تر میشه

استرادیول رو تعداد و سایز کیست ها تاثیر داره این رو به دکتر بگو شاید بعد از انتقال کم کم استرا رو ک ...

لاله جون 

به نظرت مشکلی نداره که داروهای متخصص جراح رو بخورم وهم داروهای سیکل ؟(جنین فریز دارم )

راستی یکی از داروهاش ویتامین دی 3هست 

اینم مشکلی نیس خورده بشه ؟؟

مثل اینکه باید یه زمانی از قطع ویتامین دی بگذره که سیکل رو بشه شروع کرد ..یا اشتباه میکنم؟؟

عزیزم هر جا که ای وی اف انجام میشه ، همسرتون میتونن آز بدن فقط ازمایشگاه های معمولی معتبر نیست من ف ...

لاله جون آنتی تی پی او من دی ماه دادم 137 بوده لازمه دوباره تکرار کنم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام لاله جان ممنونم از دلداریت گلم انشاءالله نینیت بسلامتی بغل بگیریش. چکار کنم که پریود شم. اینم ش ...

منم بعد انتقال هام، دیر پری میشدم. بیخیالش باشیم خودش میاد.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.