2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047309 بازدید | 684587 پست
عزیزم منم ۱۵اردیبهشت انتققال داشتم و تاریخ۱خرداد آز دادم ک منفی شد و با دکترم ک تماس گرفتم گفت داروه ...

سلام عزیز مناز صبح بیدار شدم از عصبانیت  کلی کار سنگین انجام دادم گفتم آز منفی شده که ظهری خونریزی شروع شد ه وکلی دارچین ریختم داخل حلیم خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز مناز صبح بیدار شدم از عصبانیت  کلی کار سنگین انجام دادم گفتم آز منفی شده که ظهری خونر ...

ن دیگه این کار رارو نباید انجام بدی

سعی کن از داروها و موادی ک ادویه آور هستش باید دوری کنید

ب وقتش هم پریود میشید هم این مرحله رو پشت سر میذارید

من ازیکم خرداد ک داروها  رو قطع کردم هنوز پریود نشدم اما هرروز علایمش رو دارم و فک میکنم  پریود میشم اما نمیشم

ولی اول صبح به صورت لک بود قهو ه ای گفتم آز منفی کلی کار انجام دادم ۴و۵دفعه از پله ها بالا وپایین شد ...

صب کن نمیخوام الکی امیدوارت کنم اما ب معجزه ی خدا هم ایمان داسته باش

فردا دوباره آز رو تکرار کن

دوستان علت تلخی و بدمزگی دهن بعد از انتقال چی میتونه باشه؟به خاطر دوز بالای استروژن که این چندوقت می ...

منم دهن تلخی دارم فکر کنم به خاطر استروژن باشه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

اصلا نمیشه تو این زمان بعد انتقال تا آز خون به علائم بارداری دل خوش کرد چون همش از عوارض داروهاست استروژن و پروژسترون تمام حالتهای بارداری رو القا میکنه. چند روز پیشا به مامانم میگفتم دو ساله حال حامله ها رو دارم و حامله نیستم!

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

سلام. خانم های عزیز يه سوال دارم، من این ماه توی سیکل انتقال بودم که اندمتر نازک بود و کنسل شد، حالا دارم پریود میشم، ميخوام این ماه بازم اقدام کنم آیا دکتر قبول می کنه؟ حتما باید ماه قبلش ال دی بخورم؟ کاش دکتر قبول کنه. این هم بگم بدون دارو تخمک ندارم و پری نمی شم. به نظرتون با سیکل استروژن قبول می کنه باز؟ آخه چون این ماه استروژن گرفتم، حتما ماه بعد بدنم بهتر جواب ميده درسته؟ تروخدا کسی بوده مشکل اندمتر داشته و جواب گرفته باشه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
 لاله جون دکتر این بار برا تقویت تخمک بهم گلوکوفاژ سلن پلاس کیوتن رد و پودر هیدروکسید داده اگر ...

مکمل هات خوبن عزیزم
اما اصولا اگه کسی قندش بالا نباشه پودر اینوفولیک تجویز میشه
من نمیگم بخرید اینو و مصرف کنید
اگه به دکترتون اعتماد دارین همینا که داده بخورین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
قبلا که پیش دکتر نازایی شهرمون میرفتم ویتامین ب کمپلکس و فولیک 5 و آسپرین بهم داد .الانم که دکتر صال ...

پس خدارو شکر.....

ایشالله به سلامتی تکلیف ایمنیتم مشخص میشه با خیال راحت سیکلتو شروع میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اولی ک حامله شدم تو هشت هفته قلب تشکیل شد بعد یازده هفته رفتم سونو و گفتش ک جنین دقیقا سه هفته تو شک ...

الهی قربونت بشم خیلی اذیت شدی....

عزیزم پس خیلی پیگیر باش به نظرم بعید نیست مشکل ایمنی و انعقادی به خصوص انعقادیو داشته باشی.....

عزیزم تو آزهای روتینت هموگلوبین و هماتوکریتت چنده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم . حالا سوالم این بود به خاطر داروهای ضد انعقاد بقیه آزمایشهای انعقادی هارو ندم دیگه ؟؟؟& ...

به نظرم با شرایطی که داری فعلا رو ایمنی زوم کن و آسپرینم فکر نکنم موردی داشته باشه بخوری.....

سلام به دوستای خوبم که همتون جای خواهری هستین برام که نداشتم و همیشه جای جایش بوده زندگیم.به دعای هم ...

عزیزم ایشالله فردا بکی از شادترین روزای زندگیت باشه.....

عزیزم مام خیلی به شادیت نیاز داریم......