2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
اتفاقا تقریبا حق داشته..... اما فکر کنم اگه اشتباه نکنم برای جهش تو mthfr یه چهار ماه قبل شروع سیکل ...

آناجون هموسیستئین شما بالا بود؟ من با اینکه جهش تو mthfr  دارم اما دفعه پیش هموسیستئینم 7.5 بود و هفته پیش هم که آزمایش دادم، 6.5 بود! نمیدونم اینبار فولیک 5 بخورم یا همون 1 رو بخورم! جهش من برای اون نوع هست که با A شروع میشه. یه جا خوندم که فولیک 5 برای اوناییکه جهش تو  mthfr که با c شروع میشه مفیده!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تورک.آنا جون  عزیز من ۱۸اردیبهشت ساعت ۳عصر انتقال جنین۳روز داشتم دیروز ۳خرداد آزمایشم  منفی بود اما دیروز صبح یک لک صورتی دیدم  بعدش یک مقدار لک  قهو ه ای  از صبحی هم دارو  هام قطع کردم که خونریزی ام شروع شد اما کمه  مثل پریود قبلا کمتر  به نظر شما  اشتباه کردم داروهام قطع کردم

اولی ک حامله شدم تو هشت هفته قلب تشکیل شد بعد یازده هفته رفتم سونو و گفتش ک جنین دقیقا سه هفته تو شک ...

عزیزم خیلی متاسفم بخاطر سقطهاییکه داشتی. منم سه بار سقط داشتم و با انجام آزمایشهای ایمنی و انعقادی که آناجون تو این تاپیک به همه پیشنهاد میکنن، معلوم شد که مشکل ایمنی و انعقادی داشتم. توصیه میکنم شماهم حتما این آزمایشهارو انجام بدین. بی تعارف میگم هر دکتری تفسیر این آزمایشهارو بلد نیستن. سعی کنین تحت نظر یه دکتر متخصص سقط باشین.

سلام یاسی جان عزیزم من 5. hla 18 بود اما با دکتر توکلی و حتی زرنانی هم ویزیت شدم هر دو گفتن فقط پرد ...

مطمئن باش اگه مریض دکتر رزاقی بودی 100% بهت سرم میداد اونم تا هفت دوره. hla dr منم 18% هست. 12 خرداد قراره با دکتر رزاقی ویزیت بشم. اگه بهم سرم نداد میام اینجا ریپلایت میکنم. منم  cd16 بالای رنج هست.  cd 56 هم 13 هست. با اینکه تو رنج هست اما میگن دکتر بالای 10 رو بالا میدونه و پرد میده.

دوستان اگر کسی اطلاعات دارد در این مورد دارد ممنون می.شوم پاسخگو باشید

سوگند جون اگه لکه بینی ادامه داشته باشه که پریود شدی اما اگه دیدی یهو قطع شد دوباره برو آزمایش بده.

سلام به دوستای خوبم که همتون جای خواهری هستین برام که نداشتم و همیشه جای جایش بوده زندگیم.به دعای هم ...

سلام عزیزم

نگران نباش ب خدا توکل کن و من برات دعا میکنم

امیدوارم تو حداقل با خبر خوش مارو خدشحال کنی و بهترین ها در انتظارت باشه

الهی دست پر برگردی 

خانمی نگران نباش

خیلی ها با طب سنتی جواب میگیرن از رحمت خدا غافل نشو

ناامیدی اصلا تو این کار راهی نداره

حتی واسه شما

فقط امید داشته باشید،شاد باشید

صبر کنید

من همکارم تو سن۴۱سالگی باردار شد از طریق ivfو فقط با ی جنین 

شماهم صبرکن مطمئن باش بهترین ها در انتظارت هستن

سلام تورک.آنا جون  عزیز من ۱۸اردیبهشت ساعت ۳عصر انتقال جنین۳روز داشتم دیروز ۳خرداد آزمایشم &nbs ...

عزیزم منم ۱۵اردیبهشت انتققال داشتم و تاریخ۱خرداد آز دادم ک منفی شد و با دکترم ک تماس گرفتم گفت داروهات رو قطع کن اما۴۸ساعت بعد آزمایشت رو تکرار کن ک دیروز هم آز دادم و بازم منفی شد

شماهم کار درستی کردید نگران نباشید فقط آزمایش رو ۴۸ساعت بعد هم تکرار کنید

یاس عزیز من دارو هام قطع کردم از صبح استفاده   نکردم الان خونریزی دارم اما از ظهر شروع شده چکار ...

عزیزم متاسفانه پریود شدید...قطع کردن دارو در صورت بارداری به سرعت باعث سقط نمیشه....امیدوارم زود دلت شاد شه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،