2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047264 بازدید | 684585 پست
اتفاقا تقریبا حق داشته..... اما فکر کنم اگه اشتباه نکنم برای جهش تو mthfr یه چهار ماه قبل شروع سیکل ...

قبلا که پیش دکتر نازایی شهرمون میرفتم ویتامین ب کمپلکس و فولیک 5 و آسپرین بهم داد .الانم که دکتر صالحپور پروکسید نوشته که ویتامین کمپلس و مکملهارو داره .فیموبین هم نوشته برام 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
چه زحمتی کشیده دکترت با این آزها..... خصوصا انعقادیات..... لااقل پروتئین سی و اس و هموسیستئینم نیس ...

اولی ک حامله شدم تو هشت هفته قلب تشکیل شد بعد یازده هفته رفتم سونو و گفتش ک جنین دقیقا سه هفته تو شکمت مرده و من اصلا علایم سقط نداشتم ن دردی و ن حتی ی لک هم نداشتم جنین تو هشت هفته و دو روز مرده بود . دومی ک حامله شدم ی روز بعد از تاخیر پریود تیتر بتام ۳۶۸ بود و بعد از دو روزم ۹۰۰ شد و شش هفته رفتم سونو ک گفت جنین چهار هفتش هستش و هفته هشت رفتم سونو ک زد جنین شش هفته و نه هفته رفتم و بازم زده شش هفته و رشد نداشت و گفتش ک رشدش متوقف شده و دستور سقط بهم دادن و من تا یک هفته هر کاری میکردم هم از قرص زیر زبانی و هم واژنی و هر چ داروی گیاهی بازم سقط نشد دریغ از ی لک و بازم ک کارم کشید ب کورتاژ و کورتاژ شدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم بندرعباسم دکتر خشاوی عضو هیات علمی دانشگاه نمیدونم چی امریکاست نصف سال اونوره واینکه بندر ک ...

خب عزیزم ببین همه آزمایشهارو دادی ؟؟ شاید یه جای کار مشکل داره . 

ناامید نشو فقط خودتو با داروهای هورمونی و گیاهی زنانه تقویت کن معجزه میکنه ورزش هم بکن  اینجورا هم نیست که فکر میکنی . قدیما 40 سالشونم میگذشت راحت حامله میشدن

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم زندگی‌جای برای معجزه نزاشته من زخیرم نیم بود که پانکچر شدم. این یعنی زوتر از ۴۵سال یائسه میشم. ...

مطمئن باش با طب سنتی و گیاهی جواب میگیری 

عزیزم ایشالله داره لانه گزینی میکنی..... عزیزم یه چیزی بگم؟ ستایش جونم دقیقا لک بینیش از روز پنج ش ...

هرچی خدا بخواد، من دیگه منفی تصورش کردم، آخه سر انتقال قبلمم لکه بینی بود و بعدش خونریزی شد و منفی بود، البته نه قدر زود و با سیکل طبیعی هم بود، یعنی فولیکول داشتم. 

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
اتفاقا تقریبا حق داشته..... اما فکر کنم اگه اشتباه نکنم برای جهش تو mthfr یه چهار ماه قبل شروع سیکل ...

ممنون عزیزم . حالا سوالم این بود به خاطر داروهای ضد انعقاد بقیه آزمایشهای انعقادی هارو ندم دیگه ؟؟؟ 

با این حساب میتونم آسپرین بخورم ؟؟؟

سلام به دوستای خوبم که همتون جای خواهری هستین برام که نداشتم و همیشه جای جایش بوده زندگیم.به دعای همتون احتیاج دارم فردا آزمایش دارم و همچان لکه های روشن.

نه بابا مگه جارو برقیه؟ با فولیکولها گرد و غبارن با یه فوت برن ددر...... عزیزم دونه دونه فولیکولها ...

ممنونم عزیزم با این دلگرمی و امید دادنت الهی همیشه سلامت در کنار خانواده زندگی خوشی داشته باشید 

الهی دست پر برگردی 

سلام دوست خوبم...من پیگیر جواب آزمایش شما بودم و خیلی دوست داشتم شما هم دست پر بیایید اینجااا...اما خب چه میشه کرد باید پذیرفت اما کوتاه نیومد..تو این راه فقط اراده و پشتکار به کارمون میاد البته خب امیدوارم خواسته و آرزوی ما با مصلحت خداوند هم یکی باشه...شما قلب پاک و مهربونی دارید امیدوارم که معجزه شیرین خدا به زودی واستون اتفاق بیفته

من 5 بار این راه رو رفتم و چند بار جراحی و یه عالمه خستگی...و دیگه پذیرفتم این قضیه رو یه جورایی.... اما شما نمیدونم چند بار میکرو شدید فکر کنم یکبار پس دوباره باید تلاش کنید تا خدای نکرده بعدا پشیمون نشید که ایکاش تلاش بیشتری میکردم...

پرحرفیه من رو ببخشید....بهترینها رو واستون آرزو میکنم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

یعنی اینها رو بدم دکتر زنان برام‌بنویسه !

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
الهی دست پر برگردی 

الهی عزیزم چقدر ناراحت شدم دیروز بالای بیست بار اومدم ببینم جواب شما چی شد با اینکه ته دلم میگفتم شما مثبتی ...ولی ناراحت نباش گلم این ته کارت نیست و خودت میدونی ک این راه مادر شدن ما خیلی مقدسه و صبر و تحمل و امید زیاد میخواد  دوستانی ک اینجا هستیم با تمام وجود درکت میکنیم و شک نکن ک حتما لطف و معجزه خدا بزودی شامل حال شما عزیز دل و مهربونم میشه

عزیزم ایمونولوژت گفته سرم رو تا ۵-۶ ماه باید داسته باشی؟ عزیزم معمولا سی دی مارکرا مشکل داشته باشن ...

آناجون اونجور که من فهمیدم برای hla dr بالای 15% هم سرم تجویز میشه. حتی یکی از دوستان همه سی دیاش نرمال بود و فقط  hla dr 19% بود که دکتر براش سرم بدون پردنیزولون تجویز کرده بود.یکی دیگه از دوستانم تو تاپیک سقط فقط آنتی تیروگلوبولین anti Tg و  ANA مثبت بود، براش سرم تجویز شده بود.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آناجون اونجور که من فهمیدم برای hla dr بالای 15% هم سرم تجویز میشه. حتی یکی از دوستان همه سی دیاش نر ...

سلام یاسی جان

عزیزم من 5. hla 18 بود اما با دکتر توکلی و حتی زرنانی هم ویزیت شدم هر دو گفتن فقط پردنیزولون فک کنم دو ماه قبل کافیه و حتی اگه سرم داشتیو مثبت شد فکر نکن بخاطره تاثیر سرم بوده..البته سی دی 19 هم دو تا بالاتر بود و یکی دو تا مشکل دیگه اما باز هم نظرشون این بود

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..