2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
بچه ها يه سوال هميشه انتقال جنين بلاست بهتراز ٣روزه هست يعني منظورم اينكه ممكنه ٣روزه انتقال بدي بگ ...

عزیزم اگه جنین سالم باشه یعنی ذاتا سالم باشه هر چه قدر زودتر انتقال بدی بهتره.....

وقتی برات جنین رو بلاست میکنن برا اینه بدونن اصلا جنینت به مرحله بلاست میرسه یا نه.....

یعنی اگه علم غیب داشتن و میدونستن صد درصد یه جنین به مرحله بلاست میرسه همون بهتر که بعد لقاح وارد رحم بکنن چون محیط رحم خیلی بهتر از انکوباتره......

یعنی ممکنه جنینی که تو محیط انکوباتر به مرحله بلاست نرسیده تو رحم میرسید.....

برا همین وقتی جنینات کم باشن بهتره ریسک نکنن و مناطر بلاست شدنسون برسن چون ممکنه هیچ جنینی به مرحله بلاست نرسه در حالی که داخل رحم ممکن بود برسه.....

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یاس جون منم تازه شروع کردم. شنیدم خیلی موثر هست. کم تحرکی برای ما خوب نیست. باید کاری کنیم گردش خون ...

عزیزم تحرک عالیه.....

خصوصی پیلاتس برا ما خیلی خوبه چون رو لگن خیلیکار میکنه.....

من ۶ ماه قبل میکروی +م پیلاتس کار کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی بوده آی یو آی کنه و بعدش درد شکم و تخمدان داشته باشه. واسه من همش تیر میکشه تخمدونام. دقی ...

عزیزم احتمالا له خاطر تحریک تخمدانته.....

ولی بازم حواست باشه.....

متاسفانه منفی شده اینجور موقعها آدم حرفی برای گفتن نداره

الهی فداش بشم.....

ایشالله خدا بهش صبر بده و بتونه دوباره توانشو جمع کنه و به سوی هدفش گام برداره.....

سلام.من سه بار ای یو ای کردم کلی امپول دارو گونال اف متفورمین کلومفین احتمال تنبلی تخمدان دارم ...

عزیزم ببین سه بار آی یو آی کم نیست.....

من یکی از دوستام ۴ آی یو آی منفی داشت قبل اینکه بره سراغ میکرو آزهای تکمیلیو انجام داد و معلوم شد هم مشکل ایمنی زاره هم انعقادی.....

برا همین دیگه با کنترل مشکلش با اولین میکروش مامان شد یعنی اگه اینارو چک نکرده بود میکروشم منفی میشد.....

به نظرم حتما این موارد رو چک کن.....

لاله جون دکتر این بار برا تقویت تخمک بهم گلوکوفاژ سلن پلاس کیوتن رد و پودر هیدروکسید داده اگر ...

عزیزم باید دز داروتم مناسب باشه یعنی موقع تحریک تخمدان فولیکول کمتری تحریک بشن که کیفیتشون بالاتر باشه و تعداد تخمکات بالاتر بره.....

بچه ها اسم سیکلارو چجوری یاد گرفتین . تو این همه مدتی که دکتر میرم هیچ وقت روال کار برای مریض که توض ...

عزیزم خوب یه سری اطلاعات رو از دکترم با توجه به سیکلم......

مثلا دکترم به من گفته بود خوب سیکل آنتاگون رو برات امتحان میکنیم و من رفتم سراغ اینترنت و کلی سرچ کردم یه اطلاعتی به دست آوردم.....

طبق برداشتم سعی کردم به زبان ساده تر و با کمترین الفاظ تخصصی برا خودم و دوستام تعریفشو داشته باشم.....

نه دیگه همینا +کار سنگین و خم و راست شدن ممنوع

مرسي عشقم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سایز نرمال دیگه مال من شده بود موقع پانگچر 100 و 90 در حالت عادی حوالی 30 بود شما هم ببین در حالت ...

ممنون😘😘😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
به نظرم نه ولی بازم خودت ببین چطوری. (اگه موقع ادرار مشکلی داری حتما برو) اگه فکر میکنی لازمه یه سر ...

ممنونم گلم مرسي 💋💋💋💋

عزیزم تحرک عالیه..... خصوصی پیلاتس برا ما خیلی خوبه چون رو لگن خیلیکار میکنه..... من ۶ ماه قبل میک ...

بچه ها آنا جون راست میگه منم یکسال و نیمه پیلاتس کار میکنم . ذخیره تخمدانم هم بالا رفته الحمدالله . البته داروی گیاهی تقویت هورمونهای زنانه و گرمیجات زیاد خوردم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم اگه جنین سالم باشه یعنی ذاتا سالم باشه هر چه قدر زودتر انتقال بدی بهتره..... وقتی برات جنین ر ...

خب اصلا چرا میخوان تو محییط آزمایشگاه بلاست کنن بزارن تو رحم . من هیچی نمیدونم بهم نخندین   

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ببخشید مشکل ایمنی و انعقادی منظورتون چیه،؟کدومها یعنی؟؟؟ازمایش خون دادن؟؟؟

عزیزم بله یه سری فاکتورهای روتین داره یه سریم فاکتورای تخصصی.....

الان لیستشو واست میذاره نسخه ۳ و ۴ فاکتورای ایمنی و انعقادین.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.