2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
ممنون عزیزم آره دیگه چاره ای ندارم همینو میگم ای خدا ببین از دست این دکترها کارمون شده دروغ گفتن

ادم مجبوره دیگه
منم همین دروغ رو گفتم ، چون دکترم به همه سینال میداد
بعد که گفتم خودش گفت اصلا بهت سینال نمیدم چون ایرانیه و تو هم به داروهای میکرو حساسیت داری اینم که ایرانیه معلوم نیست چی به چیه!!!!!!!!!!!!

یعنی خود دکترا هم میدونن !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه شرمنده فکر کردم هایپر بودی به هر حال حتما خیری درش بوده و به زودی زود مامان میشی و سختی هات رو ...

عزیزم فکر کنم هایپریو داشته چون ۷ تا تخمک گرفتن اما تعداد فولیاش زیاد بود اگه اشتباه نکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه هم انعقادی میدی هم ایمنی دو هفته فاصله میخواد جوابشم دو هفته معمولا میاد..... اما اگه فقط ایمنی ...

بله بیشتر آزمایشهای لیست انجام دادم . الان دقیق نمیدونم انعقادی من کامله ؟ شما که اطلاعات داری ممنون میشم بگی کدام موارد لازمه بدم ؟؟؟ مثلا سی دی اونا خیلی مفصله نمیدونم کدوماش مهمه .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم ازهای ایمنی اگه میخوای بدی لازم نیست اسپرین رو قطع کنی ها

اگه انعقادی هام کامل باشه ایمنی فقط میخوام بدم . اونم نمیدونم دقیقا کدام موارد بدم؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
گوشواره جان قرص برای تقویت تخمک نخوردی؟ اوابوست، فرتیل آید، رویال جلی، جینسینگ.... 

سلام. بله. اوابوست می خورم. مولتی ویتامین با اسید فولیک و کوکیوتن و یوبیکینول Ubiquinol که یه نوع کوکیوتن هست، قرص روغن ماهی، ... ولی رویال جلی رو امتحان نکردم هنوز. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
من جنينام كيفيتش خوب بودن و بلاست بودن خودمم رحمم مشكل مداره بس چرا نگرفت😔😔

عزیزم متاسفم که نگرفته. ایشالله دفعه دیگه. حتی در حالت طبیعی هر بار ۲۰% شانس حامله شدن هست. آی وی اف هم فکر می کنم در حالت عادی همینقدر باشه امکانش. جنین فریز شده نداری؟ 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
منفي شد انا جون ازمايشم منفي شد😭😭😭😭

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

خدا میدونه که خیلی ناراحت شدم.....

امیدوارم خدا به زودی برات جبران کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من هنوز آمپولام رو شروع نکردم. فعلا دارم قرص ضد بارداری که دکتر برای ۱۹ روز گفته رو می خورم. همش حالت دلدرد ملایم پایین دلم مثل حالت پریودی دارم. کسی می دونه دلیلش چیه؟ 

بله بیشتر آزمایشهای لیست انجام دادم . الان دقیق نمیدونم انعقادی من کامله ؟ شما که اطلاعات داری ممنون ...

عزیزم خوب سی دی ها تا جایی که من میدونم این چند قلم که تو لیست خودم گذاشتم کافیه....

این لیست رو با نسخه دکترم و ایمونولوژم کامل کردم.....

از انعقادیام همونایی که تو نسخه ۳ و ۴ گذاشتم کافین فکر کنم.....

اگه انعقادی هام کامل باشه ایمنی فقط میخوام بدم . اونم نمیدونم دقیقا کدام موارد بدم؟

Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein

بعلاوه 

mthfr

pai1

اینا فعلا برا انعقادیا کافیه......

ایمنیام که اینا کافین فکر کنم اما خوب دوست داشتی کاملترم باشه میتونی اضافه کنی.....

Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69