2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047636 بازدید | 684621 پست
عزیزم تخمک ها رو بکش از هیچی بهتره اگه خواست باز یه بار دیگه پانکچر کنه که تعداد جنین ها بیشتر بشه ...

ممنون از راهنمیهات لاله جون.مثل همیشه عالی و امیدبخش.

دکترم البرزی تو شیرازه،یکم بداخلاقه.هرجوری هست بهش میگم که این روش رو برام انجام 

بخاطر وقتی که میذاری و راهنماییهای خوبی که میکنی همیشه ممنونتم و از خدا میخوام بهترینها برات رقم بخوره😙😙

د 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چون آندومتریوزت تخمدانتو درگیر کرده نظر دادن خیلی سخته..... به نظرم منطقی اینه تا میتونی جنین ...

ممنون آنا جان...وقتی اینهمه آمپول میزنی و با هزار امید میری جلو و بهت میگن به دارو جواب ندادی خیلی سخته...برام دعا کنید...اگه با این وضعیت پیش برم باید 3_4 بار دیگه برم برای پانکچر😔

د 

من ایران نیستم. آمریکام. کلینیکی که میرم یکی از بهترین هاست ولی خوب تا خدا نخواد هیچ چی نمیشه ...&nb ...

گوشواره جان قرص برای تقویت تخمک نخوردی؟ اوابوست، فرتیل آید، رویال جلی، جینسینگ.... 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
من میگم پیش متخصص زنان شهرمون برم و بهش بگم دکترم گفته نمیخواد بنویسی شما برام بنویس . آخه اگه بگم ن ...

بهار جون شیراز هستی؟ من رفتم یه متخصص زنان تو درمانگاه ارتش لیست آزمایش رو بهش نشون دادم اونم برام نوشت بهش گفتم یه دکنه جنین دارم نمیخوام ریسک کنم آزمایشگاه پیوند رفتم سعادتی هم خوبه

خدایا شکرت😙
ببخشید جگر تو دوران انتقال خوبه بخوریم؟  اگر بله که کدومشون،گوساله یا گوسفند؟

جگر تو بارداری منع مصرف داره نخوریا

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
فرشته جان دکترتون کیه؟راضی نبودین ازش؟ منم اصفهانم

عزیزم دکتر شجاعیان نه راضی نبودم خیلی حواس پرت و بد بود 

شما دکترت کیه خوبه ؟ راضی هستی؟ به نظرت دکتر طاهریان یا کلانتر کدوم را انتخاب کنم ؟ یا کلا برم تو فکر یه دکتر دیگه؟

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
جدی. منم اهواز م. مشکل اندمتر داشتی؟ دکتر من ديبا وند ه. به نظرت بيام پیشش، اندمتر م رشد نمی کنه&nbs ...

من راستش مشکل از همسرمه اسپرمش بخاطر مصرف دارو ضعیف شده بود. من خودم اصلا مشکلی نداشتم و چند سال پیش هم با میکرو باردار شدم البته اون موقع رویان تهران میرفتم. اینار اهواز اقدام کرد دکتر امیرزاده و دیباوند تقریبا طبق یه پروتکل مشابه پیش میرن ولی خب امیرزاده یکم با تجربه تره به نظرم. هرچند که من اگه شرایطشو داشتم میرفتم تهران اینجا خیلی راحت دستشون به دارو میره مث نقل و نبات دارو میدن. اینجا از هر ده نفری که من دیدم نه نفر هایپر میشن از بس که دکترا دارو میدن. رویان ۷ تا تخمک از من گرفت ۷ تا جنین تشکیل شد اینجا ۲۳ تا تخمک گرفتن و ۷ تا جنین تشکیل دادن. من همسرم خودش پزشکه و واقعا با این مدل دارو دادن اینا خیلی مخالفه

عزیزم اگه هاش سی جی بعد انتقاله خوب یه جوری شرایط هورمونی بارداریو برا بدن تلقین میکنه..... البته م ...

متوجه شدم...ممنون آنا جون

من فقط روز انتقال یدونه اویترل داشتم

حالا سوال دیگم ابن ک بر فرض ک اثر هاش سی جی تا ۱۳_۱۴روز تو بدن باشه،در اون صورت جنین اگر لانه گزینی کرده باشه از خودش هاش سی جی تولید میکنه ؟

متوجه شدم...ممنون آنا جون من فقط روز انتقال یدونه اویترل داشتم حالا سوال دیگم ابن ک بر فرض ک اثر ه ...

بله عزیزم جنین از خودش یه بتای توپ تولید میکنه کیف کنی.....

من سر میکروی سومم که موفق بود باز مثل میکروی دوم روز ۲ و ۵ هاش سی جی داشتم.....

سری قبل که بتام روز آز نزدیک صفر بود این دفعه ۶۰۰ شده بود.....

یعنی دخملم خودش همت کرده بود و هورمون بتارو پست کرده بود تو خونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم جنین از خودش یه بتای توپ تولید میکنه کیف کنی..... من سر میکروی سومم که موفق بود باز مثل م ...

ای جووونم ب همت گل دخترت

توکل به خدا

روز ۱۲ انتقال هستم(دومین انتقالمه)

روز ۱۰ بی بی چک گذاستم ک اولش منفی بود ولی حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بعد ی هاله انداخت

سوالاتم برای این بود ک بدونم تاثبر هاش سی جیه یا میتونم امیدوار باشم

عاخه روز ۴ هم بی بی زدم ک بخاطر هاش سی جی ی بی بی مثبت ببینم ک اونم منفی شد و تا ۲ ساعت هاله نداشت اما بعدش انداخت

حالا دیگه نمیدونم خدا برام چی در نظر گرفته

دکترم تو مطب برام خراش آندومتر هم انجام داد
الانم داروهام اکوئین و استرادیول و انکسا و آس.اس.آ  و شیاف اتروژستان هر ۸ ساعت هستش

عزیزم دکتر شجاعیان نه راضی نبودم خیلی حواس پرت و بد بود  شما دکترت کیه خوبه ؟ راضی هستی؟ به نظ ...

دکتر من دکتر رضوانی هستن خوبه هواسش جمع هست و نوبت دهی مطبش منظمه و یه ماما داره هر وقت سوال داشته باشی تلفنی از دکتر میپرسه و جواب میده ایناش خیلی خوبه تنها مشکلی که من باهاش دارم اینه که با اینکه ذخیره تخمدانم 1.29 هست و باید حداقل 6 الی 7 تا جنین هر دوره داشته باشم امامیکرو اول و دوم هر بار 1 جنین و میکرو سوم 3 تا جنین تشکیل شد. دکتر طاهریان رو نمیشناسم خیلی معروف نیست. دکتر احمدی و کلانتر با هم کار میکنن و و از بهترینها هستن و کار احمدی بهتر از کلانتره چون اخیرا کلانتر رو میگن سکته کرده و لرزش داره دستش حالا نمیدونم دیگه چقدر صحت داره. غیر از اینا دکتر بهار شاکریان هم خوبه تعریفشو شنیدم

آنا جونم فرشته مهربون و عزیزم می دونم خیلی آزرده خاطری خود منم هنوز درگیر درمانم و قبول دارم کم کاری ...

زینبی جون کاملا درست میگی اما به دکترم گفتم این آی وی اف شانس آخرمه . دو سال پیش آی وی اف کردم وقتی قلب جنین ایستاد دیگه پامو تو مراکز ناباروری نزاشتم انقدر که سخت بود گذروندن اون دوران . سنمم که بالاس . دیگه وقتی دیدم با طبیعی هم نتیجه نگرفتم مجبور شدم دوباره آی وی اف کنم  راضی کردن شوهرم یک طرف که قبول کنه تا دو هفته دیگه هم که میره خارج. منم سفرمو کنسل کردم که بمونمو کاراهارو انجام بدم بعد به شوهرم ملحق بشم . آیا با این شرایط بهتر نیست دکتر بیشتر حواسش به من و شرایطم باشه ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...